Chorche Odesláno 2. října 2012 Nahlásit Odesláno 2. října 2012 Zapomínám na zlatý pravidlo utfg. Má dobrý vkus, Simon.
instant Odesláno 2. října 2012 Nahlásit Odesláno 2. října 2012 co je kua vkusne na vytahanom sedom tricku? chcel som povedat, ze keby mal blancpainy tak poviem za ok, ale ako tak pozeram na jeho haksnicku tak neviem ci ich robia 36mm.. mi napada len tento ruzovy mafian v prestrojeni omluvam sa rozmer obrazku ale nemohol som odolat. to si treba vychutnat, zlate rolady pristanu vacsine dievcat Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Moty Odesláno 2. října 2012 Nahlásit Odesláno 2. října 2012 Zapomínám na zlatý pravidlo utfg. Má dobrý vkus, Simon. Ani nejsou moc drahý, v USA cca 2 mega (CZK) když si vzpomenu jak ho mel v Top Gearu Jeremy a bavili se, že má všechny auta 2x (jednu sadu v US a druhou v UK) tak tyhle hodinyk jsou proti tomu půlroční serviska:smile_anim:
Liqid Odesláno 3. října 2012 Nahlásit Odesláno 3. října 2012 Uplně jak Elvis Presley zamlada To snad nikdo nemůže myslet vážně. Elvis je jedním z nejlepších zpěváků všech dob, Justin je jen zaplácnutí díry v trhu nějakym somráčkem bez koulí. Ty tam vážně vidíš podobnost? A slyšel jsi vůbec někdy Elvise a Justina, nebo jen tak plácáš?
Jezevcik2 Odesláno 3. října 2012 Nahlásit Odesláno 3. října 2012 On myslel v nadsázce vzhled,tak se uklidni.Rozčilovati se po ránu toliko pro ......... dobré jest:-)
Seamaster Odesláno 3. října 2012 Nahlásit Odesláno 3. října 2012 No, ty vole...Justin je fakt šílenej Ja napred mysle, ze je to Pink... diky, nejak ztracim kontakt...
bandicoot Odesláno 3. října 2012 Nahlásit Odesláno 3. října 2012 Ja napred mysle, ze je to Pink...To snad ani ne... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
organic Odesláno 3. října 2012 Nahlásit Odesláno 3. října 2012 To snad ani ne...Pěkný kovový čudlíky. Ale po děcku už budou mít asi jiný "shape"...
zekon7302 Odesláno 3. října 2012 Nahlásit Odesláno 3. října 2012 Simon Cowell a cosi s turbem Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Jo,má vkus,to jsem si nemyslel o Slávikovi,ale po x fotkách jsem změnil názor Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
misoo Odesláno 3. října 2012 Nahlásit Odesláno 3. října 2012 To potvrzuje tvojí teorii, že když to člověk umí nosit, neexistují kategorie..tuto hlasku som tu uz cital viac krat a dovolim si nesuhlasit... myslim, ze ste zaslepeni znackami a krasou samotnych hodiniek a prehliadate zakladne fakty o hodinkach... leskle oblekovky s turbom sa nikdy nebudu hodit k vytahanemu tricku! mozno to vyzera zaujimavo a coolovo, pre chronomantaka je vlastnictvo dobrych hodiniek urcitym znakom, ze dany clovek je borec, takze to vlastne ani nevadi ze ma nieco odveci, hlavne ze je to cool znacka... co sa tyka samotneho bontonu, on nevravi o znackach, ale o farbach, tvaroch, style... takze za mna (aj ked su to hodinky paradne, aj ticko super) sa to k sebe vobec nehodi a teraz do mna !!
organic Odesláno 3. října 2012 Nahlásit Odesláno 3. října 2012 Jo,má vkus,to jsem si nemyslel o Slávikovi,ale po x fotkách jsem změnil názor Moony jsem na Slavikovi už dlouho neviděl. Vetsinou ted nosi modni shity.
zekon7302 Odesláno 3. října 2012 Nahlásit Odesláno 3. října 2012 Moony jsem na Slavikovi už dlouho neviděl. Vetsinou ted nosi modni shity. Bídná show,vyžaduje i to samé v hodinkách,to mně ,,moja" volala k televizi ať se mrknu,no hnus,myslím že nějaký Uhr-verk nebo tak nějak.
railmaster Odesláno 3. října 2012 Nahlásit Odesláno 3. října 2012 U Maroša Kramára som zahliadol niečo, ako Montblanc Star Chronograph, ale nie som si istý. Bol to len letmý pohľad.
PhoeniX Odesláno 3. října 2012 Nahlásit Odesláno 3. října 2012 omluvam sa rozmer obrazku ale nemohol som odolat. to si treba vychutnat, zlate rolady pristanu vacsine dievcatTo je ale nehezké děvče.
railmaster Odesláno 3. října 2012 Nahlásit Odesláno 3. října 2012 (upraveno) omluvam sa rozmer obrazku ale nemohol som odolat. to si treba vychutnat, zlate rolady pristanu vacsine dievcatTúto speváčku nepoznám, druhý raz prosím pridaj aj meno. Upraveno 3. října 2012 uživatelem railmaster
honzyk Odesláno 3. října 2012 Nahlásit Odesláno 3. října 2012 (upraveno) railmaster: doporučuji tohle http://www.autotube.cz/autozpravy/2779-autotyden-honzy-koubka-c-003-video.html cca od času 2:50 Upraveno 3. října 2012 uživatelem honzyk
Chorche Odesláno 3. října 2012 Nahlásit Odesláno 3. října 2012 tuto hlasku som tu uz cital viac krat a dovolim si nesuhlasit... myslim, ze ste zaslepeni znackami a krasou samotnych hodiniek a prehliadate zakladne fakty o hodinkach... leskle oblekovky s turbom sa nikdy nebudu hodit k vytahanemu tricku! mozno to vyzera zaujimavo a coolovo, pre chronomantaka je vlastnictvo dobrych hodiniek urcitym znakom, ze dany clovek je borec, takze to vlastne ani nevadi ze ma nieco odveci, hlavne ze je to cool znacka... co sa tyka samotneho bontonu, on nevravi o znackach, ale o farbach, tvaroch, style... takze za mna (aj ked su to hodinky paradne, aj ticko super) sa to k sebe vobec nehodi a teraz do mna !! Frantíku, vysvětli mu to, prosím tě V této teorii nejde o to, co se k sobě hodí a nehodí, ale jestli máš koule to nosit. A pokud ano, tak můžeš nosit co chceš, k čemu chceš a je ti jedno, jak to vypadá, hlavně, že ty jsi spokojený Občas jsi pak za burana, ale leckdy vytváříš nové trendy.A všechno, co jsem napsal, je třeba brát s dostatečnou mírou nadhledu.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se