Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)

podrážky sou asi v pohodě, ale boky má olemovaný nějakým jutovým lanem, ty asi nebudou moc do vody:suicide_anim:

a Křetinský by mohl mít tyhle

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

ceny na chrono24 za turbo zacínají na 125.000 USD

Upraveno uživatelem Moty123
Odesláno

Belgický jezdec rally Thiery Neuville toho taky střídá povíc, na té černobílé, že by dokonce Rolex ?

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Odesláno

Belgický jezdec rally Thiery Neuville toho taky střídá povíc, na té černobílé, že by dokonce Rolex ?

Na té druhé fotce to vypadá na Ice watche a na té první jak říká Sibiř, podle toho plastového tahu (vypadá tak) bych taky řekl ty Ice. :(

Odesláno

Tak jsem dneska chvíli četl bulvár a jediné, co mě zaujalo, byl Gerard Pique a jeho AP....jo a Shakira taky :)

Shakiru zná asi každý, pro nesportovce - Gerard je obránce FC Barcelona ;)

Odesláno

Tak jsem dneska chvíli četl bulvár a jediné, co mě zaujalo, byl Gerard Pique a jeho AP....jo a Shakira taky :)

Shakiru zná asi každý, pro nesportovce - Gerard je obránce FC Barcelona ;)

Pěknej kabát. Ale tu kožešinu bych odpáral.

Odesláno

Pěknej kabát. Ale tu kožešinu bych odpáral.

Jo, jo, taky mě zaujal. Kožich pro fotbalistu asi dobrý, ale taky bych to nosil nejspíš bez něj :) A košile taky dobrá...

Odesláno

Jo, jo, taky mě zaujal. Kožich pro fotbalistu asi dobrý, ale taky bych to nosil nejspíš bez něj :) A košile taky dobrá...

Jasně, košile taky pěkná. Určitě pod fajnovým kašmírovým svetříkem, s límcem asi do véčka. Doví co má za boty, to by mě hodně zajímalo.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...