Ondoni Odesláno 27. září 2012 Nahlásit Odesláno 27. září 2012 Jojo, teď nosí na meetingy nějaký šmuk...Edit: Zdroj obrázku Vzhledem k názvu těch hodinek je jeho motivace docela jasná ...to jeho zřejmý idol prozměnu úzkostlivě tajil, co nosí...
Street Glide Odesláno 27. září 2012 Nahlásit Odesláno 27. září 2012 (upraveno) ....jo jo,.....já jsem ještě žádného amerického kandidáta na prezidenta a nebo přímo prezidenta s žádnýma pořádnýma "kukačkama" neviděl............a s Roládama už vůbec ne,.....snad kromě Kennedyho,......ale ten je prokazatelně dostal od Marilyn ....Clinton nosil Swatch a dokonce i někdy plastik digitálky.......:-)))) ....veřejné mínění je svinstvo a s Roládama se Sultánem by to ve volbách těžko vyhrál,......to akorát u nás a v rusku se to hemží v parlamentu zlatými Daytona,Franck Müller,Hublot King Power a Zenith.......:-))) Upraveno 27. září 2012 uživatelem Street Glide
911 Odesláno 27. září 2012 Nahlásit Odesláno 27. září 2012 s tim verejnym minenim...je o nem obecne znamo, ze ma stovky milionu dolaru, tak myslim, ze jedny rolady by tolik povyku neudelaly
bandicoot Odesláno 27. září 2012 Nahlásit Odesláno 27. září 2012 ....Clinton nosil ... někdy plastik digitálky.......:-))))Timex Ironman Triathlon.
kloubik Odesláno 28. září 2012 Nahlásit Odesláno 28. září 2012 Zrovna před pár týdny o tom bylo v jednom rozhovoru s nějakým politikem krátká zmínka - myslím že v Business Weeku nebo Time magazinu. Říkal, že drahé hodinky a občas víceméně jakékoliv hodinky (kvůli "kauze" kdy G. Bush se při debatě s B. Clintonem před prezidentskými volbami někdy v roce 98 podíval během televizního vystoupení 10 minut před koncem na hodinky stylem "sakra kdy už to skončí" a bylo to vyhodnoceno jako odtržení nebo pohrdání voliči) jim zakazují nosit PR poradci. Mě to ale přijde ujetý, spousta těhle lidí má miliony dolarů, nedávno jsem viděl ve zprávách Timothy Geithnera (ministr financí) a měl k obleku v budově kongresu digitálky, vypadalo to strašně. To už je podle mě ujetý, chápu že nechtějí být vidět se super drahýma hodinkama, ale třeba nějaký decentní Longines oblekovky za tisíc dolarů by snad mít mohli...
panedge Odesláno 28. září 2012 Nahlásit Odesláno 28. září 2012 To rikam furt,ze americani jsou jebly.A ty jejich volby na prezidenta,to je akce jak ma bejt.Nejlepsi jsou republikani.Jinak Clinton nosi Panerai.
hulk Odesláno 28. září 2012 Nahlásit Odesláno 28. září 2012 ....veřejné mínění je svinstvo a s Roládama se Sultánem by to ve volbách těžko vyhrál,......to akorát u nás a v rusku se to hemží v parlamentu zlatými Daytona,Franck Müller,Hublot King Power a Zenith.......:-))) hele to neni spatny napad. mohli bysme udelat vlakno, jake hodinky maji politici a pak to dat pred volbama na net. aby volici videli, co si jejich "zastupci" poridili:-) takovi socani by asi netusili
gougy Odesláno 28. září 2012 Nahlásit Odesláno 28. září 2012 ....veřejné mínění je svinstvo a s Roládama se Sultánem by to ve volbách těžko vyhrál,......to akorát u nás a v rusku se to hemží v parlamentu zlatými Daytona,Franck Müller,Hublot King Power a Zenith.......:-))) hele to neni spatny napad. mohli bysme udelat vlakno, jake hodinky maji politici a pak to dat pred volbama na net. aby volici videli, co si jejich "zastupci" poridili:-) takovi socani by asi netusiline nadarmo politika na Chronomagu nemá co dělat, zachovejme to tak... A je jedno o jakých pam.dech a z jakých stran by to bylo.
Moty Odesláno 2. října 2012 Nahlásit Odesláno 2. října 2012 Simon Cowell a cosi s turbem Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Vlcak Odesláno 2. října 2012 Nahlásit Odesláno 2. října 2012 (upraveno) Astronaut Reinhard Furrer a Sinn 140. Jak je vidět kosmonautika ho naučila vše zálohovat - hodinky má na každé ruce jedny. Ty druhé zřejmě nebudou Sinn. EDIT: překlep Upraveno 2. října 2012 uživatelem Vlcak
Chorche Odesláno 2. října 2012 Nahlásit Odesláno 2. října 2012 Simon Cowell a cosi s turbemTaky by mě zajímalo, co nosí. Fascinuje mě, jak k vytahanýmu tričku nosí hodinky s turbem
Peta-Biker Odesláno 2. října 2012 Nahlásit Odesláno 2. října 2012 (upraveno) Taky by mě zajímalo, co nosí. Fascinuje mě, jak k vytahanýmu tričku nosí hodinky s turbem montemar z toho nebude mít radost. Nevím, zda to bude Armani, Boss, Abercombie - vypadá to na to normální, obyčejný triko Upraveno 2. října 2012 uživatelem Peta-Biker
PhoeniX Odesláno 2. října 2012 Nahlásit Odesláno 2. října 2012 Taky by mě zajímalo, co nosí. Fascinuje mě, jak k vytahanýmu tričku nosí hodinky s turbem Ve zlatě...
Frantik Odesláno 2. října 2012 Nahlásit Odesláno 2. října 2012 Videl jsem nedávno nejaké foto a měl myslím Vacherony s turbem.
shag Odesláno 2. října 2012 Nahlásit Odesláno 2. října 2012 Platinove Patek Philippe Ref 2499 od Erika. V Christie?s... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Leclerc Odesláno 2. října 2012 Nahlásit Odesláno 2. října 2012 Taky by mě zajímalo, co nosí. Fascinuje mě, jak k vytahanýmu tričku nosí hodinky s turbem Jaeger-LeCoultre Master Grande Tradition Tourbillon with Perpetual Calendar Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Chorche Odesláno 2. října 2012 Nahlásit Odesláno 2. října 2012 (upraveno) To potvrzuje tvojí teorii, že když to člověk umí nosit, neexistují kategorie...Peťo, je to prostě obyčejný, vytahaný triko Za 500 dolarů Leclerc: nevím, jak jsi to poznal, ale jestli jsou to ony, jseš borec Upraveno 2. října 2012 uživatelem Chorche
instant Odesláno 2. října 2012 Nahlásit Odesláno 2. října 2012 no a on v tom triku po nakrucani vleze do Maybacha.. uplna tragedia
Chorche Odesláno 2. října 2012 Nahlásit Odesláno 2. října 2012 no a on v tom triku po nakrucani vleze do Maybacha.. uplna tragedia Minule jel na koloběžce... teď jsem vlastně nepřímo přiznal, že na to koukám...kurva
Leclerc Odesláno 2. října 2012 Nahlásit Odesláno 2. října 2012 Leclerc: nevím, jak jsi to poznal, ale jestli jsou to ony, jseš borec Google... a pak z týhle fotky to už nebylo tak těžký poznat... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se