Přejít na obsah

Jaké hodinky nosí VIP?

African

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 25,1tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Protože Kamil. Mimochodem, jsi poslední, kdo tam stihl něco napsat. ;)

Sepište petici, volové...

Tak jsem se dival, co jsem tam vlastne psal. Uz je to nejakej patek. Fotka, co jsem komentoval je pryc, ale pokud si spravne pamatuju, fakt jsem to myslel uprimne. Mela pekny lytka...

Tu petici by to asi chtelo.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník Kamil

Můžem zkusit menší quit-pro-quo, mam v práci Kamilovo laptop :D

I když se domnívám, že heslo v něm nenajdeš, pro jistotu jsem si ho změnil (o tomhle se nežertuje a čtyři nuly to nejsou). A prdelatý a kozatý baby si prohlížejte někde jinde než na Chronomagu!

Odkaz ke komentáři

Zensky a auta, motorky a hodinky patri proste k sobe. Vsechno jsou to veci, ze kterych chlapovi plesa srdce. Inernet je plnej nahatejch prdelatejch a kozatejch bab, ale to neni to, co tu hledame. V tom vlakne na Chronomagu se pekne vydobavaly fotky, ktere stoji za to. Uznavam, ze nektere nemely moc umelecky charakter, ale jine byly naopak moc fajn.

Neni te cenzury prilis? Nerikam, abychom tam davali kazdou sprostarnu, ale koho poburuje pekna fotka zenske s hodikama, tak tam proste nejde.

Kdyz tak bych jeste zamkl vlakno "Zbrane". Business se zbranema je nejvetsi na svete a stoji to tisice lidskych zivotu rocne. To na Chronomagu chceme?

(Trosku jsem si zaprehanel, proti zbranim jinak nic nemam).

Odkaz ke komentáři

ale inak s tebou úplne súhlasím no... a trošku nepríjemný pocit ak jeden človek zamkne niečo, čo sa viacerým páči a nie je tam nič zlé, poburujúce, navyše to súvysí s hodinkami. Keby tam boli len ženy hore bez bez hodiniek a rozoberali sa "tie druhé púzdra" tak nepoviem no... rozoberajú sa hodinky VIP, nerozumiem prečo nie aj hodinky známych žien, prípadne kamarátov a podobne... komu sa to nepáči, tak tam chodiť nebude, no nie? :)

Zensky a auta, motorky a hodinky patri proste k sobe. Vsechno jsou to veci, ze kterych chlapovi plesa srdce. Inernet je plnej nahatejch prdelatejch a kozatejch bab, ale to neni to, co tu hledame. V tom vlakne na Chronomagu se pekne vydobavaly fotky, ktere stoji za to. Uznavam, ze nektere nemely moc umelecky charakter, ale jine byly naopak moc fajn.
Neni te cenzury prilis? Nerikam, abychom tam davali kazdou sprostarnu, ale koho poburuje pekna fotka zenske s hodikama, tak tam proste nejde.
Kdyz tak bych jeste zamkl vlakno "Zbrane". Business se zbranema je nejvetsi na svete a stoji to tisice lidskych zivotu rocne. To na Chronomagu chceme?
(Trosku jsem si zaprehanel, proti zbranim jinak nic nemam).

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...