Viktor Odesláno 8. října 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. října 2007 To vypadá spíš na Blancpain. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vojt Odesláno 8. října 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. října 2007 To vypadá spíš na Blancpain. Podle tvaru pouzdra (kolem číselníku dvakrát zaobleno) téměř stoprocentně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hanz21 Odesláno 8. října 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. října 2007 Taky bych řekl Blancpain. Asi model Blancpain Flyback nebo Leman... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
thovt Odesláno 8. října 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. října 2007 Aha, tak teď je to teprve vyřešeno a já měl původně takovou dětskou radost, že jsem taky něco objevil No, respekt zkušenějším! Je pravda, že jsem si mohl všimnout jiného sklonu cifer, korunku jsem ze svého obrázku v novinách bohužel neviděl... Ale díky railmaster, za lepší obrázek Jsem zvědav, jestli se s těmi Patek Philippe ještě někdy objeví nebo vyměnil kus za kus. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
railmaster Odesláno 8. října 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. října 2007 Tak sme to spoločnými silami rozlúskli, na 99% je to Blancpain. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
klobadysek Odesláno 11. října 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. října 2007 Tak tady to je taky jasny Daytony: http://www.novinky.cz/zahranicni/evropa/sa...4390_s984i.html Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xlaque Odesláno 11. října 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. října 2007 Ano a ako raz napisal watch fan "nosí ich ako spravny sedlak" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
afrikab Odesláno 12. října 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. října 2007 A hodinky Nicole Kidman poznate? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
railmaster Odesláno 12. října 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. října 2007 A hodinky Nicole Kidman poznate? Nie, takéto nepoznám! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cyber Odesláno 12. října 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. října 2007 Platit se nechá od Omegy, ale nosí Panerai :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jaem Odesláno 12. října 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. října 2007 Cyber, pozri sa na rok, kedy bol ten casopis vydany - 2003. Ambasadorom Omegy je od 2005. Fakty, ktore odsuvaju tvoj prispevok do kategorie "bla-bla-bla" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
afrikab Odesláno 12. října 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. října 2007 Taky by se mi libilo, kazdy rok jina firma, jine hodinky a doma by se sbirka rozrustala:))) Ps: jen by me mrzelo, kdybych si nemohl vzit znackou podle nalady. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vlasta66 Odesláno 12. října 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. října 2007 http://dreamlife.cz/magazin-luxusu/moda-do...cle.html?id=401 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kubson Odesláno 14. října 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. října 2007 nějaký nápad co to má za hodinky? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
farářskej Odesláno 14. října 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. října 2007 nějaký nápad co to má za hodinky? Nevím, ale Davku G. mám hodně rád Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mike. Odesláno 14. října 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. října 2007 nějaký nápad co to má za hodinky? Dave Grohl je pro mě jeden (ze dvou) nejlepších zpěváků. Taky jsem se několikrát díval, jaké má hodinky, ale podle fotek jsem je nepoznal, ale nosí je často. Tady jedna starší fotka, ale má jiné hodinky. Sorry za OT, ale nové album Foo Fighters Echoes, Silence, Patience & Grace opravdu stojí za to ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mike. Odesláno 14. října 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. října 2007 Asi to budou hodinky Nixon Rocker, i když přesně ten typ jsem nenašel. Ale na nových fotkách většinou Dave hodinky nemá. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hanz21 Odesláno 21. října 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. října 2007 Dnes jsem našel tohle video, něco pro milovníky Porsche nebo Waltera Röhrla a v klipu jsou na konci poměrně dlouho v záběru hodinky, které si nasazuje. Ovšem nějak se mi je nepodařilo identifikovat. Link: http://news.auto.cz/aktuality/video-porsch...hrl-v-akci.html Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
railmaster Odesláno 21. října 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. října 2007 Dnes jsem našel tohle video, něco pro milovníky Porsche nebo Waltera Röhrla a v klipu jsou na konci poměrně dlouho v záběru hodinky, které si nasazuje. Ovšem nějak se mi je nepodařilo identifikovat. Link: http://news.auto.cz/aktuality/video-porsch...hrl-v-akci.html Myslím že to nie je záhada. Sinn Rallye Chronograph 956 Klassik. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hanz21 Odesláno 21. října 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. října 2007 Skvělé, no je to tak, díkec , Sinn mi utekl, při hledání... No každopádně má Walter vkus... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se