Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Hele, to je zajímavý. Teď po dvou měsících si vobjednávám novou bázi a zjistil sem, že celý ty dva měsíce hulím elektrocigáro vomylem bez nikotinu!

Já dokážu být bez cigára klidně měsíc, ale nesmím jít do hospody, takže si myslím, že rozhodně nejsem závislý na nikotinu, u mě je to spíše něco jako mechanický zlozvyk:-), jak si dám pivo, sahám po cigáru. 

• Odpovědi 2tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

kluci, chtěl bych se zeptat, na cthulhu nebo obecně na MTL, jak tlustý drát (nerez) používáte? celou dobu používám dost tenkej a přijde mi jakože je asi nějak moc tenkej, při protahování vaty mám často problém že se deformuje..  karotka na videu u recence na cthulhu má určitě tlustší. díky moc.

Odesláno

Šmarjápanno hlavně neber Karotku jako vzor.  :lol2:

V Cthulhu mám 0.3 nerez a klidně by tam šla 0.25, kterou nemám. Šest otoček s rozestupem a jede to. Prvně jsem ho namotal s 0.4 microspirálou a nebylo to ono. Na tenhle strojek tohle opravdu stačí. Tyhle "vázací" dráty používám do Siren 25, ale ta má kotelnu, že se v ní dělá ozvěna.

Vatu musíš protáhnout opatrně a případně ubrat. Drobné posuny závitů pak narovnáš špendlíkem.

Odesláno (upraveno)

Lub: Používám všeobecně 0,25 - 0,32 mm

Za takovej střed k účelu, o kterém píšeš, se dá považovat 0,30.

0,25 už je do DIY jemnota pro fajšmekry do menších odpařovacích prostor a naopak 0,40 je už docela na můj vkus silný drát, který dává až teplou páru a chce trochu vyšší výkon. Ale zas někdo ho používá rád..

Kup všechny a zkus. :D

Osobně mám v Cthulhu 0,25 a v Siren 0,30 mm.

Edit: A vatu vsouvej kroutivým pohybem. ;)

Upraveno uživatelem biknik
Odesláno

děkuji oběma.

karotka je takovej..výraznej :D. jako týpka ho moc nedávám (byť mu jisté kouzlo nelze upřít :D), ale pro začínající jsou jeho videa jistě přínosem.

no, u attyho jsem bral co mi doporučil a je to myslím 0,25mm, příště zkusím 0,3.

Odesláno

klidne, proc ne, vypada to fakt blbuvzdorne, jeste omrkni ceny nahradnich zhavicich hlav, resp. si jich par kup do zasoby - doporucuji ty 0,6 ohmu, predpokladam, ze budes tahat klasika usta-plice.

hodne ale zalezi, jaky si koupis liquid, ja bych doporucil nejaky tabakovy, ciry, takovou 9 az 12tku, jestli jses stredni kurak, ciry proto, ze nebude tolik zasirat spiralku a neni nutno tak casto menit zhavici hlavu

jestli jses z Prahy, tak ti muzu dat nejaky na vyzkouseni

Odesláno

@Maxel: Jo, tohle není špatný entry level. Jenom bacha, někdo má problém s hlavami. Uchlastávají se. Já za sebe můžu říct, že v pohodě, ale třeba Zmizík se s tím docela rozčiloval. Až ho bylo jednomu líto  :lol2:

Neslyšel jsem nic špatnýho na tohle:

https://www.vasecigareta.cz/produkt-2169-smok-brit-one-mega-sada-2000mah.html

nebo tohle

https://www.vasecigareta.cz/produkt-2087-kangertech-evod-pro-v2-zakladni-sada-2500mah.html

Ten Kangertech mám někde doma ve verzi 1 s vyměnitelnou baterkou. Na klasický potahování to šlo.

Odesláno (upraveno)

A nebo když AIO tak už nové CuAIO: https://www.vasecigareta.cz/produkt-joyetech-cuaio-d22-zakladni-set-1500mah-3264.html

S novými vylepšenými hlavami i konstrukcí. Cubis 2, který využívám, je v podstatě konstrukčně to samé. Se stejnými hlavami, akorát je to samostatný Clearomizer. Spokojenost. CuAIO má na rozdíl od toho zprvu odkazovaného AIO, nižší kapacitu baterie. To je zápor u této kompaktní konstrukce, ale jinak je ta nová řada "Cu" zas o kus dál..

Upraveno uživatelem biknik
Odesláno

Na Cubise dvojku jsem úplně zapomněl. Nicméně z Vašecigareta mám dva (nerez a bílá) a nenadchlo mě to. Oba se pořád na horním okraji skla rosili, celý oblemcaný. Bílá verze nešla moc dobře otevírat. Celkově po týdnu nic extra. Už leží v šuplíku.

Odesláno

Ty jo tak to je škoda. Já si ho nemůžu vynachválit a žádný problém.

A o tom to taky je. :D Co člověk, to názor a zkušenost. A teď si vyberte. :D

Odesláno

Přesně  :D  Bral jsem ho, že jsi ho chválil. Napřed nerez a pak bílý. Ze začátku OK ale po několik naplněních to začalo zlobit. A bylo jedno jestli tam byla TDP a nebo normální hlava. Ale nevadí. Ve finále mi mě bylo tak líto, že jsem si musel udělat radost objednávkou ze Sofie  :clap: A to mi radost udělalo.

Odesláno

BINGO  :D

Tady se pozná, kdo už vapuje nějaký ten pátek. Mám V2 (vyšmelil jsem jí s Organicem za Provárko - jestli to dokonce není V1), V3 (taky za něco na VaporWall) a teď 4. Zatím je v kombinaci jako tank. S výplní jí zkusím v září/říjnu až poletím na dovolenou. Zatím spokojenost. Ze všech se asi nejlíp motá. Malá kotelna, ale mraky to dělá úžasný. Chuť netřeba komentovat. A nežere to jako Zil.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...