Pavlos Odesláno 25. června 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. června 2008 Bill Clinton - Panerai Jinak taky ambasador AP, kteří podporují jeho charitativní projekty. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
frista Odesláno 25. června 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. června 2008 (upraveno) BTW: jukal jsem behem zapasu squadry na ruce a mel jsem lechtivy pocit, ze se po stridcce pohybuje jednotka italskych potapecu Upraveno 25. června 2008 uživatelem frista Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mengelis Odesláno 13. července 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. července 2008 Místní chronomagisti možná i z korunky poznají, co to ten Leoš nosí? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cyber Odesláno 13. července 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. července 2008 Místní chronomagisti možná i z korunky poznají, co to ten Leoš nosí? Mimo jiné Cartier? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PhoeniX Odesláno 13. července 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. července 2008 Mimo jiné Cartier? Konkrétně Roadster. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomasak Odesláno 14. července 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. července 2008 tak tady je to asi jasné, každý masér musí mít ..... Brajtle... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jakubisko Odesláno 14. července 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. července 2008 tak tady je to asi jasné, každý masér musí mít ..... Brajtle... Zkus se nekdy podivat na Velmi krehke vztahy... tam je Borek nosi v kazdem dile Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
japa Odesláno 14. července 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. července 2008 (upraveno) v dnešnom čísle Plus jeden deň je dvojstránka o slovenských hokejistoch a futbalistoch (+ich partnerkách, autách a HODINKÁCH)... takže: Gáborík + Demitra = Graham Hamšík = Chopard Škrteľ = B4B Marek Čech = Rado a Marian Hossa = individualizované Jacob & Co. (viď. Trenčín) Upraveno 14. července 2008 uživatelem japa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
e2ek1el Odesláno 15. července 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. července 2008 sledujete tu nekdo Top Gear? Zajimalo by mne co nosi Clarkson, vypada to ze v poslednich epizodach ma stale ty same, ja se v tom nejak moc nevyznam ale na zadne ridicske Tagy to nevypada ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pafelik Odesláno 15. července 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. července 2008 Řešili to tuhle na Bremont foru. Vypadá to, že pravděpodobně Bremont Alt1-C Silver dial. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Commander Odesláno 15. července 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. července 2008 sledujete tu nekdo Top Gear? Zajimalo by mne co nosi Clarkson, vypada to ze v poslednich epizodach ma stale ty same, ja se v tom nejak moc nevyznam ale na zadne ridicske Tagy to nevypada ... Pamatuju si že jednou říkal v nějaké souvislosti že má hodinky vodotěsné do 1 000 m. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VS Odesláno 16. července 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. července 2008 Stejně chronograf s dvěma subciferníky vypadá nejlíp. Ten třetí už je tam tak nějak navíc. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
japa Odesláno 16. července 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. července 2008 Stejně chronograf s dvěma subciferníky vypadá nejlíp. Ten třetí už je tam tak nějak navíc. presne tak - dva sú optimum Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DaDriva Odesláno 16. července 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. července 2008 Pamatuju si že jednou říkal v nějaké souvislosti že má hodinky vodotěsné do 1 000 m. Ty Seamastery, co nosil driv, se mi libily vic Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomasak Odesláno 16. července 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. července 2008 Cyril SUK Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
popshop2007 Odesláno 16. července 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. července 2008 Zaujaly mě tam ty Rolexy. Viděl jste někdo něco podobného? Připadá mi to jako klasické Omegy Seamaster 300, jen s logem Rolex. EDIT: Vlastně ne, indexy jsou rolexovské. Ale pouzdro, luneta, ručky... Drobnost v cene cca 25000 EUR Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
e2ek1el Odesláno 17. července 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. července 2008 Řešili to tuhle na Bremont foru. Vypadá to, že pravděpodobně Bremont Alt1-C Silver dial. fakt parádní, škoda že trochu mimo můj dosah .... Ty Seamastery, co nosil driv, se mi libily vic myslíš Omega Planet Ocean ??? Ty má tuším v celé 10té serii, a po autech a politicky nekorektním humoru je to asi nejzajímavejší věc na TG Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Francin Odesláno 21. července 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. července 2008 Japonec KATSUAKI FUJIWARA (SuperSport WC) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tom.hd Odesláno 21. července 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. července 2008 uz som to nasiel : http://images.google.com/imgres?imgurl=htt...l%3Dcs%26sa%3DN Nevíte pročpak Fidel Castro nosíval dvoje hodinky najednou ?? Že by nějaká ideologická specialitka ??? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cali Odesláno 21. července 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. července 2008 Nevíte pročpak Fidel Castro nosíval dvoje hodinky najednou ?? Že by nějaká ideologická specialitka ??? skor by som to videl na nejaku home made GMT komplikaciu da sa to pomerne casto vidiet u turistov. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se