montemar Odesláno 3. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. prosince 2019 ja si myslim, ze ma zirinovskej pravdu! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
guzmic Odesláno 3. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. prosince 2019 Přesně tak.Bylo by to fajn, škoda že to neklaplo.... Němci by pěstovali brambory my vařili pivo a párky, Rus by nám občas poslal pár žigulíků a svět by byl krásný. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 3. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. prosince 2019 ... a nevotravovala by nám život nějaká unie. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 3. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. prosince 2019 Me EU, Schengen, pohodovy viza vsude mozne, euro, levny volani do EU bavi. Zadny cla, fronty na hranicach, litat s vobcankou.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Liqid Odesláno 3. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. prosince 2019 Víte odkud pocházejí všichni Slováci?Z Hlohovce, tam je přece Slovakofarma. :-) Díky moc, ten se bude ještěš několikrát hodit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 3. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. prosince 2019 Nie je to ani vtipne ani urazlive, ja by som sa nenamahal.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Oplt Odesláno 3. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. prosince 2019 Ať si strčej Žigulíky do pr......! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Liqid Odesláno 3. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. prosince 2019 Nie je to ani vtipne ani urazlive, ja by som sa nenamahal.. záleží kde a ským děláš Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lub Odesláno 3. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. prosince 2019 Víte odkud pocházejí všichni Slováci?Z Hlohovce, tam je přece Slovakofarma. :-)to je skvělej frk! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
odjinud Odesláno 3. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. prosince 2019 No, druhá verze je, že Maďar oprcal opici a hodil ji přes Dunaj... :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Zmizík Odesláno 3. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. prosince 2019 To je hnusný. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 3. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. prosince 2019 Spis trapny Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Murphy97 Odesláno 3. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. prosince 2019 Tak v podpisu ma vysvetleni Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lub Odesláno 3. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. prosince 2019 Spis trapnyspis je trapny cely tohle vlakno. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
long Odesláno 4. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. prosince 2019 https://www.novinky.cz/diskuze/40305825 Další osmiletá "zvlášnost" Nyní se nejedná o vysokoškoláka a doktoranda v takto nízkém věku, ale o osmiletou jasně vyhraněnou transsexuálku. :-(Neměli bych zapomínat, že to co jsme z nás z veliké části dělalo prostředí v kterém jsme vyrůstali a naší rodiče, kteří nás od mala formovali a byli nám vzorem. Třeba rodiče Grety jsou jistě spokojeni. Co tito rodiče? Osobně si myslím, že jsou rádi, že mají holkokluka v telce :-( A co to dítě, je opravdu šťastné ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 4. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. prosince 2019 od roku 2003 uz Slovakofarma neexistuje (po novom Zentiva), takze uz sa Slovaci nevyrabaju, tym padom Slovensko neexistuje Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marecenator Odesláno 4. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. prosince 2019 spis je trapny cely tohle vlakno.asi tak nejak a je dobre, ze ty picoviny a nasilne pokusy neco vyvolat lidi neberou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 4. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. prosince 2019 https://www.novinky.cz/diskuze/40305825 Další osmiletá "zvlášnost" Nyní se nejedná o vysokoškoláka a doktoranda v takto nízkém věku, ale o osmiletou jasně vyhraněnou transsexuálku. :-(Neměli bych zapomínat, že to co jsme z nás z veliké části dělalo prostředí v kterém jsme vyrůstali a naší rodiče, kteří nás od mala formovali a byli nám vzorem. Třeba rodiče Grety jsou jistě spokojeni. Co tito rodiče? Osobně si myslím, že jsou rádi, že mají holkokluka v telce :-( A co to dítě, je opravdu šťastné ?Kdyz maj deti dementni rodice, tak je pak celkem riziko, ze budou taky dementi.. https://www.mesec.cz/clanky/nesouhlasite-s-reditelskou-dutkou-vasi-ratolesti-muzete-to-dat-k-soudu/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku&utm_campaign=null Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
guzmic Odesláno 4. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. prosince 2019 (upraveno) Kdyz maj deti dementni rodice, tak je pak celkem riziko, ze budou taky dementi.. https://www.mesec.cz/clanky/nesouhlasite-s-reditelskou-dutkou-vasi-ratolesti-muzete-to-dat-k-soudu/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku&utm_campaign=nullJá když jsem dostal ředitelskou dutku, myslím že to bylo v první nebo druhé třídě, tak jsem ještě doma dostal druhé kolo vařechou po zadku.A stěžovat jsem si mohl tak kamarádovi, když jsme prohledávali kontejnery a popelnice. Upraveno 4. prosince 2019 uživatelem guzmic Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BlackPanter Odesláno 4. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. prosince 2019 Já když jsem dostal ředitelskou dutku, myslím že to bylo v první nebo druhé třídě, tak jsem ještě doma dostal druhé kolo vařechou po zadku.A stěžovat jsem si mohl tak kamarádovi, když jsme prohledávali kontejnery a popelnice.Hehe, já když dostal ředitelskou, tak to byl úspěch. Čočku sem dostával za dvojku a dvě trojky z chování. Dnes bych za to nedostal ani napomenutí, protože dnes bych byl asi jakože adhd nebo jak se nadává těm neposedným smradum. Ale proč to píšu, dnes jsem četl noviny a Šabatová chce zákonně zakázat fyzické tresty. Já dělal bordel a zasloužil jsem si popiči vylagoš, nedovedu si dnes představit kdyby mě doma občas nesrovnali s vařečkou co by že mě vyrostlo za hajzla. Prostě, jak říkal fotřík, škoda každý rány ... Dneska po třiceti letech od mých extrovertních eskapád mu rozumím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se