Gres Odesláno 13. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. srpna 2019 Vegard Sverre Tveitan (nebo taky Ihsahn z kapely Emperor) a jeho Reversa, mam takovej pocit ze snima busil do kytary i na letosnim Brutal Assaultu. Co ma na ruce nemene znamy Rob Halford netusim Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mirek889 Odesláno 13. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. srpna 2019 Kevin Bacon v City on a Hill Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dreak Odesláno 13. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. srpna 2019 Je Jaroslav Foldyna VIP? Český politiky tu nevidíte rádi, já vím... ale na dnešním Idnes na fotce má Aquatimery 2000 v chronu se dvěma bílejma subciframa (IW 3767-02).Díky za tu informaci, fotku jsem našel, potom zkouknul i webu, jakou cenu mají takové nové? Co jsem dohledan na iwc webu tak 170k, odpovídalo by to? a přidávám tady pána....já ty hodinky nepoznám, nejsem expert, ovšem měly by to být dvoje rolexky. Na otázku proč měl dvoje prý odpověděl, "kdyby najednou jedny selhaly" Každopádně nosit dvoje rolexky a mít přitom proslov o tom, jak je kapitalismus špatný je docela savage Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martar Odesláno 13. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. srpna 2019 Díky za tu informaci, fotku jsem našel, potom zkouknul i webu, jakou cenu mají takové nové? Co jsem dohledan na iwc webu tak 170k, odpovídalo by to?Na lítačku se dají pořidit už v rozpětí 75-95k, full set top stav bude za víc. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petr_cha Odesláno 13. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. srpna 2019 (upraveno) ..a přidávám tady pána....já ty hodinky nepoznám, nejsem expert, ovšem měly by to být dvoje rolexky. Na otázku proč měl dvoje prý odpověděl, "kdyby najednou jedny selhaly" Každopádně nosit dvoje rolexky a mít přitom proslov o tom, jak je kapitalismus špatný je docela savageSuby a daydate? Jedny na sport a jedny do spolecnosti... :-)) Upraveno 13. srpna 2019 uživatelem petr_cha Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 13. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. srpna 2019 Kevin Bacon v City on a HillKevin Bacon je tam vyborny! Genialni antihrdina. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Exiztence Odesláno 14. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. srpna 2019 Díky za tu informaci, fotku jsem našel, potom zkouknul i webu, jakou cenu mají takové nové? Co jsem dohledan na iwc webu tak 170k, odpovídalo by to? a přidávám tady pána....já ty hodinky nepoznám, nejsem expert, ovšem měly by to být dvoje rolexky. Na otázku proč měl dvoje prý odpověděl, "kdyby najednou jedny selhaly" Každopádně nosit dvoje rolexky a mít přitom proslov o tom, jak je kapitalismus špatný je docela savageAniz bych se chtel nejak zastavat, tak to zas takove drama neni, todle jsou tusim 60ky? Rolex v te dobe nebyl tak extra velky luxus jako dneska, viz treba roadshow video kde starsi deda rika ze kdyz byl jako vojak deployed v 60. letech v nemecku tak ho stali mesicni vyplatu tusim. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HP369 Odesláno 14. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. srpna 2019 Ad. Castro, slyšel jsem i verzi, že je nosil z důvodu sledování času dvou pásem, něco jako Moskva-Kuba, nebo tak nějak. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JoyStick Odesláno 14. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. srpna 2019 Schwarzkopf Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JohnDoe Odesláno 14. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. srpna 2019 Frank Lampard právě v Supercupu oranžový Aquanauty Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
StanoBare Odesláno 14. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. srpna 2019 Verím, že tu už Chuck Yeager bol a verím, že ak si ho znovu pripomenieme, nebude to vadiť. Bol prvým letcom, ktorý prekonal rýchlosť zvuku - mrknite film The Right Staff. Osobné venovanie samému Hansovi Wilsdorfovi. Počas prelomového letu mal Rolex Oyster Perpetual. A tu neskôr s Rolex Submariner zdroj:rolexmagazine.com Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jeza Odesláno 15. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. srpna 2019 Brad Pitt ve filmu Tenkrát v Hollywoodu a zlatý Bullheady (8110A) od Citizenu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondoni Odesláno 15. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. srpna 2019 Super Brad Pitt ve filmu Tenkrát v Hollywoodu a zlatý Bullheady (8110A) od Citizenu. Super, takže cena Bullheadů nám zase půjde krapet nahoru...počínaje dneškem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dreak Odesláno 15. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. srpna 2019 Frank Lampard právě v Supercupu oranžový AquanautyJá si říkal, jestli ho někdo nezmíní, ale neměl jsem šanci poznat, co měl na ruce, kromě tý oranžový gumy díky za to Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dreak Odesláno 15. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. srpna 2019 Ad. Castro, slyšel jsem i verzi, že je nosil z důvodu sledování času dvou pásem, něco jako Moskva-Kuba, nebo tak nějak.Ano, to jsem taky slyšel, údajně potom ovšem nosil i GMT mastery, kde tenhle argument padá, protože by tímhle svým způsobem měl přehled o třech časových pásmech. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tikzot Odesláno 15. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. srpna 2019 A nebo tak... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jörg8X Odesláno 16. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. srpna 2019 Prima oblekovky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JAJA Odesláno 16. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. srpna 2019 Ten má jiný hodinkový rozpočet... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VintageLover Odesláno 16. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. srpna 2019 Můj oblíbenec Geddy Lee má opravdu vkus.Teď mám Rush ještě raději. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
odjinud Odesláno 16. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. srpna 2019 Tak nejak. Suby byly kvalitni potapky, tool watche pro armadu, nic vic. A kdo na ne nemel, sel do seika Willard. Jinak tedy oni ty Suby dnes jsou vice mene furt to same, akorat se holt rolexu zdaril marketing natolik, ze ceny jsou takove jako jsou.... Aniz bych se chtel nejak zastavat, tak to zas takove drama neni, todle jsou tusim 60ky? Rolex v te dobe nebyl tak extra velky luxus jako dneska, viz treba roadshow video kde starsi deda rika ze kdyz byl jako vojak deployed v 60. letech v nemecku tak ho stali mesicni vyplatu tusim. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se