Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)

....jo jo,.....já jsem ještě žádného amerického kandidáta na prezidenta a nebo přímo prezidenta s žádnýma pořádnýma "kukačkama" neviděl............a s Roládama už vůbec ne,.....snad kromě Kennedyho,......ale ten je prokazatelně dostal od Marilyn

....Clinton nosil Swatch a dokonce i někdy plastik digitálky.......:-))))

....veřejné mínění je svinstvo a s Roládama se Sultánem by to ve volbách těžko vyhrál,......to akorát u nás a v rusku se to hemží v parlamentu zlatými Daytona,Franck Müller,Hublot King Power a Zenith.......:-)))

Upraveno uživatelem Street Glide
Odesláno

Zrovna před pár týdny o tom bylo v jednom rozhovoru s nějakým politikem krátká zmínka - myslím že v Business Weeku nebo Time magazinu. Říkal, že drahé hodinky a občas víceméně jakékoliv hodinky (kvůli "kauze" kdy G. Bush se při debatě s B. Clintonem před prezidentskými volbami někdy v roce 98 podíval během televizního vystoupení 10 minut před koncem na hodinky stylem "sakra kdy už to skončí" a bylo to vyhodnoceno jako odtržení nebo pohrdání voliči) jim zakazují nosit PR poradci.

Mě to ale přijde ujetý, spousta těhle lidí má miliony dolarů, nedávno jsem viděl ve zprávách Timothy Geithnera (ministr financí) a měl k obleku v budově kongresu digitálky, vypadalo to strašně. To už je podle mě ujetý, chápu že nechtějí být vidět se super drahýma hodinkama, ale třeba nějaký decentní Longines oblekovky za tisíc dolarů by snad mít mohli...

image.jpg

Odesláno

To rikam furt,ze americani jsou jebly.A ty jejich volby na prezidenta,to je akce jak ma bejt.Nejlepsi jsou republikani.

Jinak Clinton nosi Panerai.

Odesláno

....veřejné mínění je svinstvo a s Roládama se Sultánem by to ve volbách těžko vyhrál,......to akorát u nás a v rusku se to hemží v parlamentu zlatými Daytona,Franck Müller,Hublot King Power a Zenith.......:-)))

hele to neni spatny napad. mohli bysme udelat vlakno, jake hodinky maji politici a pak to dat pred volbama na net. aby volici videli, co si jejich "zastupci" poridili:-) takovi socani by asi netusili

Odesláno

hele to neni spatny napad. mohli bysme udelat vlakno, jake hodinky maji politici a pak to dat pred volbama na net. aby volici videli, co si jejich "zastupci" poridili:-) takovi socani by asi netusili

ne nadarmo politika na Chronomagu nemá co dělat, zachovejme to tak... A je jedno o jakých pam.dech a z jakých stran by to bylo.

Odesláno (upraveno)

Astronaut Reinhard Furrer a Sinn 140.

Jak je vidět kosmonautika ho naučila vše zálohovat - hodinky má na každé ruce jedny. Ty druhé zřejmě nebudou Sinn.

EDIT: překlep

Upraveno uživatelem Vlcak
Odesláno (upraveno)

Taky by mě zajímalo, co nosí. Fascinuje mě, jak k vytahanýmu tričku nosí hodinky s turbem :D

montemar z toho nebude mít radost. Nevím, zda to bude Armani, Boss, Abercombie - vypadá to na to normální, obyčejný triko :D

Upraveno uživatelem Peta-Biker
Odesláno (upraveno)

To potvrzuje tvojí teorii, že když to člověk umí nosit, neexistují kategorie...

Peťo, je to prostě obyčejný, vytahaný triko :D Za 500 dolarů :D

Leclerc: nevím, jak jsi to poznal, ale jestli jsou to ony, jseš borec ;)

Upraveno uživatelem Chorche
Odesláno

no a on v tom triku po nakrucani vleze do Maybacha.. uplna tragedia :)

Minule jel na koloběžce... teď jsem vlastně nepřímo přiznal, že na to koukám...kurva

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...