instant Odesláno 31. března 2015 Nahlásit Odesláno 31. března 2015 pre Filipa Krasneho a ostatnych vonavych - ten chlapik o sebe sam tvrdi ze je "starej teplous", ja na tom nic zle nevidim. Si co si, naco sa za to hanbit. Cigan je cigan, buzik je buzik, debil je debil, a ja som tlsty jezis. A aby ste chapali, nevysmievam sa ani tak z neho (on sa s tym asi narodil a usilovne na tom pracuje - no aj taki su), ako mi je smiesno z tych co ho tu obdivuju. U chlapa nepoznam polutovania- a vysmechu- hodnejsiu vlastnost ako prehnane sa zaoberat sam sebou. Z coho asi jasne vyplyva, ze prestarnutych trendy hipsterov s ajfonmi v znackovych autach mam na rebricku vysoko. mam vas vsetkych svojim sposobom rad, no. + reagujem s odstupom - v ten den som mal narodeniny a nechcel som si kazit den. a este jedna Rolex arcimánička megastar, snad to toho farebneho pajaca dostatocne vyvazi
People Odesláno 31. března 2015 Nahlásit Odesláno 31. března 2015 To bolo uprimne vyznanie. Btw kto to je? Vyzera ako krokodyl Dandí.
instant Odesláno 31. března 2015 Nahlásit Odesláno 31. března 2015 people, vycikat a spat. rano vstavas do prace
Ohm-Aztec Odesláno 31. března 2015 Nahlásit Odesláno 31. března 2015 prid mi to posuskat do uska a hned zistis Milerád, ale zády se k Tobě raději stavět nebudu...
Ohm-Aztec Odesláno 31. března 2015 Nahlásit Odesláno 31. března 2015 a este jedna Rolex arcimánička megastar, snad to toho farebneho pajaca dostatocne vyvazi ..nezbývá mi než souhlasit. Časem na to přijdou skoro všichni, že obal vnitřek nenahradí. Přesně tak... Follow your nature.
Ondoni Odesláno 31. března 2015 Nahlásit Odesláno 31. března 2015 boa, si tady připádám jak na srazu sexuálů v metru... a tady jeden Chuck a zřejmě nějaké digi...prej nosil rolex, ale furt to mělo polámaný ručičky...
Tichus Odesláno 31. března 2015 Nahlásit Odesláno 31. března 2015 boa, si tady připádám jak na srazu sexuálů v metru... a tady jeden Chuck a zřejmě nějaké digi...prej nosil rolex, ale furt to mělo polámaný ručičky... On jim dovolil se polámat??
panedge Odesláno 31. března 2015 Nahlásit Odesláno 31. března 2015 ..nezbývá mi než souhlasit. Časem na to přijdou skoro všichni, že obal vnitřek nenahradí.Vono je nejideálnější,když se to spojí že.Za tlustou neupravenou megerou se na ulici neohlídnu.
panedge Odesláno 31. března 2015 Nahlásit Odesláno 31. března 2015 Bedjasson-njn,já znám taky dost lidí,který maj nadváhu a jsou prima.Ale sexuálně mě nepřitahujou:-))
Tichus Odesláno 31. března 2015 Nahlásit Odesláno 31. března 2015 Někdy se mi zdá, že se to zbytečně dává do protikladu. Přece může být hezká ženská, která je super. A i hodinky můžou být "dobré" i hezké současně, ne?
Tichus Odesláno 31. března 2015 Nahlásit Odesláno 31. března 2015 ...ano...a které to jsou? ...rozumím. ženské nebo hodinky???
Ohm-Aztec Odesláno 31. března 2015 Nahlásit Odesláno 31. března 2015 Myslím, že je třeba přehodit výhybku... Thierry Stern a ... jak jinak...
Filip.J Odesláno 31. března 2015 Nahlásit Odesláno 31. března 2015 pre Filipa Krasneho a ostatnych vonavych...OK, vidím, že jsem do tebe rýpal zbytečně, radši se budu víc zabývat sám sebou a míň protiřečícími si hláškami jiných.A zcela vážně a upřímně: Všechno nejlepší.-----------------------------------------------------------------------------Tady na spravení chuti je jeden podle mého skutečný VIP, co navíc není hipster - akorát teda patří k těm zpovykancům, co blokují centrum Prahy a ještě tam sm.dí potem... A na ruce má, tipuju, Garminy.
CEGY Odesláno 31. března 2015 Nahlásit Odesláno 31. března 2015 To je Hrabal ?Bezi na jedno k tygrovi.
Petr_123 Odesláno 31. března 2015 Nahlásit Odesláno 31. března 2015 To je Hrabal ?Těsně vedle:.-)http://cs.wikipedia.org/wiki/Jan_Pirk
wizard-ov Odesláno 1. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 1. dubna 2015 Čert aby se v těch pražácích vyznal -lidi stejní, baráky stejné...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se