Kid_A Odesláno 6. září 2015 Nahlásit Odesláno 6. září 2015 Nevím zda se dají tito lidé považovat za VIP, každopádně Moravec nevím co to nosí, ale Bendl měl Breitling SO, dost tam ve studiu zářily.ty dostal jeste od tamary. na cestu.
Sphinxx Odesláno 6. září 2015 Nahlásit Odesláno 6. září 2015 Jasně, modrý SOH na meshi. Klasické SO vypadají jinak.
Návštěvník Kamil Odesláno 6. září 2015 Nahlásit Odesláno 6. září 2015 Moravec mi prislo, ze ma Montblanc. Nebo vas napada neco jineho? Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Sphinxx Odesláno 6. září 2015 Nahlásit Odesláno 6. září 2015 Napadly mě nějaké Longiny, ale nevím ... "vařím z vody".
Frantik Odesláno 6. září 2015 Nahlásit Odesláno 6. září 2015 Nebude to nejaky fashion? On je takovej nevkusak a jeste k tomu buzna, tak by mi to k němu sedelo.
Návštěvník Kamil Odesláno 6. září 2015 Nahlásit Odesláno 6. září 2015 Longines to nejsou. Fashion asi taky ne, přeci jen to vrstvené pouzdro vypadá na něco dražšího. V sudých číslicích na ciferníku si libuje právě Montblanc a ještě jedna známá značka, nemůžu si vzpomenout která.
Sphinxx Odesláno 6. září 2015 Nahlásit Odesláno 6. září 2015 Dobrej postřeh, jak jsem psal, byl to vzdálenej tip.
p3k Odesláno 6. září 2015 Nahlásit Odesláno 6. září 2015 taky vám ti kuci připadali jako v chlubícím vláknu?
bandicoot Odesláno 7. září 2015 Nahlásit Odesláno 7. září 2015 (upraveno) Moravec má určitě něco od Pospíšila, hehe, fashion to spíš nebude. Upraveno 7. září 2015 uživatelem bandicoot
Martin79 Odesláno 8. září 2015 Nahlásit Odesláno 8. září 2015 Dobré ráno, Steve "WOZ" Wozniak na svém FB profilu ukázal svoje nové "geekovské" hodinky :-) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
organic Odesláno 8. září 2015 Nahlásit Odesláno 8. září 2015 Nebude to nejaky fashion? On je takovej nevkusak a jeste k tomu buzna, tak by mi to k němu sedelo.LOL
Tea Odesláno 9. září 2015 Nahlásit Odesláno 9. září 2015 Si dovolim do VIP sekce, ne? Nevíte, co to má pan časokouzelník na ruce? Nějaké anadigi, více nepoznám...
Ondoni Odesláno 9. září 2015 Nahlásit Odesláno 9. září 2015 Herec Joel Edgarton a Omega speedmaster...včera jsem byl na jeho režisérském debutu Dárek a můžu rozhodně doporučit
Tondaa73 Odesláno 9. září 2015 Nahlásit Odesláno 9. září 2015 No, skoro ses trefil ;-)No, a je to tady....jsem v háji....klečet na hrách do rohu jdu sám...
montemar Odesláno 11. září 2015 Nahlásit Odesláno 11. září 2015 nevim, co ma hamilton na ruce, ale autem jezdi paradnim..
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se