Přejít na obsah

Mobilis in Mobili třetí generace

hciq

Dýnko  

99 hlasů

1. 1. Dýnko

• Pr?hledné + úprava kalibru
      60
    • Plné - bez úpravy kalibru
      39

• Prosím přihlaste se nebo zaregistrujte, abyste mohl hlasovat v této anketě .

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 842
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Me se to libi. Moc. Rad bych taky rekl, ze do toho jdu bez ohledu na cenu, to ale bohuzel nemuzu, takze: pokud bude cena na urovni Precista, tak do toho jdu 100%, pokud to bude do nejakejch 20K, tak to porad jde... a nad 20K se bohuzel asi nedostanu :(

Detaily necham na HCIQ, pokud me neco napadne, tak to sem hodim, ale zatim se mi ten smer, kterym se to ubira, hooodne libi :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jde predelat u Unitasu vterinovka na centralni? Takovym tim pridavnym koleckem? Byla by to dalsi vychytavka na ukor klasicke momostredky!

Jinak lehká inspirace v Bell&Ross Phantom by se mi moc libila. Vzadu PVD Unitas, vepredu modre tritiove trubky!

Nicmene take nejsem pro soudkovite pouzdro!

Odkaz ke komentáři

hciq - díky za soubory

varianta v2 se mi moc líbí (chybí tam korunka a tak mě napadlo, že by se to mohlo natahovat lunetou) :)

Ano, taky jsem pro V2 (s německým raketovým programem to nesouvisí). S diagonálním zakončením.

Natahování lunetou se fakt dělá nebo to byl vtip??

Odkaz ke komentáři

dělá - byla by to pěkná vychytávka, ale asi to bude poněkud náročnější

Jo, to by bylo super, zase by to tu limitku ozvláštnilo, ale asi je to v těch našich finančních rozvahách dost nereálné. Nebo ví tady někdo kolik takový nadstandard může obnášet?

Upraveno uživatelem Course
Odkaz ke komentáři

Návštěvník YPO
nehlede na cenovou nedostupnost

nejsem hodinář a nevím jak se to tam přenáší dál, ale hodiny se natahovaly lunetou i v autobusech a letadlech a nemyslím si,že to byl nějaký technický zázrak - byla to jenom úvaha a rozhodně na tom netrvám :D

Odkaz ke komentáři

nejsem hodinář a nevím jak se to tam přenáší dál, ale hodiny se natahovaly lunetou i v autobusech a letadlech a nemyslím si,že to byl nějaký technický zázrak - byla to jenom úvaha a rozhodně na tom netrvám :D

Asi budes mit pravdu. Kdyz tak premyslim (ac nejsem hodinar ani strojar), tak mozna vetsi problem nez samotny natah lunetou by mohlo byt zachovani vodotesnosti takove konstrukce. Protoze prevest otaceni lunety na natahovaci hridel teoreticky zajisti jediny prevod. Ostatnim se omlouvam za OT a v pripade potreby navrhuji YPOvi, aby tento post smazal.

Odkaz ke komentáři

Tie kalibre mali ešte takú nadstavbu na naťahovanie lunetou a uchytenie na dno. Je to pomerne náročné, hlavne na priestor.Ak by sme to chceli dostať do normálnych hodiniek, boli by veľmi vysoké. Inak mňa to napadlo pri tom púzdre tiež a bola by to paráda :)

Upraveno uživatelem maxs
Odkaz ke komentáři

Za me pouzdro 1 a 3.

Zakonceni nozek spis diagonal, a co zakulaceny?

Natahovani lunetou by mi nevadilo, rozhodne by to prispelo k originalite modelu, avsak panove ruku na srdce, budeme to vsichni ochotni zaplatit? Ja navic doufam ze se Hciq na korunce poradne vyradi. :evil: Co jsem tu kdy videl Hciq navrhy tak vzdy byly s ostrymi rysy. Cim vic z toho budeme "upilovavat" tim vic se to bude podobat necemu co lze koupit v obchode. :sleeping_03anim:

Ohledne Valgranges - spatny to neni. Myslim ze Unitas ale pusobi vic :gunsmilie: : Macho VELKY kolecka, rotor nic nezakryva a v PVD je to pecka. Mate nekdo vubec nejakou predstavu o cene v PVD s tou regulaci?

Kde bude vterinovka by zalezelo dost na rozlozeni ciferniku, u me zatim bez preferenci.

Upraveno uživatelem klobadysek
Odkaz ke komentáři

Za me pouzdro 1 a 3.

Zakonceni nozek spis diagonal, a co zakulaceny?

Natahovani lunetou by mi nevadilo, rozhodne by to prispelo k originalite modelu, avsak panove ruku na srdce, budeme to vsichni ochotni zaplatit? Ja navic doufam ze se Hciq na korunce poradne vyradi. :evil: Co jsem tu kdy videl Hciq navrhy tak vzdy byly s ostrymi rysy. Cim vic z toho budeme "upilovavat" tim vic se to bude podobat necemu co lze koupit v obchode. :sleeping_03anim:

Ohledne Valgranges - spatny to neni. Myslim ze Unitas ale pusobi vic :gunsmilie: macho VELKY kolecka, rotor nic nezakryva a v PVD je to pecka. Mate nekdo vubec nejakou predstavu o cene v PVD a tou regulaci? Kde bude vterinovka by zalezelo dost na rozlozeni ciferniku, u me zatim bez preferenci.

Já tady v rychlosti našel tohle - vztaženo k ceně toho Unitasu - je to tedy asi rok starý, ale jestli ta cena je +- pořád stejná, tak je to docela dost.

http://forum.chronomag.cz/index.php?showto...7796&hl=PVD

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...