VintageLover Odesláno 18. srpna 2017 Nahlásit Odesláno 18. srpna 2017 Ještě loni to byla Festina.Jo, to máš pravdu...
BlackSteel Odesláno 18. srpna 2017 Nahlásit Odesláno 18. srpna 2017 Chudák Richard Mille, to si nezasloužil...
moco Odesláno 19. srpna 2017 Nahlásit Odesláno 19. srpna 2017 Když je tady řeč o ambasadorech, tak jsem viděl pěkné srovnání:Rafael Nadal....richard milleRoger Federer...Rolex Serena Williams ....APKarolina Plíšková... konopné mazání Mentholka
tom88 Odesláno 19. srpna 2017 Nahlásit Odesláno 19. srpna 2017 Nikolaj Coster Waldau a Hublot Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
AKUC Odesláno 19. srpna 2017 Nahlásit Odesláno 19. srpna 2017 Kit Harington-herec (Game of Trones) a Omega ? Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
vitvarak Odesláno 21. srpna 2017 Nahlásit Odesláno 21. srpna 2017 Když je tady řeč o ambasadorech, tak jsem viděl pěkné srovnání:Rafael Nadal....richard milleRoger Federer...RolexSerena Williams ....APKarolina Plíšková... konopné mazání Mentholka
Liqid Odesláno 21. srpna 2017 Nahlásit Odesláno 21. srpna 2017 Sir Jackie Stewart na Pebble Beach Concours d'Elegance
siwi Odesláno 22. srpna 2017 Nahlásit Odesláno 22. srpna 2017 Hudebník a zvukový inženýr Alan Parsons s digitálkami. Podle dvou tlačítek umístěných pod displejem shora se dá usuzovat na druhou polovinu 70. let, kdy toto řešení ovládacích prvků bylo u digitálek běžné. Značku si odhadnout netrofám:
VintageLover Odesláno 22. srpna 2017 Nahlásit Odesláno 22. srpna 2017 Ukradené fotky z cloudu od Lindsey Vonn a její Rolby. (P.S. kdo hledá, najde - celkem slušný materiál. ) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
morbo Odesláno 22. srpna 2017 Nahlásit Odesláno 22. srpna 2017 Podle dvou tlacitek umistenych pod displejem usuzuju na prvni polovinu 80. let, kdy toto reseni ovladacich prvku bylo zcela bezne.
bobi Odesláno 22. srpna 2017 Nahlásit Odesláno 22. srpna 2017 (upraveno) (Lindsey Vonn a její Rolby) Tomu říkám pěkný rolády - yes . Upraveno 22. srpna 2017 uživatelem bobi
siwi Odesláno 22. srpna 2017 Nahlásit Odesláno 22. srpna 2017 Tak na přelomu 70. a 80. let ještě, ale celou první polovinu 80. let se tohle umístění tlačítek neudrželo.
leebauer Odesláno 22. srpna 2017 Nahlásit Odesláno 22. srpna 2017 (Lindsey Vonn a její Rolby) Sakra,čumim na hodinky a nejdřív jsem si ani nevšiml že dole jako nahoře.Já už jsem fakt magor.To má být obráceně.
morbo Odesláno 22. srpna 2017 Nahlásit Odesláno 22. srpna 2017 @ siwi: sorry, to byla reakce na prispevek VintageLovera, mel jsem pridat citaci.
Socom Odesláno 22. srpna 2017 Nahlásit Odesláno 22. srpna 2017 To morbo: No siwi to snad pochopil ne? Takový trefný komentář.
leebauer Odesláno 22. srpna 2017 Nahlásit Odesláno 22. srpna 2017 To by mě teda zajímalo z jakého časového období je to spodní tlačítko - mačkátko.
Lou Odesláno 22. srpna 2017 Nahlásit Odesláno 22. srpna 2017 Lindsy Vonn oblecena do Rolexu. Co vic muzem chtit?
Sphinxx Odesláno 22. srpna 2017 Nahlásit Odesláno 22. srpna 2017 Lindsey Vonn: Celou dobu si myslím, že už mi z hodinek drbe, ale jsem očividně zcela zdráv, protože jsem si ani nevšimnul, co má Lindsey za hodinky. Pacienti, kteří čuměli prvně nebo jen na hodinky, jsou na tom hůř :D ... uff to se mi ulevilo .
siwi Odesláno 22. srpna 2017 Nahlásit Odesláno 22. srpna 2017 @ siwi: sorry, to byla reakce na prispevek VintageLovera, mel jsem pridat citaci. o morbo: No siwi to snad pochopil ne? Takový trefný komentář. Notywole! Musím se přiznat, že morbovu poznámku jsem skutečně pvažoval za reakci na můj příspěvek a ne na Lindsey Vonn. Moje škoda, připravil jsem se o dobrej fór
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se