pionyr Odesláno 6. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. května 2012 (upraveno) JJ jen že Rolex Submariner stojí kolem 100 hadrů, Steinhart 10, tak Orienty zhruba 3-4 což je pro začátek myslim slušná cena. Upraveno 6. května 2012 uživatelem pionyr Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hirsch Odesláno 6. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. května 2012 JJ jen že Rolex Submariner stojí kolem 100 hadrů, Steinhart 10, tak Orienty zhruba 3-4 což je pro začátek myslim slušná cena. Souhlasím, cena velmi slušná, myslím, že mají asi minerální sklíčko, ne safír? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jezevcik2 Odesláno 6. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. května 2012 .... já jsem myslel, že Rolexama se nechal inspirovat jen Steinhart. To je hodně umírněná definice..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pionyr Odesláno 6. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. května 2012 Tak jsem vysledoval několik rozdílů: Rolex 40mm, Orient 39mm, Steinhart 42 mm. Orient wr 100, Steinhart wr 300, Rolex wr 200 (někdy300), Stejně by bylo zajímavý zjistit, kolik hodinářů okopčilo submariner...Znáte ještě někdo nějaké? (nemyslim fejky) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 7. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. května 2012 Bolo by zaujimave zistit kolko ich NEokopcilo, bude to kratsi zoznam.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pionyr Odesláno 8. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. května 2012 Pane instant kdo ještě? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 10. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. května 2012 Tu otazku pravdepodobne nemyslis vazne :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dřevák Odesláno 10. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. května 2012 http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/46501-dva-roky-na-ruce/tady jsem se vyjadřoval k odolnosti Orientů. Je fakt, že zde tak oblíbené Seika 5 synek do roku a půl odrovnal a to s nima neřeže motorovou pilou, nekope v zemi, neflexuje a nesváří. A moje Orienty drží. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Patrician1982 Odesláno 14. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. května 2012 Naprosto souhlasím! Jdu do WE0021EK a nebo SEIKO ANATA viz. vklákno?, co myslíte? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dřevák Odesláno 15. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. května 2012 Naprosto souhlasím! Jdu do WE0021EK a nebo SEIKO ANATA viz. vklákno?, co myslíte? no tak s tímhle bych asi nekopal v zemi, neřezal pilou, neflexoval a nesvářel... určitě ne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ivko9 Odesláno 19. srpna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. srpna 2012 (upraveno) Asi tak jako Seiko, viď... nebo Citizen:worried_anim: Upraveno 19. srpna 2012 uživatelem ivko9 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ivko9 Odesláno 19. srpna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. srpna 2012 ad RUHLA : myslím, že to bylo něco v takovýmhle stylu, ale hodinky byly modernější a na ruce hrozně velký... přikládám východoněmecké "digitálky" (odpověď z východu na japonský digitálky! he he) náhodou tyhle Ruhly jsem měl a jaká to byla frajeřina, ale to už je 40 let, teď je marně scháním Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomash. Odesláno 30. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. listopadu 2012 Je tu někdo, kdo koupil ten model Orient Automatic Men's Divers Sports Watch CER00001B ??? V Čechách jsem ho nikde neviděl a je otázka, jak vypadají naživo. Oblekovky mám švýcary ale hledám hodinky na nošení jen tak - a přiznm se na nějký to prasení při cestování, práci doma atd. Takže design ok a když je odrovnám, nebude to bolet... Tohle je klasika ale nejsem si jistý, jestli by mi (jako majiteli sice "jen" Hamiltonů ale přeci jen orig. švýcarů) vnitřeně nevadilo nosit takhle okatou kopii RLX SUB... S tímto pocitem (nebo narážkami okolí) jste se jnikdo nesetkal? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Liqid Odesláno 1. prosince 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. prosince 2012 Zdá se mi, že tyhle nejsou určeny pro náš trh. Kup černý Ray a budeš mít klid. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JaVo1 Odesláno 2. prosince 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. prosince 2012 Taky jsem před 6 nedělema koupil černý Raye a spokojenost. Ty hodinky vypadají na pohled dražší, než kolik opravdu stály :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
GLAM3 Odesláno 21. dubna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. dubna 2013 už jsem Ray skoro měl ale pak jsem koupil tady vytuněný skx 007 se safírem a je to nádhera, dělají cca 4sec+ a ten safír s modrým AR je nádhernej!Píšu to proto, že jsem ted objednal ORIENT STAR WZ0021DV, jelikož se mi líbí tvarem, čistým designem a potřebuji oblekovky. 2x seiko se mi nechtělo mít.TAK VÁM DÁM VĚDĚT, JAK TO S NIMA BUDE. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
GLAM3 Odesláno 4. května 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. května 2013 ORIENT STAR WZ0021DV Z JAPONSKA DOŠLY.CENA CCA 7600 Kč s dopravou + cca 2000 DPH a Clo.Rakuten - myslím, že je to solidní prodejce. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
GLAM3 Odesláno 4. května 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. května 2013 JEŠTĚ PŘIDÁM FOTOsakra proč to nejde když to je dost malý? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
GLAM3 Odesláno 5. května 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. května 2013 TAK SLÍBENÉ FOTO, Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
GLAM3 Odesláno 5. května 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. května 2013 VÍTE CO MI VADÍ?PRVNÍ VNITŘNÍ ČLÁNEK, KTERÝ JE PŘICHYCEN NA STĚŽEJCE SE ODŘE IHNED PO OHNUTÍ SMĚREM NAHORU (KDYŽ MÁŠ HODINKY NA RUCE - TEDY K CIFERNÍKU) A JE NA NĚM NAPŘÍČ BROUŠENÍM PŘERUŠOVANÁ LESKLÁ ČÁRA, VYPADÁ TO PĚKNĚ HNUSNĚ!!!CHÁPU TO U LEVNÝCH HODINEK, ALE TEN SAMÝ ŘEMÍNEK MAJÍ ORIENTY O PÁR PŘÍSPĚVKŮ VÝŠE - ROYAL ORIENT WE0021EK ZA 7x vyšší cenu než ORIENT STAR CO MI DOŠLY. NEVÍTE JAK TO VYŘEŠIT? JJ VÍM, KOUPIT JINEJ TAH, ALE TO MI NEPIŠTE BORCI. NĚJAKEJ OCELOVEJ ŠTĚTEČEK NEBO KARTÁČEK?NEBO TU JE MOŽNOST UPRAVIT NĚJAK POSLEDNÍ ČLÁNEK ??? sotva je mám, už přemýšlím o meshi.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se