Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)

Glen Campbell a zlatý Rolády. 

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

jinak RIP - zrovna včera zemřel. 

https://art.ihned.cz/hudba/c1-65840210-glen-campbell-hudba-country-umrti-nekrolog

Upraveno uživatelem vintage
Odesláno

Když už je tu řeč o Rammstein doplním frontmana - Tilla Lindemanna s VintageVDB.

RAMMSTEINTillLindemannVintageVDB.jpg

Vedle něj Arnaud Giroux - basák z Kruspeho vedlejšího projektu Emigrate.

Odesláno

Dobře Ty, že ho takhle poznáš! :)

Sám jsem aktivní muzikant a hudbou dost žiju, takže to není tak složité :) A hudba tak nějak sponzoruje moji chrono nemoc a další věci :D 

Odesláno

Tak na sebe něco práskni, jaký žánr, nebo zda na něco hraješ atd...  :lol:

Sám jsem aktivní muzikant a hudbou dost žiju, takže to není tak složité :) A hudba tak nějak sponzoruje moji chrono nemoc a další věci :D

Odesláno

Tak na sebe něco práskni, jaký žánr, nebo zda na něco hraješ atd...  :lol:

K tomuhle tohle téma není a zase nemám úplně potřebu se nějak silně představovat :D 

Odesláno

To každopádně, včak taky začínal kariéru jako profesionální kytarista, hrál na deskách Elvise, Sinatry a mnoha dalších, prostě jak říkáš, Frajer :-) Těch hitů má plný pytel a lidi ani často netuší, kdo to napsal... 

RIP, byl to velkej frajer. Co lidi často netuší, že byl i výbornej kytarista. Mám hrozně rád ty jeho hitovky ze 60. let.

Odesláno

Oká, to není nepochopitelné. Třeba jindy a jinde. :D 

K tomuhle tohle téma není a zase nemám úplně potřebu se nějak silně představovat :D

Odesláno

Co to ma GSP podepisujici smlouvu pro listopadovej fight v ufc. Dle meho zlaty daytony...

Tohle jsem vůbec nezaznamenal, jsem rád, že k tomu nakonec dojde. Ikdyž nevím jestli má šanci... no budu mu fandit. 

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...