Přejít na obsah

Hodinky ORIENT - zkušenosti?

babaq

Doporučené příspěvky

$268 za celkově plastický ciferník, hacking, manuální nátah, automat, GMT, modřené ručky, rezervu nátahu atd? Nějak moc se mi to nezdá. Nebo jsem divný? :-)

Odesláno z mého LG-D855 pomocí Tapatalk

ne, cena/výkon je víc než parádní, akorát se budeš muset smířit s tou objednávkou v cizině. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• po 2 týdnech...

Máš dobrý vkus, nádherný Orienty. A za slušnou cenu velmi slušná výbava. Já mám Orientstary a řekl bych že to bude velikostně jak ty tvoje Orienty. GMT ručku nemusím a taky ji nemám. Ale rezerva nátahu je něco, z čeho jsem nadšený (a taky ze safíru a jemného antireflexu). Orienty bez rezervy nátahu bych snad ani nekupoval, protože za málo peněz dostáváš něco, co u jiných výrobců krutě platíš. A je to pro ně charakteristické. Nebál bych se hodinky koupit z ciziny.

Odkaz ke komentáři

Chcel by som kúpiť polovicke nejake automaty v cene cca 250e ... A do oka nam padli tieto orienty. Sú športove ...guma môže byť ...trocha ma odradza ta pvd luneta ...to môžem čakať ze sa rýchlo ošúpe resp obúcha? Takže moc športove na denne nosenie vlastne nie sú? ...diky za kritický názor!

http://www.longislandwatch.com/Orient_NR1V001T_GEM_Watch_p/nr1v001t.htm

Odkaz ke komentáři

To minimus80: Za sebe bych doporučil to trochu "vydejchat". To PVD zlacení asi nebude úplně superodolné a design podle mě odráží vše, co se Orientům všeobecně vytýká: přeplácanost a kýčovitost na způsob vietnamské tržnice. 250 éček se dá utratit určitě líp, zkus zalovit např. u Certin, Tissot, Longines, slušné dámské modely by se do rozpočtu měly vlézt.

Odkaz ke komentáři

• po 2 týdnech...
  • po měsíci...

Asi předloni jsem koupil z druhé nebo možní x-té ruky orientky s označením EV 07-BO CA. Jsou to titanové. 

Nikde jsem ale nebyl schopen vygůglit jejich jedinou fotku nebo informace o nich. Jak jsou staré, nebo kdy a kde se prodávaly nebo kolik stály jako nové.

Kdo víte prosím poraďte díky.  Honza 

Odkaz ke komentáři

Asi předloni jsem koupil z druhé nebo možní x-té ruky orientky s označením EV 07-BO CA. Jsou to titanové. 

Nikde jsem ale nebyl schopen vygůglit jejich jedinou fotku nebo informace o nich. Jak jsou staré, nebo kdy a kde se prodávaly nebo kolik stály jako nové.

Kdo víte prosím poraďte díky.  Honza 

A co takhle sem dát jejich fotku i s dýnkem ať má člověk představu co tam je např. za kalibr? Jinak spousta "nedohledatelných" modelů od Orientu bývá u verzí určených pro Rusko a přilehlé okolí.

Odkaz ke komentáři

Je fakt, že byly koupeny od Bulhara. A jejich provedení je na střední Evropu trochu nepřiměřeně ozdobné. S koženým páskem to ale úplná módní katastrofa néééni .... :mobile:  

post-28916-0-77253500-1476190488_thumb.jpg

post-28916-0-71308600-1476190505_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

• po měsících...

Zdravím všechny. Mám Orient Pro Saturation Diver 300M, teď to jsou 4 roky. Jaký mate názor na údržbu - mám na mysli generální údržbu ve smyslu rozebrání, vyčištění a přetesneni - kde je v ČR nechat v tomto smyslu servisovat a pokud funguji bez problému, rozebírat je? Děkuji.

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...