AndyAaron Odesláno 9. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. srpna 2019 Taky neco pridam Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Povidláček Odesláno 9. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. srpna 2019 Akorát jsem s kámošem na Plzni a porovnáváme Khaki Mechanical. Absenci antireflexu bych viděl jako jediný nedostatek těchto hodinek. Ale aspoň posloužíme Pilsneru jako reklamní plocha Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 9. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. srpna 2019 ND pro me jasna volba... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník dabelM Odesláno 11. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. srpna 2019 Na světlým v Norimberku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 11. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. srpna 2019 Ještě mi z letošní cesty po Ostravsku pár kousků zbylo: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filo-boxer Odesláno 11. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. srpna 2019 Ostravar 12 já rád. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 11. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. srpna 2019 Já taky právě. Vždycky si jich pár dovezu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filo-boxer Odesláno 11. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. srpna 2019 Já jich vždycky tolik vypiju, že si pak už raději žádné nevozím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Beet Odesláno 12. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. srpna 2019 Taky neco pridam Ta poslední fotka je super. Doufán, že ji uvidíme v kalandáři. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 12. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. srpna 2019 Pisu si, ze ji tam mam poslat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 12. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. srpna 2019 A chystá se letos vůbec kalendář na příští rok? Já k tomu zatím žádné vlákno nenašel. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
5etter Odesláno 14. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. srpna 2019 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Beet Odesláno 14. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. srpna 2019 A chystá se letos vůbec kalendář na příští rok? Já k tomu zatím žádné vlákno nenašel. Vžtyť je teprv srpen. Dočkej času. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 14. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. srpna 2019 Čekám, no? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kauly_ci5 Odesláno 16. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. srpna 2019 Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
5etter Odesláno 17. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. srpna 2019 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 17. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. srpna 2019 Taky jsem vza Laca na pivko: Odesláno z mého ASUS_Z01RD pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
5etter Odesláno 17. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. srpna 2019 Koukám, že jsem v poslední době nějak zanedbal sledování siwiho hodinkovnice. Musím to napravit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 17. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. srpna 2019 Víkendový standard. Pivko v lokálním tenisovém klubu, půllitry tu má každý podle klubové příslušnosti. U stolu tu pochlastává sparťan, klokan, plzeňák i sešívka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 17. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. srpna 2019 (upraveno) Koukám, že jsem v poslední době nějak zanedbal sledování siwiho hodinkovnice. Musím to napravit. Zatím ještě vydrž. Mám je sotva 24 hodin Teprve připravuju fotky. Upraveno 17. srpna 2019 uživatelem siwi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se