Přejít na obsah

Předvánoční flame volume 22

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 1,2tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Tak jo, nová rvačka...

Nová Octavia je prej hnusná, tak teda ať žije Hyundai!!

Je hnusná jako všechny Škodovky a jako všechny Hyundaie. Chvíli se mi líbil Kodiaq, když jsem ho ještě vídával, jak ho testují na silnici, jak ale přišel do prodeje a je ho všude plno a má ty hnusné unifikované škodovácké tvary, jako všechny současné škodky, zapadl do stáda. A jestli má ta octa tak hnusnej tablet ve vnitř, jako Scala, je vymalováno. Krom toho mám ke škodce od dětství vrozený odpor.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Franto už to, že pro určitou skupinu lidí používáš označení typu "lůza" a "chátra" mnoho naznačuje a vlastně to celkem odpovídá náladám ve společnosti, kterou já ze svého omezeného pohledu umím pozorovat.

Společnost může dlouhodobě růst pouze jako celek. Netvrdím, že má být, jak se dnes s oblibou říká "rovnostářská", ale v momentě, kdy 1 z 10 je v exekuci, nemalá část populace řeší uspokojení spíše základních hodnost typu bydlení, či dokonce stravu...budeme tyto lidi asi těžko přesvědčovat o výhodách společného trhu a volnosti cestování. Ve chvíli, kdy tato jak ty říkáš "lůza" nabude na významnosti co do počtu, může to silně ovlivnit i nás v tom smyslu, že si zvolíme do politické reprezentace ještě větší pohromy, než máme dosud.

Odkaz ke komentáři

Zvenku vypadá jakoby ji někdo vyfouknul bublifukem, ale uvnitř je to dělo... teda až na to, že se vše ovládá dotykově...Ale zas dobrý businessplan, půlku jich hned ze startu někdo rozstřelí, až bude na té obrazovce měnit teplotu klimy a hurá pro novou... tak se dělají objemy :-D

Plus do toho budou narážet ostatní řídiči, kteří si budou zakrývat oči, aby jim ten pohled nevypalil sitnici

Upraveno uživatelem Maro
Odkaz ke komentáři

Jak vidíme diskuzi, ani v Hyde Parku nesmí být některé věty vyřčeny...

Ber to něco jako úlitbu a předposranost typu: "nejsem rasista, sám mám mezi cigány pár kamarádů, ale..."

Tak ja ti odpovim:

Nejsem rasista, sam mam mezi cigany par kamaradu, ale dobre znam jejich naturu a zvyky. Takze pokecam, posranduju, vypijeme spolu, ale domu si je nepozvu. Oni to vi, ja to vim. A nikomu to problem nedela. Kazdy jsme jiny. A vo vo votom to je. ;)

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...