Hanz21 Odesláno 3. prosince 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. prosince 2007 (upraveno) brýle Oakley :-) Cybere na Oakley mi nesahej zelený já nerad a to jsem podobného vzdělání jako pan Liška Tam odkud pocházím, máme dva supr větrníky za cca 60-70milionů a ve vsi jsou všichni nezaměstaní a ve vsi není vpodstatě nic, tomu říkám zelená politika Upraveno 3. prosince 2007 uživatelem Hanz21 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
farářskej Odesláno 3. prosince 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. prosince 2007 Ale stejně jednou budou určovat nové trendy, nejen v politice, nejen v energetice, nejen v batůžkářství v oblecích, nejen v hodinkové módě... V tý době už, dá-li pámbu, budu ve futrálu... jinak bych mě jeblo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
railmaster Odesláno 6. prosince 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. prosince 2007 O tom, že hodinky sú dôležitá vec, svedčí aj nedávna príhoda so slovenského parlamentu, keď sa poslanec Galbavý pri prednese svojho príspevku opýtal pod ním sediaceho ministra Počiatka, koľko je hodín, s tým, že by si rád pozrel jeho miliónové hodinky. Ten ich zložil z ruky, načiahol sa k rečníkovi a s úsmevom mu ich podal. V krátkom šote sa táto situácia dostala aj do večerných správ. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xlaque Odesláno 6. prosince 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. prosince 2007 Počiatek ma tie IWC ? Myslim,že som niečo počul,ale nie som si isty. A kto v parlamente ma Reverso ? Lebo raz v Plus 7 dní bol o tom članok,len to ešte boli časy,ked som sa nezaujimal a to čislo už doma nie je Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rorda Odesláno 6. prosince 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. prosince 2007 (upraveno) Jo, já jsem lidi včera viděl poprvý IWC i jinde než za vitrínou u Dušáka ... Měl jsem jednání s jednim majitelem realitní kanceláře s dost slušnejma obchodama, i když k VIP má asi hodně daleko, takže to sem ani moc nepatří, to přiznávam ... Moje nový postižení mi nedalo a hned jsem skouknul jeho hodinky s kovovym tahem a málem mi z těch IWC vypadly oči z důlků ... Upraveno 6. prosince 2007 uživatelem rorda Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Viktor Odesláno 3. ledna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. ledna 2008 Guvernér centrální banky jde proti proudu. Namísto Pateků a Vacheronů běžných u špičkových bankéřů hrdě předvádí sportovní digitálky, pořízené za nemnoho tvrdých korun českých. Pro mě trochu překvapivý výběr, Suunto, Nike? Třeba šel pak cvičit . http://hn.ihned.cz/c1-22694990-euro-v-roce-2019-zadne-drama Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
midloch Odesláno 3. ledna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. ledna 2008 Guvernér centrální banky jde proti proudu. Namísto Pateků a Vacheronů běžných u špičkových bankéřů hrdě předvádí sportovní digitálky, pořízené za nemnoho tvrdých korun českých. Pro mě trochu překvapivý výběr, Suunto, Nike? Třeba šel pak cvičit . http://hn.ihned.cz/c1-22694990-euro-v-roce-2019-zadne-drama A co jít proti proudu a jezdit ve Škoda 120 Tohle mi prostě ke guvernéru centrální banky vůbec, ale vůbec nesedí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JJ Odesláno 3. ledna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. ledna 2008 Tohle mi prostě ke guvernéru centrální banky vůbec, ale vůbec nesedí Z toho si nic nedělej, mně vůbec nesedí ani samotná existence centrální banky a posice jejího guvernéra. A nosit k obleku něco takového je dle mého názoru prostě faux pas, ať jde o guvernéra banky či normálního člověka, který ten oblek na sebe vezme párkrát do roka. No nic, třeba se časem k obleku začnou nosit i holinky nebo hustej zlatej řetěz na krk... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 3. ledna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. ledna 2008 nemuzu si pomoct, ale ty Jacob & Co mi prijdou docela zoufaly, obzvlast v techhle divokejch kombinacich... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
B.F.G. Odesláno 3. ledna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. ledna 2008 nemuzu si pomoct, ale ty Jacob & Co mi prijdou docela zoufaly, obzvlast v techhle divokejch kombinacich... Nic si z toho nedělej, mě přijde naprosto zoufalej i ten synek co je má na ruce. I když je to asi model řady cool nigga rapper, tak bych je nedal ani na kolotoč. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BalonOK Odesláno 3. ledna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. ledna 2008 Jednou se mi podařilo sedět v hospodě s Radkem Kováčem (fotbalista). Měl na ruce JACOB & Co. Brrrr... V té chvíli jsem byl pyšný na své BLACK MONSTER. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YPO Odesláno 3. ledna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. ledna 2008 ...... JACOB & Co ............ jo jo tahle značka je hodně oblíbená mezi "smetánkou" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
midloch Odesláno 3. ledna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. ledna 2008 jo jo tahle značka je hodně oblíbená mezi "smetánkou" Jeden můj kámoš co si hraje na tu tzv ,,smetánku,, je má, ale falza, vypadá to pak fakt uboze... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepe Odesláno 3. ledna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. ledna 2008 Nevšim jste si někdo co nosí Jan Kraus ? v jednom střihovým pořadu ted na silvestra měl asi troje (ne najednou :-) ) a docela pekny jenze i kdyz mam velkou tv poznam kulovy :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jacob Odesláno 3. ledna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. ledna 2008 Mám známého, který má také Jacob & Co, ale trochu jinou kategorii. Jednou jsem je na něm viděl, jinak vždy nějaké Breitlingy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Qvido Odesláno 3. ledna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. ledna 2008 Nevšim jste si někdo co nosí Jan Kraus ? v jednom střihovým pořadu ted na silvestra měl asi troje (ne najednou :-) ) a docela pekny jenze i kdyz mam velkou tv poznam kulovy :-) Podle mého nosí stále jedny, hnědej ciferník, co je to ale zač netuším. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepe Odesláno 3. ledna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. ledna 2008 Podle mého nosí stále jedny, hnědej ciferník, co je to ale zač netuším. jj velky hnedy ale pak mel jeste jedny myslim cerny cifernik a hranaty pouzdro treti uz si nepametam Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Viktor Odesláno 3. ledna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. ledna 2008 http://forum.chronomag.cz/index.php?s=&...ost&p=35126 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xlaque Odesláno 3. ledna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. ledna 2008 Ked sa tu riešil Jacob & Co,tak ich ma aj Dara Rolins,bolo to vo Watch Magazine. A ked sa tu riešil rap a hodinky,tak v Nemecku je top 1 jednoznačne Breitling for Bentley Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ramon Odesláno 4. ledna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. ledna 2008 A co jít proti proudu a jezdit ve Škoda 120 Tohle mi prostě ke guvernéru centrální banky vůbec, ale vůbec nesedí No možná to není to pravý, ale už několikrát mě to tady namíchlo, abychom zaváděli takovouhle uniformitu. Dělám tu a tu práci a musím mít hodinky nejmíň za čtvrt mega a auťák za tolik a tolik. Abych dělal na někoho nějakej dojem...Pokud budu muset nosit ty a ty hodinky protože musím, nebo mi to někdo nebo něčí mínění nařizuje, apod. a né že mi dělají radost a že se mi líbí, tak to bych se na celý hodinky mohl rovnou vykašlat. Z těch frajírků v kravatách a nějakejch pozicích co si kupují IWC protože jsou drahý ale jinak o hodinkách nemají páru se mi vždy dělá zle. Pokud hodinkám někdo rozumí, má na ně peníze a udělá si radost, to beru. Já taky nosím drahý hodinky, nejsem žádnej manažer, okolo mě hodinkám stejně nikdo nerozumí a ani to nikoho nezajímá, takže tím nikoho neohromím, ale je mi to srdečně jedno. Byť si můžu myslet o guvernérovi cokoliv, to že má Casia na mě působí spíš tak, že nemá zapotřebí své schopnosti demonstrovat tímhle způsobem a právě tím vybočuje ze zástupů těch co nosí "to co se má", rozhodně ne tak, že je neschopen si vydělat na něco lepšího. Určitě je mi tímto víc sympatickej než nějakej úspěšnej blb z ČEZu, kterej má doma za naše peníze desatery hodinky za mega. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se