Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Já myslim že Rlx toho sponzoruje tolik, že v součtu má ten mktg budget hodně velkej. Ale je fakt, že jako oficiální partner třeba wimledonu by moh něco přitlačit.

rolex sponzoruje komplet všechny tenis majory a hafo dalších 1000 atp podniku, tohle mě fakt překvapilo, zajímalo by mě kolik třeba lepí richard mille Rafovi a Zverevovi, kterej je už taky pod nima...

Odesláno

rolex sponzoruje komplet všechny tenis majory a hafo dalších 1000 atp podniku, tohle mě fakt překvapilo, zajímalo by mě kolik třeba lepí richard mille Rafovi a Zverevovi, kterej je už taky pod nima...

Pokud vim, tak Roland Garros sponzoruje Longines a US Open do lonska Citizen, ale samozrejme Rolex je v tenisu hodne videt, to je bez debat

Odesláno (upraveno)

Možná, takhle z téhle fotky se to identifikuje blbě - že by Tonda? Ale jsou docela vkusné, i když je to raketa. A Ščasný měl na ruce taky pěkně nablejskáno. Něco na meshi... Měli by to prodat, udělat nějakou grilovačku s klukama a hrát bago o primky. Třeba by z nich byl konečně tým.

Upraveno uživatelem frista
Odesláno

Tady máme borce se vším všudy, co člověk k životu potřebuje :clap:

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Odesláno

Tady máme borce se vším všudy, co člověk k životu potřebuje :clap:

Pro zajímavost, Ghándí byl v mládí celkem bouřlivák, rád si užíval života, chlastu i holek. Změnil ho až pobyt v Johannesburgu, kam ho poslali na zkušenou, jako právníka. Tam se začal poprvé rozčilovat nad koloniálním útlakem a rasovou nerovností.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...