Irma Bunt Odesláno 17. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. června 2016 2pac Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wizard-ov Odesláno 17. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. června 2016 Sorry, ale musel jsem https://www.youtube.com/watch?v=WgIxc8nFiz4 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 17. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. června 2016 ja nikdy nepochopim, jak to tak muzou nosit a proc. Pak v metru trenkama lesti sedacky. Mam vzdycky sto chuti jim za ty gate zatahnout at jdou az ke kolenum. Jenze nerad bych pak dostal do drzky od takoveho mileho afroamericana (abych byl politicky korektni)... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Liqid Odesláno 17. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. června 2016 Radim Lukeš a bondovky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Liqid Odesláno 18. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. června 2016 Sheen a tipuji WG Pateky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jovani Odesláno 19. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. června 2016 hodinky slovenskych futbalistov ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honzyk Odesláno 19. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. června 2016 Na první pohled jsem tipoval starší Moony ale ruku do ohně za to nedám Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
villain83 Odesláno 19. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. června 2016 Jsou to moony. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Irma Bunt Odesláno 20. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. června 2016 Jsem celkem rád, že nehraju za slovenskou reprezentaci. Ještě tak nosit tohle... hodinky slovenskych futbalistov ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
organic Odesláno 20. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. června 2016 Na první pohled jsem tipoval starší Moony ale ruku do ohně za to nedám Óóó. Rajko zabil! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patprom Odesláno 21. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. června 2016 Óóó. Rajko zabil!Pan Doleček má nejen vkus, ale je to vitální a milý člověk. Před časem jsem ho potkali se ženou a dítětem v arboretu. Všiml si, že se vzájemně fotíme a sám se nabídl, jestli nechceme cvaknout :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
organic Odesláno 21. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. června 2016 A tak to já být! Klobouk dolů před tímto pánem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Effe Odesláno 22. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. června 2016 A velký kritik "humanitárního bombardování" Srbska... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MJ. Odesláno 27. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. června 2016 a taky podle něj neni důvod nějak řešit to co se stalo v Srebrenici..... Ratko Mladic je jeho velkej kamarád Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombed Odesláno 27. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. června 2016 Trenér Itálie Conte a Daytony Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kvejkr Odesláno 28. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. června 2016 Berďa s Richard Mille? :-) A ve Štěpánkově loži Petr Čech s Iwc BP myslim... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 28. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. června 2016 Nojo.. a zrovna takový ošklivý, cafra:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomcatCZ Odesláno 28. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. června 2016 Ty se mi teda vubec nelibi.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Irma Bunt Odesláno 28. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. června 2016 Berďa s Richard Mille? :-) http://feliosiby.com/thomas-berdych/ Je ambasadorem, ale RM to není. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 28. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. června 2016 Ajo, dobrý! Já furt myslel že je to nějaká divná spešl RM edice.. Tedy velice ošklivý Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se