horal Odesláno 24. dubna Nahlásit Odesláno 24. dubna Pan prof. MUDr. Robert Lischke, Ph.D. Nevím co má na ruce, tady tříručky. Hledal jsem po netu a jako další nosí něco jako moony. Zdroj:https://www.novinky.cz/clanek/lifestyle-robert-lischke-o-nove-lecbe-rakoviny-plic-vysledky-jsou-fascinujici-40512340#dop_ab_variant=0&dop_source_zone_name=novinky.sznhp.box&source=hp&seq_no=4&utm_campaign=&utm_medium=z-boxiku&utm_source=www.seznam.cz
cdale Odesláno 25. dubna Nahlásit Odesláno 25. dubna Jindra Rajchl a jeho AP Royal Oak Bert edit: tady byla fotka Jindry Rajchla. Na žádost @marecenator : "Můžete prosím to hovno smazat?" jsem to hovno smazal. Technická poznámka: v době editace měl tento příspěvek 13 minusů. Odesláno z mého SM-S928B pomocí Tapatalk 1 13
skalis Odesláno 25. dubna Nahlásit Odesláno 25. dubna Skoro bych zapomněl, že I ve zkratce VIP znamená Icky... 1 3 1
marecenator Odesláno 25. dubna Nahlásit Odesláno 25. dubna před 3 hodinami, cdale napsal: Jindra Rajchl a jeho AP Royal Oak Odesláno z mého SM-S928B pomocí Tapatalk Muzete prosim to hovno smazat? Dekuji 1 1 7 2
Gifot Odesláno 25. dubna Nahlásit Odesláno 25. dubna před 5 hodinami, marecenator napsal: Muzete prosim to hovno smazat? Dekuji Také se připojuji k této žádosti. 1
Ředitel Odesláno 28. dubna Nahlásit Odesláno 28. dubna (upraveno) V 25. 4. 2025 v 14:44, marecenator napsal: Muzete prosim to hovno smazat? Dekuji Můžeš si tady ty keci nechat pro sebe? Koukám, samej demokrat. Upraveno 28. dubna uživatelem Ředitel 4
marecenator Odesláno 28. dubna Nahlásit Odesláno 28. dubna před 42 minutami, Ředitel napsal: Můžeš si tady ty keci nechat pro sebe? Koukám, samej demokrat. Ne nemuzu a nech si ty kecy pro sebe.
Ředitel Odesláno 28. dubna Nahlásit Odesláno 28. dubna před 5 minutami, marecenator napsal: Ne nemuzu a nech si ty kecy pro sebe. Chudáku. 1 1 3
Bert Odesláno 28. dubna Nahlásit Odesláno 28. dubna Před hodinou, Ředitel napsal: Můžeš si tady ty keci nechat pro sebe? Koukám, samej demokrat. Řediteli, slovo kecy se píše s tvrdým Y. Nikoli tak, jak to píšeš Ty. No a k Tvé poznámce o přítomnosti demokratů zde: označit J.R za hovno není v rozporu s principy demokracie. 1
Harwey Odesláno 28. dubna Nahlásit Odesláno 28. dubna @marecenator@Ředitel bez osobnych invektiv, ok?
JR_2010 Odesláno 28. dubna Nahlásit Odesláno 28. dubna před 1 hodinou, Bert napsal: Řediteli, slovo kecy se píše s tvrdým Y. Nikoli tak, jak to píšeš Ty. No a k Tvé poznámce o přítomnosti demokratů zde: označit J.R za hovno není v rozporu s principy demokracie. Opatrně s těma iniciálama, jednoho by se to mohlo dotknout... 4
Bert Odesláno 28. dubna Nahlásit Odesláno 28. dubna před 29 minutami, JR_2010 napsal: Opatrně s těma iniciálama, jednoho by se to mohlo dotknout... Promiň! Máš u mne . 1
Otto Odesláno 28. dubna Nahlásit Odesláno 28. dubna Donald …… doufám, že tady zase někdo nebude vykřikovat za klávesnicí, aby se ta “sračka” smazala, hrdinové. 1 2
horal Odesláno 28. dubna Nahlásit Odesláno 28. dubna Zkus se lépe orientovat a nemusíš tu tvořit hrdiny. Existuje tu vlákno Aké hodinky nosí politici. 5
Otto Odesláno 28. dubna Nahlásit Odesláno 28. dubna Horale, když já si říkám, že Donald je Very Very VIP víš. 2
horal Odesláno 28. dubna Nahlásit Odesláno 28. dubna Mně je ale přece úplně jedno co si myslíš. Jen dělám osvětu. 1
geometr Odesláno 28. dubna Nahlásit Odesláno 28. dubna Řekl bych, že Kačer Trumpeta má na ruce něco jinýho, než je na obrázku vedle něj. Něco hranatějšího, s výraznými indexy na 3, 6, 9, 12. 1 2
Otto Odesláno 28. dubna Nahlásit Odesláno 28. dubna Hele osvětáři, o dvě nebo tři stránky dozadu se objevuje PePa a to je teda VIP nebo politik? Pouč mě. 2
Otto Odesláno 28. dubna Nahlásit Odesláno 28. dubna před 1 minutou, geometr napsal: Řekl bych, že Kačer Trumpeta má na ruce něco jinýho, než je na obrázku vedle něj. Něco hranatějšího, s výraznými indexy na 3, 6, 9, 12. Ty máš teda oči ….. a ty tam vidíš nějakého Kačera Trumpetu? Jestli nakonec ty nebudeš trumpeta. 2
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se