siwi Odesláno 30. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. prosince 2014 Že bych za náramek tahal, to rozhodně ne. Stačí si jen sáhnout na jeho koncovky, jestli se nehýbají. Tím taháním by se to rozviklalo o to spíš. Tomu opírání ruky o zápěstí se pochopitelně taky bráním. Ale jsem zvyklý nosit všechny hodinky o něco volnější, takže při opírání levé ruky zápěstí "nezalamuji". Už to mám tak léta naučené. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Liqid Odesláno 30. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. prosince 2014 Tak to pak jo. S tou rukou to mám podobně, ale jednou i přes opatrnost mi takhle stěžejka praskla, ikdyž jsem tenkrát pomalu ani nevěděl, že hodinky mám, naštěstí nespadly a jen zůstaly ležet na matraci Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vraby Odesláno 30. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. prosince 2014 To jsi byl v komatu ze soustání co? :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 30. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. prosince 2014 To se u těchto Orientů stává, že člověk skoro zapomene, že je má na ruce :-D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Liqid Odesláno 31. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. prosince 2014 Když člověk v jednu ráno dotáhne nějakou holku z diskošky do chatky, tak má v hlavě úplně jiný věci než hodinky. Ale od tý doby jsem se již poučil - na podobný akce nasadit NATO strap Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
roland0 Odesláno 13. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. ledna 2015 Dnes při výměně tahu za NATO strap taky ohlé stěžejky . Ještě že mi kluci z monkey_swag poslali stěžejky nové .Neví někdo kde ve Zlíně sehnat nějaký pevnější stěžejky? třeba RLX . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lucid Odesláno 13. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. ledna 2015 Dnes při výměně tahu za NATO strap taky ohlé stěžejky . Ještě že mi kluci z monkey_swag poslali stěžejky nové .Neví někdo kde ve Zlíně sehnat nějaký pevnější stěžejky? třeba RLX .Zkus např. Pechance, počítej ale s tím, že za kvalitní stěžejky si připlatíš. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marcus Odesláno 13. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. ledna 2015 Dnes při výměně tahu za NATO strap taky ohlé stěžejky . Ještě že mi kluci z monkey_swag poslali stěžejky nové .Neví někdo kde ve Zlíně sehnat nějaký pevnější stěžejky? třeba RLX . Nebo zkus Gold Eligius. Tam by měli mít stěžejky na Omegy a ty jsou prý na celý život. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
roland0 Odesláno 13. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. ledna 2015 Díky chlapi, skočím tam.nojo s cenami jsem již obeznámen.. k tématu- i přes ohlé stěžejky nebyly plíšky nijak volnější, bude to asi tím že se většinou ohnou jen na jedné straně, proto bych na tuto metodu kontroly příliš nesázel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 13. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. ledna 2015 Díky chlapi, skočím tam.nojo s cenami jsem již obeznámen.. k tématu- i přes ohlé stěžejky nebyly plíšky nijak volnější, bude to asi tím že se většinou ohnou jen na jedné straně, proto bych na tuto metodu kontroly příliš nesázel Hmmm, tak to jsem nechtěl slyšet. A máš nějaký spolehlivější způsob kontroly? Nebo je opravdu potřeba stěžejku vyndat a prohlédnout. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
roland0 Odesláno 13. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. ledna 2015 Hmmm, tak to jsem nechtěl slyšet. A máš nějaký spolehlivější způsob kontroly? Nebo je opravdu potřeba stěžejku vyndat a prohlédnout.na druhou stranu nebyly pokřivené nijak výrazně, jenom takové to prvotní ohnutí, které vede k oslabení a tendenci dále se ohýbat..Řekl bych že občasná kontrola volnosti plíšků, popř. estetická kontrola rovnosti v druhé ose stačí.Jenom tam není jistota že už nejsou "načnuté". Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sláva Kelly Odesláno 19. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. dubna 2015 Ahojky všem,mám ORIENT Sporty Automatic GMT CFE04001B a při seřizování se mi zdá, že korunka má velikou vůli, cca 1 mm do stran .Korunku vyšroubuji a pak vysunu a v té poloze je ta vůle .Je to normální ?Díky za pomoc Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 19. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. dubna 2015 S vůlí korunky při otáčení z jedné strany na druhou jsem se už taky několikrát setkal, takže to považuji za běžný jev. Nikdy jsem to nijak neřešil. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sláva Kelly Odesláno 19. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. dubna 2015 S vůlí korunky při otáčení z jedné strany na druhou jsem se už taky několikrát setkal, takže to považuji za běžný jev. Nikdy jsem to nijak neřešil.A na svých Orientech vůli u naplno vytažené korunky máš ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Liqid Odesláno 19. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. dubna 2015 Teď jsem to zkoušel u Ray a vůle je tam značná. Moc bych se tím nezabýval, tyhle cenové kategorie to tak mají. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 19. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. dubna 2015 A na svých Orientech vůli u naplno vytažené korunky máš ?Ano, určitá vůle tam je. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sláva Kelly Odesláno 19. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. dubna 2015 Teď jsem to zkoušel u Ray a vůle je tam značná. Moc bych se tím nezabýval, tyhle cenové kategorie to tak mají.To jako že jsou cenově nic moc ?Mě se líbí a s precizností či s přesností jsem spokojen..Hold na Rolexky hned tak mít nebudu...jsou důležitější věci... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 20. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. dubna 2015 Orienty jsou na svou cenu velice kvalitní hodinky. Tím spíš, pokud je někdo má z ciziny, kde se některé modely dají sehnat i za polovic. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Liqid Odesláno 20. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. dubna 2015 To jako že jsou cenově nic moc ?Mě se líbí a s precizností či s přesností jsem spokojen..Hold na Rolexky hned tak mít nebudu...jsou důležitější věci... Pokud řešíme poměr cena/výkon, tak bych do toho raději rlx vůbec netahal, tam se platí za něco jiného. Ale stačí jít o lvl výš a je to znát. Když porovnám třeba Certinu, Tissot, Steinhart a Orient, tak jsou rozdíly hodně znát. Orienty jsou prostě levné hodinky, kde se na detail a zpracování zas úplně tolik nehledí a majitel těm hodinkám musí něco odpustit (nebavím se zde o Orient Star, tam je to jiná liga). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dan83 Odesláno 22. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. dubna 2015 nejsem az tak chronovyvinuty, ale mam nejakou dobu M-Force EL07, pred tim chvili EL03 a musim teda rict, ze nevidim rozdil mezi Stary nebo treba Hamiltony X-Coptery - ale to hlavne ty 07 a detailni cifr, presnost 0,5s/d Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se