Přejít na obsah

e-cigareta ...

Baker

Doporučené příspěvky

Na doporučení zkušenějších ajkvosáků jsem si v NDR pořídil příchuť u nás zatím nesehnatelnou - hnědá krabka (6 ojro za kus). Měli poslední dvě, tak jsem je čapnul a bafám si. Chuť parádní, zůstává v hubě jak po vypití vhísky. Až to bude u nás, už mi asi nebude stačit na den jedna krabička jako doposud (bafám mentholky).

post-3263-0-34868000-1516463590_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• po 2 týdnech...
  • Odpovědi 2tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Jsem ted na 5 tydnu v Thajsku a pred odjezdem jsem zjistil, ze ecigara jsou tady zakazane (duvod netusim). Tak jsem nechal iqos doma a nahradil ho drumem, vecer k pivu na plazi to jde, ale ze zacatku mi to teda nejelo. Ale hlavne tady potkavam turisty s ecigem, tak nevim, jestli jsem zbytecne nevymekl:-(.

Odkaz ke komentáři

Takže to má nějakej Geschmack nebo je to jen tabákem...

Asi to bude bez příchutě - enderáci tvrdili, že je to "nejsilnější" tabák u Heetsu. Ale máme tady zasvěcenější jak to je, třeba se vyjádří...

Odkaz ke komentáři

Kdybyste nekdo chtel, me ty Heety nejak nesedly, tak necham komplet baleni iqos (tmave modry) + 9,5 krabky cervenych heets a veskere prislusenstvi nekomu dal. Koupeny 14.12. vloni. Kdyztak pri zajmu SZ

Odkaz ke komentáři

• po 3 týdnech...

Tak já tedy musím říct upřímně, že jsem s heets spokojený /dám si maximálně 3 za den žluté/. Mentolový jsou docela dost agresivní s tou chutí, ale je fakt, že ty hnědé z Německa jsou fakt dobrý, ty si občas zapálím rád, jen mě mrzí, že u nás se neseženou.

Já bych řekl, že tam změna proti klasickým cigaretám je dobrá.

Znám co přešli z cigaret hned a jsou spokojený a říkají, že se jim líp dýchá a já tomu věřím.

Poslední 2 roky jsem kouřil jen z lehka tak se mi dýchalo dobře

Odkaz ke komentáři

• po měsíci...

Tak protože to tady nějak umřelo, zkusím oživit.

Za tři dny to budou už 4 měsíce, co jsem si nepotáhl z normální cigarety. Po počátečních pokusech jsem konečně pochopil, že mraky dýmu pro mne nejsou, takže klasické MTL a hlavně tabákovky. Začínal jsem na 12 mg, teď jsem na 6 a pohoda.

Říkal jsem si, že zůstanu u nautilu a kupovaných hlavách Aspire teď už týden používám předmotané spirály nerez a sám si je osazuji vatou. Další krok asi bude motat vlastní spirály. Učím se pracovat s Liškou a Escribem, prostě jsem již ušel kus cesty. 

Liquidy si míchám svoje, zkouším nové příchutě a tak podobně.

Prostě magor jak má být. Ale je to cesta do pekel.  :frusty:

Viz fotka mojich miláčků.  :eek:

post-1209-0-98269500-1523100603_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

• po 2 týdnech...
  • po 3 týdnech...
  • po měsících...

Nějak to tady umřelo, takže to zkusím oživit. Aktuálně jsou tovární hlavy minulostí, změnil jsem trošku setupy, momentálně tyto módy:

3x DNA75,2x DNA75C,2x Dicodes - Dani Box a No.6, SX mini Gclass, GTRS V-boy, asi 12 atíků. Musím uznat, že jsem do toho trochu zahučel, ale je to super koníček. Jo a už 8 měsíců jsem si ani jednou nepotáhl.

post-1209-0-99651400-1533298535_thumb.jpg

post-1209-0-70543100-1533298553_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...