tom88 Odesláno 23. září 2012 Nahlásit Odesláno 23. září 2012 Co za hodinky má Daniel Craig. Dík Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1 1
tom88 Odesláno 23. září 2012 Nahlásit Odesláno 23. září 2012 PO na natu, má to v popisu práce.Myslel jsem si, že to budou Omegy, zmátl mě ten nato pásek.
Frantik Odesláno 23. září 2012 Nahlásit Odesláno 23. září 2012 Já bych řekl, ze je to Rolex. Práce je práce, ale ve volným čase nosí Rolady :-)
Chorche Odesláno 23. září 2012 Nahlásit Odesláno 23. září 2012 Taky mi to víc připomíná rolády, navíc když není zrovna ambasador, tak je nosí.
panedge Odesláno 23. září 2012 Nahlásit Odesláno 23. září 2012 Taky na to cumim,ale ten tvar je spis podle me PO
sibirnaya Odesláno 23. září 2012 Nahlásit Odesláno 23. září 2012 podle me je to steinhart vintage red na natu
skalis Odesláno 23. září 2012 Nahlásit Odesláno 23. září 2012 Craig sice nosi vetsinou ve volnem case Rolady, ale tohle jsou nasichr nova POcka. A na nato vypadaji fak dobre!
tom88 Odesláno 24. září 2012 Nahlásit Odesláno 24. září 2012 Zdravím, pozná někdo, co nosil ve filmu Ztracená brána Jirka Dvořák. Dík Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
honzyk Odesláno 24. září 2012 Nahlásit Odesláno 24. září 2012 Tentýž film, ústřední dvojice, přiznám se že hodinky nepoznávám. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
pacient Odesláno 24. září 2012 Nahlásit Odesláno 24. září 2012 Co nosí Hugh Jackman. Dík Girard Perregaux vintage 1945
Rodkopf Odesláno 24. září 2012 Nahlásit Odesláno 24. září 2012 Michal Froněk ze skupiny Olgoj Chorchoj zřejmě nenosí Primky na kterých spolupracovali Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
PhoeniX Odesláno 25. září 2012 Nahlásit Odesláno 25. září 2012 Ale jo, mohl by to být model PRIM ORLÍK II - C.
kloubik Odesláno 25. září 2012 Nahlásit Odesláno 25. září 2012 Dokázal by někdo poznat, co by mohl mít Walter Röhrl na ruce v následujícím videu (bohužel nic moc kvalita). http://www.youtube.com/watch?v=FJk0NHW1Hps Nejde mi udělat screeshot z fullscreen, takže jen malej výřez: Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
honzyk Odesláno 25. září 2012 Nahlásit Odesláno 25. září 2012 Republikánský kandidát na prezidenta USA Mitt Romney a jeho žena. Ona zlaté rolády, on ? Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Kazaam Odesláno 25. září 2012 Nahlásit Odesláno 25. září 2012 nevím, zda to tu už nebylo, ale nenašel jsem...Arnie a jeho Laco B-Uhr
Street Glide Odesláno 26. září 2012 Nahlásit Odesláno 26. září 2012 Republikánský kandidát na prezidenta USA Mitt Romney a jeho žena. Ona zlaté rolády, on ? .....on má nějaké "cheap" hodinky z " dollarshopu" a jeho paní to samé...............Sibiř pro to má ještě výstižnější termín :-)))))
T1000 Odesláno 27. září 2012 Nahlásit Odesláno 27. září 2012 (upraveno) .....on má nějaké "cheap" hodinky z " dollarshopu" ... Jojo, teď nosí na meetingy nějaký šmuk...Edit: Zdroj obrázku Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 27. září 2012 uživatelem T1000
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se