Přejít na obsah

Jaké hodinky nosí VIP?

African

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 25tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Bylo to celkově dost jednoznačné. Přikládám váhu psychice. Přijde mi paradoxně podobný toho času Tysonovi. "Vymyté hovado" se sebedestruktivními sklony a genetickou predispozicí. Kličkovi fandím, je to takový ten idealistický prototyp boxera. Tlak na něj bude nyní ještě větší. Potvrzená prohra by byla smutnou tečkou za kariérou.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Nechci to tu moc plevelit postrehy o boxu..

Jednoznacne to nebylo....Klicko dlouho vahal a a cekal (coz mu driv stačilo), ale v poslednich kolech, kdyz musel zabrat a jit do rizika, tak byl lepší..

Tyson byl naprosto jiny typ boxera nez je Fury... Tyson byl maly, vybusny, sel dopředu a sekal to hakama... Fury je velky, nemotorne nohy, boxuje z odstupu a z uhybu dozadu.. Vpodstate furt utika..

Sebedestruktivní pristup tam rozhodne nevidim...

A jako zajimavost.. Fury v 16 letech..

Tyson v 17 letech... a KO v 8 vterinach.. To bylo zvire.. :-)

https://youtu.be/zX47yX-DsQQ

Upraveno uživatelem petr_cha
Odkaz ke komentáři

Amen - Tyson bol boxer aky dnes neexistuje. To bol pibull v ludskej kozi.

Tak Fury je telicko :) Klicko si za to moze sam. Btw, kazdy boxer takehoto formatu konci karieru prehratym zapasom.. alebo rovno dvoma.. Tyson, Ali, Foreman.. len sa na to nespomina. Ale je to sucast tejto hry. Kazdy raz prehra a odide. To je mentalna podstata preco niekto lezie do ringu - lebo chce byt najlepsi. Ked zistis, ze uz nemozes byt najlepsi, odides a najdes si inu hru.

Odkaz ke komentáři

Klicka ako sportovca obdivujem (i ked na jeho box sa skutocne pozerat neda), ale nic netrva vecne. Keby to bolo o jeho iq, neprehra ani na prvy krat.. iq ti je na xuja, ked musis 12x3minuty tancovat so zdvihnutymi rukami, este ta pritom bije dvojmetrovy chlap a ty uz moc nevladzes.. lebo si uz na to stary. Nakoniec, liezt do ringu proti cigáňovi sa nevypláca, to je známa vec :)

a ked uz sme pri teme vlakna :) Brad Pitt ma na hodinky obvykle vyberany vkus a nosil by som z toho cokolvek, ale tu by som asi dal vynimku..

post-4112-0-22314900-1462109624_thumb.jpg

Upraveno uživatelem instant
Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...