Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

pre Filipa Krasneho a ostatnych vonavych - ten chlapik o sebe sam tvrdi ze je "starej teplous", ja na tom nic zle nevidim. Si co si, naco sa za to hanbit. Cigan je cigan, buzik je buzik, debil je debil, a ja som tlsty jezis. A aby ste chapali, nevysmievam sa ani tak z neho (on sa s tym asi narodil a usilovne na tom pracuje - no aj taki su), ako mi je smiesno z tych co ho tu obdivuju. U chlapa nepoznam polutovania- a vysmechu- hodnejsiu vlastnost ako prehnane sa zaoberat sam sebou. Z coho asi jasne vyplyva, ze prestarnutych trendy hipsterov s ajfonmi v znackovych autach mam na rebricku vysoko. mam vas vsetkych svojim sposobom rad, no. 

+ reagujem s odstupom - v ten den som mal narodeniny a nechcel som si kazit den.

a este jedna Rolex arcimánička megastar, snad to toho farebneho pajaca dostatocne vyvazi

post-4112-0-35697100-1427761121_thumb.jpg

Odesláno

a este jedna Rolex arcimánička megastar, snad to toho farebneho pajaca dostatocne vyvazi

..nezbývá mi než souhlasit. Časem na to přijdou skoro všichni, že obal vnitřek nenahradí.

Přesně tak... Follow your nature.

post-14659-0-97638900-1427790841_thumb.jpg

Odesláno

boa, si tady připádám jak na srazu sexuálů v metru...

ChuckNorris200611292256.jpg

a tady jeden Chuck a zřejmě nějaké digi...prej nosil rolex, ale furt to mělo polámaný ručičky...

Odesláno

boa, si tady připádám jak na srazu sexuálů v metru...

a tady jeden Chuck a zřejmě nějaké digi...prej nosil rolex, ale furt to mělo polámaný ručičky...

On jim dovolil se polámat?? :)

Odesláno

..nezbývá mi než souhlasit. Časem na to přijdou skoro všichni, že obal vnitřek nenahradí.

Vono je nejideálnější,když se to spojí že.Za tlustou neupravenou megerou se na ulici neohlídnu.

Odesláno

Někdy se mi zdá, že se to zbytečně dává do protikladu. Přece může být hezká ženská, která je super. A i hodinky můžou být "dobré" i hezké současně, ne? 

Odesláno

pre Filipa Krasneho a ostatnych vonavych...

OK, vidím, že jsem do tebe rýpal zbytečně, radši se budu víc zabývat sám sebou a míň protiřečícími si hláškami jiných.

A zcela vážně a upřímně: Všechno nejlepší.

-----------------------------------------------------------------------------

Tady na spravení chuti je jeden podle mého skutečný VIP, co navíc není hipster - akorát teda patří k těm zpovykancům, co blokují centrum Prahy a ještě tam sm.dí potem... A na ruce má, tipuju, Garminy.

post-14111-0-72034300-1427816320_thumb.jpg

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...