Přejít na obsah

Předvánoční flame volume 22

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 1,2tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

https://www.novinky.cz/diskuze/40305825

Další osmiletá "zvlášnost" Nyní se nejedná o vysokoškoláka a doktoranda v takto nízkém věku, ale o osmiletou jasně vyhraněnou transsexuálku. :-(

Neměli bych zapomínat, že to co jsme z nás z veliké části dělalo prostředí v kterém jsme vyrůstali a naší rodiče, kteří nás od mala formovali a byli nám vzorem.

Třeba rodiče Grety jsou jistě spokojeni. Co tito rodiče?  Osobně si myslím, že jsou rádi, že mají holkokluka v telce :-(  A co to dítě, je opravdu šťastné ?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

https://www.novinky.cz/diskuze/40305825

Další osmiletá "zvlášnost" Nyní se nejedná o vysokoškoláka a doktoranda v takto nízkém věku, ale o osmiletou jasně vyhraněnou transsexuálku. :-(

Neměli bych zapomínat, že to co jsme z nás z veliké části dělalo prostředí v kterém jsme vyrůstali a naší rodiče, kteří nás od mala formovali a byli nám vzorem.

Třeba rodiče Grety jsou jistě spokojeni. Co tito rodiče?  Osobně si myslím, že jsou rádi, že mají holkokluka v telce :-(  A co to dítě, je opravdu šťastné ?

Kdyz maj deti dementni rodice, tak je pak celkem riziko, ze budou taky dementi.. https://www.mesec.cz/clanky/nesouhlasite-s-reditelskou-dutkou-vasi-ratolesti-muzete-to-dat-k-soudu/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku&utm_campaign=null

Odkaz ke komentáři

Já když jsem dostal ředitelskou dutku, myslím že to bylo v první nebo druhé třídě, tak jsem ještě doma dostal druhé kolo vařechou po zadku.

A stěžovat jsem si mohl tak kamarádovi, když jsme prohledávali kontejnery a popelnice.

Upraveno uživatelem guzmic
Odkaz ke komentáři

Já když jsem dostal ředitelskou dutku, myslím že to bylo v první nebo druhé třídě, tak jsem ještě doma dostal druhé kolo vařechou po zadku.

A stěžovat jsem si mohl tak kamarádovi, když jsme prohledávali kontejnery a popelnice.

Hehe, já když dostal ředitelskou, tak to byl úspěch. Čočku sem dostával za dvojku a dvě trojky z chování. Dnes bych za to nedostal ani napomenutí, protože dnes bych byl asi jakože adhd nebo jak se nadává těm neposedným smradum. Ale proč to píšu, dnes jsem četl noviny a Šabatová chce zákonně zakázat fyzické tresty. Já dělal bordel a zasloužil jsem si popiči vylagoš, nedovedu si dnes představit kdyby mě doma občas nesrovnali s vařečkou co by že mě vyrostlo za hajzla. Prostě, jak říkal fotřík, škoda každý rány ... Dneska po třiceti letech od mých extrovertních eskapád mu rozumím.

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...