Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Už jsem se lekl, neboť mi nešel dohromady budhismus a jedny z nejdražších hodinek na světě, ale píše se tam, že je dostal v roce 1943 od prezidenta Rosevelta.

A že jsou několikrát opravované. Takže je to vlastně náš člověk, který má rád vintážní hodinky.  :)

Odesláno (upraveno)

Už jsem se lekl, neboť mi nešel dohromady budhismus a jedny z nejdražších hodinek na světě, ale píše se tam, že je dostal v roce 1943 od prezidenta Rosevelta.

A že jsou několikrát opravované. Takže je to vlastně náš člověk, který má rád vintážní hodinky. :)

a proc je tedy neprodal/ nevydarzil a vytezek nedal na chude nebo na podporu Tibetu? ;-) cirkve jsou holt vsude stejne a jedno jak toho na oblacku zoves

Upraveno uživatelem hulk
  • Dát hlas 1
Odesláno (upraveno)

a proc je tedy neprodal/ nevydarzil a vytezek nedal na chude nebo na podporu Tibetu? ;-) cirkve jsou holt vsude stejne a jedno jak toho na oblacku zoves

ted ses projevil jako typicky uzkoprsy do sebe zahledeny cechacek. priste si radsi neco precti o buddhismu a tibetu predtim nez zase zacnes placat ty svoje nesmysly... Upraveno uživatelem IzTaPa
Odesláno

A Honza Železnej vyměnil Tissoty za co?? V první moment mě napadly Orlíky, ty to ale nejsou...možná Omega AT, ale nevím...

Odesláno (upraveno)

Nějaká Seika, když sponzorují Barcu ??

to mě taky napadlo...ale vůbec mi to žádný Seika co znám nepřipomíná...je pravda, že Seika moc nesleduji, tak to bude možná tím

Upraveno uživatelem El Nano

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...