zceyee Odesláno 3. září 2019 Nahlásit Odesláno 3. září 2019 Prijde mi to jako survival v restauraci bez wifiny.To fakt nekdo dal?
Hardslimer Odesláno 3. září 2019 Nahlásit Odesláno 3. září 2019 To mi pripomina kolegu, ktery mel sen, ze s kamionem procestuje celou Evropu. A procestoval.........akorat, ze cestou videl jenom prochcane benzinky, ruske kurvy a spoustu drzych arabasu.Neco podobneho, jako tvuj trip.Uffe, vis co, jakmile dostanes duchod, tak si sezen nejake klepky + spoustu chlastu + 14x pizzu do mikrovlnky. Pak se s tim doma zavri na dva tydny a dej nam vedet jak bylo.....a co jsi vsechno zazil......kolikrat jsi musel prestupovat......jake bylo mezipristani.....dojezdy a vzlety....atd, atd.Good luck!
Jarett Odesláno 4. září 2019 Nahlásit Odesláno 4. září 2019 Já jsem to jednou zvládl 8x za noc (cca 10 hodin), dalo by se to jako rekord zapsat taky ? Snad by mi to svědkyně i dosvědčily
martar Odesláno 4. září 2019 Nahlásit Odesláno 4. září 2019 Jsem na vteřinu myslel že Jarett obletěl Zemi 8x za noc...
eloga Odesláno 4. září 2019 Nahlásit Odesláno 4. září 2019 zkus to s Bábišem, určitě má teď chuť na dobré skutky...
uff Odesláno 4. září 2019 Autor Nahlásit Odesláno 4. září 2019 tvl, jeste mi to rozmluvite. Sam vim, ze je to kokotina nejvetsi, ale kdyz mi bylo asi dvanact, tak jsem si rekl, ze v zivote dosahnu tri veci, budu mit Oktavku, obletim svet a budu mit 30 hrubyho. S tema prvnima ukolama jsem se popasoval celkem rychle a nebyl to teda vubec odvaz. Holt skromnej kluk z chude rodiny...o a ten oblet bude pravdepodobne hodne podobna story. Nicmene me celkem nadchlo, ze CZ rekord neni uplne stanovenej a co jsem dohledal, tak to dal jeden kluk za devet dni a to bych ho mel smaznout ein zwei. Na ten svetovej rekord ani nepomejslim, na toho typka z Etihadu i pockalo v jednom pripade letadlo...
Xenomorfus Odesláno 4. září 2019 Nahlásit Odesláno 4. září 2019 Synci, ja sem nikdy nevylopal tri piva po sobe. Poslete mi kazdy dve koruny, koupim si tri lahvace a prubnu zrobit osobni rekord...:-D.
ismit Odesláno 4. září 2019 Nahlásit Odesláno 4. září 2019 ..ale kdyz mi bylo asi dvanact, tak jsem si rekl, ze v zivote dosahnu tri veci, budu mit Oktavku...Ať počítám, jak počítám, tak ještě nejsi úplně starej :-D.
lynch Odesláno 4. září 2019 Nahlásit Odesláno 4. září 2019 (upraveno) To je ale Felda... Upraveno 4. září 2019 uživatelem lynch
noviisek Odesláno 4. září 2019 Nahlásit Odesláno 4. září 2019 To je ale Felda...Pravé jsi mu zničil sen. Ses krutej. Tohle se neříká, to je jako když reknes pravdu o jeziskovi.
African Odesláno 4. září 2019 Nahlásit Odesláno 4. září 2019 (upraveno) tvl, jeste mi to rozmluvite. Sam vim, ze je to kokotina nejvetsi, ale kdyz mi bylo asi dvanact, tak jsem si rekl, ze v zivote dosahnu tri veci, budu mit Oktavku, obletim svet a budu mit 30 hrubyho. S tema prvnima ukolama jsem se popasoval celkem rychle a nebyl to teda vubec odvaz. Holt skromnej kluk z chude rodiny...o a ten oblet bude pravdepodobne hodne podobna story. Nicmene me celkem nadchlo, ze CZ rekord neni uplne stanovenej a co jsem dohledal, tak to dal jeden kluk za devet dni a to bych ho mel smaznout ein zwei. Na ten svetovej rekord ani nepomejslim, na toho typka z Etihadu i pockalo v jednom pripade letadlo...Já osobně bych se na to z vysoka, protože tě to bude stát hafo peněz, zážitků nula a že tě napíšou někam do knížky? Během roku můžeš být druhý a co, budete závodit? Splň si svůj dětský sen, leť klidně kolem zeměkoule, ale v každé zemi chvilku pobuď, poznávej ať máš zážitky, ty se počítají :-) Upraveno 4. září 2019 uživatelem African
saida Odesláno 4. září 2019 Nahlásit Odesláno 4. září 2019 To je ale Felda...Sem tomu říkal jako dítě oktávka. A polskýmu fiatu džigulik.
uff Odesláno 4. září 2019 Autor Nahlásit Odesláno 4. září 2019 afri: mas samo recht, ale ja uz si vsechny destinace snu vlastne splnil, coz je na jednu stranu pomerne smutnej pribeh a s rodinou fakt kolem zeme nepoletim (staci mi s klukem par hodin do Dubaje)Jako mladej jsem projel 2x stopem Evropu a na to uz teda odvahu nemam a tohle bude prave v kombinaci s tim stopem docela sranda (vlastne ani nevim do kteryho letadla se dostanu a kdy se vratim atp., ja jsem takova romanticka duse a vzdycky si neco vybajim a pak to stoji za pikacu) ismit: no jo, tak bud jsem po ni snil o par let pozdejc nebo to byla Felda, coz dnesni optikou uz teda vubec nechapu.
sibirnaya Odesláno 4. září 2019 Nahlásit Odesláno 4. září 2019 Sice netusim, co je na tom extra, stravit tolik hodin v economy, a uz vubec nevim, co chces fotit, ale tady mas lety. A jestli nejses schopnej na svuj sen nasporit ani 50 litru, tak se na to asi vybodni..
Seamaster Odesláno 4. září 2019 Nahlásit Odesláno 4. září 2019 Tak zivotaschopnost podobnych cypovin je dobry asi otestovat na nejakym crowdfundingovym serveru, ne?NIcmene jak tu bylo naznaceno, moc sanci nevidim, zalezi taky kolik budes chtit vybrat.
colommbo Odesláno 4. září 2019 Nahlásit Odesláno 4. září 2019 ...ale tlacim me cas. V patek hodlam "stopnout" prvni letadlo. ...aneb jak tu píše jeden kolega "není čas ztrácet čas"... Osobně si myslím, že nápad zas tak špatnej není, ale přijde mi to moc hrrrrr, taková věc si zaslouží pořádnou logistiku. Mno, budu aspoň držet palce, ať v pořádku odletíš a hlavně ať se taky v pořádku vrátíš.
African Odesláno 4. září 2019 Nahlásit Odesláno 4. září 2019 afri: mas samo recht, ale ja uz si vsechny destinace snu vlastne splnil, coz je na jednu stranu pomerne smutnej pribeh a s rodinou fakt kolem zeme nepoletim (staci mi s klukem par hodin do Dubaje)Jako mladej jsem projel 2x stopem Evropu a na to uz teda odvahu nemam a tohle bude prave v kombinaci s tim stopem docela sranda (vlastne ani nevim do kteryho letadla se dostanu a kdy se vratim atp., ja jsem takova romanticka duse a vzdycky si neco vybajim a pak to stoji za pikacu) ismit: no jo, tak bud jsem po ni snil o par let pozdejc nebo to byla Felda, coz dnesni optikou uz teda vubec nechapu. Jasný, chceš to udělat, udělej to, třeba to nakonec bude jedna velká sranda :-) Trochu nechápu jak popisuješ nákup letenek, to třeba v Austrálii na pasovým řekneš důvod pobytu, nákup letenky a že hned zase běžíš zpátky na letadlo? Nebudou s tím problémy? Nikdy jsem tímto způsobem na poslední chvíli letenku nekupoval, nevím tedy jak to funguje...jen aby tě někde v dnešní době nezavřeli.
Prochy68 Odesláno 4. září 2019 Nahlásit Odesláno 4. září 2019 Sem tomu říkal jako dítě oktávka. A polskýmu fiatu džigulik.tohle je oktavka
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se