JanNovakJan Odesláno 13. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. srpna 2016 Je to tak, ten kalibr 40P51 ruční nátah má (taky se dává do Star). Ovšem cena za ten model (kolem 300 dolarů) je dle mě dost přestřelená, resp. já bych to nedal. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fade Odesláno 14. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. srpna 2016 $268 za celkově plastický ciferník, hacking, manuální nátah, automat, GMT, modřené ručky, rezervu nátahu atd? Nějak moc se mi to nezdá. Nebo jsem divný? :-) Odesláno z mého LG-D855 pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 14. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. srpna 2016 $268 za celkově plastický ciferník, hacking, manuální nátah, automat, GMT, modřené ručky, rezervu nátahu atd? Nějak moc se mi to nezdá. Nebo jsem divný? :-) Odesláno z mého LG-D855 pomocí Tapatalkne, cena/výkon je víc než parádní, akorát se budeš muset smířit s tou objednávkou v cizině. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JanNovakJan Odesláno 14. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. srpna 2016 Mně by asi vadilo pouze WR50. A "zbytečnosti" jako GMT nebo ručičky v modré barvě de facto za příplatek. Ale co člověk, to jiný názor Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
saquinas Odesláno 15. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. srpna 2016 Mám M-Force s rezervou nátahu a zatím mě to neomrzelo, je to rozhodně moje nejoblíbenější komplikace ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Blues Odesláno 24. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. srpna 2016 Máš dobrý vkus, nádherný Orienty. A za slušnou cenu velmi slušná výbava. Já mám Orientstary a řekl bych že to bude velikostně jak ty tvoje Orienty. GMT ručku nemusím a taky ji nemám. Ale rezerva nátahu je něco, z čeho jsem nadšený (a taky ze safíru a jemného antireflexu). Orienty bez rezervy nátahu bych snad ani nekupoval, protože za málo peněz dostáváš něco, co u jiných výrobců krutě platíš. A je to pro ně charakteristické. Nebál bych se hodinky koupit z ciziny. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
minimus80 Odesláno 27. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. srpna 2016 Chcel by som kúpiť polovicke nejake automaty v cene cca 250e ... A do oka nam padli tieto orienty. Sú športove ...guma môže byť ...trocha ma odradza ta pvd luneta ...to môžem čakať ze sa rýchlo ošúpe resp obúcha? Takže moc športove na denne nosenie vlastne nie sú? ...diky za kritický názor! http://www.longislandwatch.com/Orient_NR1V001T_GEM_Watch_p/nr1v001t.htm Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
minimus80 Odesláno 27. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. srpna 2016 Fotka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tos Odesláno 28. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. srpna 2016 To minimus80: Za sebe bych doporučil to trochu "vydejchat". To PVD zlacení asi nebude úplně superodolné a design podle mě odráží vše, co se Orientům všeobecně vytýká: přeplácanost a kýčovitost na způsob vietnamské tržnice. 250 éček se dá utratit určitě líp, zkus zalovit např. u Certin, Tissot, Longines, slušné dámské modely by se do rozpočtu měly vlézt. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tos Odesláno 28. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. srpna 2016 ...ajaj, teď vidím požadavek na automaty, omluva, prosím pány adminy o smáznutí tohoto i předchozího blábolu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JanNovakJan Odesláno 28. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. srpna 2016 Třeba u Seiko je PVD zlacení úplně v pohodě. Dámských automatů pak dělá Seiko spoustu, strojek je obvykle 4207 (má možnost ručního nátahu). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
minimus80 Odesláno 28. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. srpna 2016 Jo diky...uz sa mi to v hlave rozlezalo a skusim skor niečo v steel prevedeni a mierne navýšim rozpočet .. pozeram napr certiny... a skusim aj seiko s tým kalibrom pozrieť ..takže orient asi nie Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
4st0n Odesláno 10. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. září 2016 Dají se někde sehnat ručky na orientstar classic? dívám se po té verzi s modřenýma ručkama a nedaří se mi ji najít, tak mě napadlo koupit se stříbrnýma a dokoupit + nechat vyměnit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marcus Odesláno 11. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. září 2016 (upraveno) Zrovna včera jsem na youtube narazil na návod, jak si nadmodřit ručky: nebo složitější postup Upraveno 11. září 2016 uživatelem Marcus Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza.hasic Odesláno 11. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. října 2016 Asi předloni jsem koupil z druhé nebo možní x-té ruky orientky s označením EV 07-BO CA. Jsou to titanové. Nikde jsem ale nebyl schopen vygůglit jejich jedinou fotku nebo informace o nich. Jak jsou staré, nebo kdy a kde se prodávaly nebo kolik stály jako nové.Kdo víte prosím poraďte díky. Honza Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lucid Odesláno 11. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. října 2016 Asi předloni jsem koupil z druhé nebo možní x-té ruky orientky s označením EV 07-BO CA. Jsou to titanové. Nikde jsem ale nebyl schopen vygůglit jejich jedinou fotku nebo informace o nich. Jak jsou staré, nebo kdy a kde se prodávaly nebo kolik stály jako nové.Kdo víte prosím poraďte díky. Honza A co takhle sem dát jejich fotku i s dýnkem ať má člověk představu co tam je např. za kalibr? Jinak spousta "nedohledatelných" modelů od Orientu bývá u verzí určených pro Rusko a přilehlé okolí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza.hasic Odesláno 11. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. října 2016 Je fakt, že byly koupeny od Bulhara. A jejich provedení je na střední Evropu trochu nepřiměřeně ozdobné. S koženým páskem to ale úplná módní katastrofa néééni .... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza.hasic Odesláno 11. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. října 2016 a ještě stroj Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Franta gmt Odesláno 13. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. října 2016 Škoda že nedělají nějaké bronzy se strojkem GMT .... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
neferirkare Odesláno 4. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. října 2017 Zdravím všechny. Mám Orient Pro Saturation Diver 300M, teď to jsou 4 roky. Jaký mate názor na údržbu - mám na mysli generální údržbu ve smyslu rozebrání, vyčištění a přetesneni - kde je v ČR nechat v tomto smyslu servisovat a pokud funguji bez problému, rozebírat je? Děkuji. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se