Vlcak Odesláno 19. září 2012 Nahlásit Odesláno 19. září 2012 Mě spíš než hodinky zaujaly Stalloneho boty. Ty podrážky jsou jak pěst na oko. Nevíte co to je zač?
Moty Odesláno 19. září 2012 Nahlásit Odesláno 19. září 2012 (upraveno) podrážky sou asi v pohodě, ale boky má olemovaný nějakým jutovým lanem, ty asi nebudou moc do vody:suicide_anim: a Křetinský by mohl mít tyhle Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. ceny na chrono24 za turbo zacínají na 125.000 USD Upraveno 19. září 2012 uživatelem Moty123
Moty Odesláno 19. září 2012 Nahlásit Odesláno 19. září 2012 (upraveno) sorry double post Upraveno 19. září 2012 uživatelem Moty123
hulk Odesláno 19. září 2012 Nahlásit Odesláno 19. září 2012 tim padem ma asi jedny z nejdrazsich hodinek v CR:-)
shag Odesláno 19. září 2012 Nahlásit Odesláno 19. září 2012 Instant nosi Alba Riki Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Ohm-Aztec Odesláno 19. září 2012 Nahlásit Odesláno 19. září 2012 Možná bychom měli přestat do Instanta rýpat... víte, že šel pro žiletky... teď mě napadá, neměla by to spíš být břitva?
Rudykopalsson Odesláno 19. září 2012 Nahlásit Odesláno 19. září 2012 Možná bychom měli přestat do Instanta rýpat... víte, že šel pro žiletky... teď mě napadá, neměla by to spíš být břitva? šak právě, žiletka = instantní břitva:-)
honzyk Odesláno 19. září 2012 Nahlásit Odesláno 19. září 2012 Belgický jezdec rally Thiery Neuville toho taky střídá povíc, na té černobílé, že by dokonce Rolex ? Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
instant Odesláno 19. září 2012 Nahlásit Odesláno 19. září 2012 šak právě, žiletka = instantní břitva:-) pani, mrzi ma ze neviete ocenit vyhody dobre nabrusenej sekery pri holeni muzskej tvare. na holenie pouzivam tu co nosim v kotnikovom puzdre.
EpsteinBarr Odesláno 19. září 2012 Nahlásit Odesláno 19. září 2012 O chvilku tu asi potecie krv....len neviem....z koho
Moty Odesláno 20. září 2012 Nahlásit Odesláno 20. září 2012 Pan hrábě na iDnes, tradičně s Big pilotama Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
sibirnaya Odesláno 20. září 2012 Nahlásit Odesláno 20. září 2012 Belgický jezdec rally Thiery Neuville toho taky střídá povíc, na té černobílé, že by dokonce Rolex ?na te cernobile to jsou taky nejaky nounejm m.dky..
PhoeniX Odesláno 20. září 2012 Nahlásit Odesláno 20. září 2012 Pana knížete asi něco trápí, už se na to nemůže dívat. Jako já...
Adam99 Odesláno 20. září 2012 Nahlásit Odesláno 20. září 2012 Belgický jezdec rally Thiery Neuville toho taky střídá povíc, na té černobílé, že by dokonce Rolex ?Na té druhé fotce to vypadá na Ice watche a na té první jak říká Sibiř, podle toho plastového tahu (vypadá tak) bych taky řekl ty Ice. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Chorche Odesláno 20. září 2012 Nahlásit Odesláno 20. září 2012 Tak jsem dneska chvíli četl bulvár a jediné, co mě zaujalo, byl Gerard Pique a jeho AP....jo a Shakira taky Shakiru zná asi každý, pro nesportovce - Gerard je obránce FC Barcelona Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
tmoris Odesláno 20. září 2012 Nahlásit Odesláno 20. září 2012 Pan hrábě na iDnes, tradičně s Big pilotama Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. ta bigpilot korunka jak vidno slusne tlaci do hrbetu ruky.. navic jak je vroubkovana, tak o nejakou tu oderku nebude zrejme nouze..
PhoeniX Odesláno 20. září 2012 Nahlásit Odesláno 20. září 2012 Tak jsem dneska chvíli četl bulvár a jediné, co mě zaujalo, byl Gerard Pique a jeho AP....jo a Shakira taky Shakiru zná asi každý, pro nesportovce - Gerard je obránce FC Barcelona Pěknej kabát. Ale tu kožešinu bych odpáral.
Chorche Odesláno 20. září 2012 Nahlásit Odesláno 20. září 2012 Pěknej kabát. Ale tu kožešinu bych odpáral.Jo, jo, taky mě zaujal. Kožich pro fotbalistu asi dobrý, ale taky bych to nosil nejspíš bez něj A košile taky dobrá...
PhoeniX Odesláno 20. září 2012 Nahlásit Odesláno 20. září 2012 Jo, jo, taky mě zaujal. Kožich pro fotbalistu asi dobrý, ale taky bych to nosil nejspíš bez něj A košile taky dobrá...Jasně, košile taky pěkná. Určitě pod fajnovým kašmírovým svetříkem, s límcem asi do véčka. Doví co má za boty, to by mě hodně zajímalo.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se