Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno
  V 3. 5. 2013 v 16:42, bandicoot napsal:

- Kufa, plasticky chirurg, ma IWC DaVinci Chronograph s cernym cifrem na aligatorovi (sedi mu luxusne). Krásné hodinky

Edit. A to, co ma na ruce Smejc, vypada na Cartier Tortue + Tourbillon + Monopusher Chrono...

Edit2. Spravne se ten kousek jmenuje Tortue XL Tourbillon Single Push-Piece Chronograph (konzultace s katalogem...). no tyy volé.... :eek:

:eek:  :jawdrop:  :eek:

• Odpovědi 25,1tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Jen tipuju... Proc? To, co vypada jako cerny retrogradni subcifry muzou byt cerny masivni rimsky cisla...

A to pouzdro je tomu nebjbliz, byt jsem ze zacatku koukal na tonneau verzi Da Vinci Grande Complication...

Odesláno
  V 3. 5. 2013 v 17:47, bandicoot napsal:

Jen tipuju... Proc? To, co vypada jako cerny retrogradni subcifry muzou byt cerny masivni rimsky cisla...

A to pouzdro je tomu nebjbliz, byt jsem ze zacatku koukal na tonneau verzi Da Vinci Grande Complication...

Každopádně je to nějaká pecka  :cheers:

Odesláno
  V 3. 5. 2013 v 16:42, bandicoot napsal:

- Kufa, plasticky chirurg, ma IWC DaVinci Chronograph s cernym cifrem na aligatorovi (sedi mu luxusne).

No faaajn, muj kamos a tez ma IWC. Na minulem mejdanu v nasi rodne vesnicce mel jeste Breitle Navitimery. Jsem rad, ze se dal spravnou cestou.

Odesláno
  V 4. 5. 2013 v 21:23, bandicoot napsal:

Pokracujeme...

Koukam na box a Vitalij Klicko ma na ruce Big Ingy na tahu.

Musej to bejt Bigy, protoze mu sedi normalne ;)

jj byly, taky jsem si vsiml. Jinak peknej zapas. Drzel se statecne
Odesláno
  V 3. 5. 2013 v 18:42, Hasňa napsal:

No faaajn, muj kamos a tez ma IWC. Na minulem mejdanu v nasi rodne vesnicce mel jeste Breitle Navitimery. Jsem rad, ze se dal spravnou cestou.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...