seikó Odesláno 28. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. listopadu 2022 To psala nejaka zenska, ze prej cesky JVD kupujou v rodine a prej luxus No Stredula cifernik neukazal, takze tezko s uplnou jistotou tipovat... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RadekB Odesláno 28. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. listopadu 2022 před 3 hodinami, seikó napsal: To psala nejaka zenska, ze prej cesky JVD kupujou v rodine a prej luxus No Stredula cifernik neukazal, takze tezko s uplnou jistotou tipovat... Jj, taky jsem to četl. Celkově ty komentáře je jedna velká libovka. Otázka je, jestli by tu cenu tak ochotně sdělil, i kdyby stály dejme tomu 150 tisíc. Domnívám se, že zrovna ta jeho sorta voličů by to úplně nezkousla. Každopádně, my chronomagoři to máme úplně posunutý do "nesmyslu". Pro někoho je 5000 za hodinky šíleně moc peněz a pro některé z nás začíná na pětinásobku této částky jen kovový tah pro své oblíbeny hodinky . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
seikó Odesláno 28. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. listopadu 2022 BTW: V roce 2014 tvrdil Stredula toto: „Já vám také klidně ukážu své luxusní hodinky. Mám primky, jsou skvělé a jsem z nich úplně nadšený,“ Ted se chce asi s hodinkami za 5 tisic vic priblizit lidu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 28. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. listopadu 2022 Je to kašpar. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chronopetr Odesláno 30. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. listopadu 2022 Třeba luxusními Primkami myslí nějaké po dědovi...proč by je nemohl brát jako své luxusní hodinky a být z nich nadšený? Nebo vy víte, že jsou to nějaké nové kousky za 100k či víc? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 30. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. listopadu 2022 Že by mu žena dala jako dárek hodinky po dědovi... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dreak Odesláno 5. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. prosince 2022 Ashley Lane. Předpokládám Cartier. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milomac Odesláno 7. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. prosince 2022 Anne Hathaway - Cartier a Bvlgari Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dez123 Odesláno 11. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. prosince 2022 Nicolai TangenChief Executive Officer - Omega AT Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LovecK Odesláno 12. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. prosince 2022 CEO vod Omegy je VIP? Ndpč! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LovecK Odesláno 12. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. prosince 2022 (upraveno) mám fazónku, nemá se dělat 5 věcí najednou... sorry https://en.wikipedia.org/wiki/Nicolai_Tangen Upraveno 12. prosince 2022 uživatelem LovecK Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vortex-Tempus Odesláno 12. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. prosince 2022 Myslim ze autor sa snazil povedat ze Nicolai Tangen je CEO niecoho a pri tom nosi AT-cka. S Omegou and Swatch Group nema pan nic spolocne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LovecK Odesláno 12. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. prosince 2022 to už jsem pochopil, proto můj wiki odkaz výše... no každopádně VIP je pro mě trochu něco manažer banky a filantrop, to se pojďme na srazu vyfotit a mrsknout sem a bude to stejné... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vortex-Tempus Odesláno 12. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. prosince 2022 Ja som VIP tak akurat tak pre mojho psa... Ale mas 100% pravdu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stepang Odesláno 12. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. prosince 2022 Co má Sly na ruce v novém seriálu Tulsa King? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 12. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. prosince 2022 před 6 hodinami, LovecK napsal: mám fazónku, nemá se dělat 5 věcí najednou... sorry https://en.wikipedia.org/wiki/Nicolai_Tangen CV super impreissve, o tom žádná, ale CEO druhého největšího světového investičního fondu vlastnícího 1,4 % světové tržní kapitalizace je, IMHO, VIP jako prase, a nějaké naše focení je tak trochu mimo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dez123 Odesláno 13. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. prosince 2022 V 12. 12. 2022 v 9:50, LovecK napsal: to už jsem pochopil, proto můj wiki odkaz výše... no každopádně VIP je pro mě trochu něco manažer banky a filantrop, to se pojďme na srazu vyfotit a mrsknout sem a bude to stejné... Každý asi bereme jako VIP někoho jiného, pro mě je to spíš člověk, který má značný vliv na celosvětovou ekonomiku, než šašci před kamerou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roland Sands Odesláno 14. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. prosince 2022 Paolo Ciabatti v zajímavém článku... https://www.motorkari.cz/motosport/silnicni/motogp/osobnosti-paddocku-paolo-ciabatti-48575.html Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milomac Odesláno 16. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. prosince 2022 Současný nejbohatší muž na světě, Bernard Arnault, jak jsem hledal nějaké články o něm, tak jsem našel, že vlastní mimo jiné třeba tyhle hodinky Na obrázku je synem Frédéricem, který je generálním ředitelem společnosti TAG Heuer Síla je s ním: V rozhovoru s Frédéricem Arnaultem - revoluce (revolutionwatch.com) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Locky Odesláno 19. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. prosince 2022 Rozpoznáte někdo, co měl francouzský prezident Emmanuel Macron na ruce na finále MS ve fotbalu? Torchu mi to připomíná Bell&Ross, ale nesedí mi k tomu to speciální "logo" na pozici "6": Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se