Filip.J Odesláno 6. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. listopadu 2019 Tak podle Wizarda jsem dneškem nastoupil cestu přímým spojem od socky k alkoholikovi a na kořalku si vydělávám coby Putinův agent... jdu hledat, kterým oknem na mě Wizard vidí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 6. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. listopadu 2019 Sinn pedofil ...sem se malem polil cajem:-)) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KFL Odesláno 6. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. listopadu 2019 Sinn mě taky zabil . Eště že jsem ty svoje prodal a už jsem jen sockosnob . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dlubix Odesláno 6. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. listopadu 2019 Já furt nevím, co jsem s Omegou... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 6. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. listopadu 2019 Kokot nie je urazka - Kokot je definicia.Mě už taky unavuje říkat "Slováci", souhlas A Kide: krásná práce ;-p Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 6. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. listopadu 2019 Něco jako: další nepokoje na Polsko - Maďarských hranicích? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zmizík Odesláno 6. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. listopadu 2019 (upraveno) Nenene, nic. Upraveno 6. listopadu 2019 uživatelem Zmizík Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 6. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. listopadu 2019 Letos se tu můžu v klidu pasovat na hifi experta, pokud máte nějaké otázky ohledně highend stereo, neváhejte mě kontaktovat. Instant, Duke650 a McStinger ví akorát tak velké houno....V tom paralelním vesmíru jsem já největší expert na Himaláje voe :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 6. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. listopadu 2019 Nenene, nic.Zbabělče :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 6. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. listopadu 2019 Na tom seznamu není Fortis - ale na žádné nactiutrhačné označení nositelů F jsem nepřišel. Vlastně jo: bez Fantazie? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hardslimer Odesláno 6. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. listopadu 2019 Tomu rikate flame?Tak ja schvalne jedu do Zmizika, bo si pamatuji, ze na te korunce mel kundu a on na me s Breitlingem. To su veci.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
YPO Odesláno 6. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. listopadu 2019 Zmizik se hlavne dost potí ...... jednou sem mu prodaval hodinky ..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hardslimer Odesláno 6. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. listopadu 2019 Budu hadat.........Damasko? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McStinger Odesláno 6. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. listopadu 2019 Letos se tu můžu v klidu pasovat na hifi experta, pokud máte nějaké otázky ohledně highend stereo, neváhejte mě kontaktovat. Instant, Duke650 a McStinger ví akorát tak velké houno.... My aspoň vieme hovno o všetkom Mimochodom, Creek teraz doporučuje na testovanie nasledovné video. Treba si ku tomu samozrejme zapnúť ultrazvukový filter, inak z toho nie je správny zážitok. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr72 Odesláno 6. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. listopadu 2019 A osobitná kategória sú čo majú tie nudné Moony sú bez vkusu a názoru a o hodinkách vedia prd Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zmizík Odesláno 6. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. listopadu 2019 Tomu rikate flame?Tak ja schvalne jedu do Zmizika, bo si pamatuji, ze na te korunce mel kundu a on na me s Breitlingem. To su veci.... Tvl nemel sem tam kundu ani se nepotim, vy zmrdi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomNguyen Odesláno 6. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. listopadu 2019 Kdysi tu bylo fajn, když si členové nechali své názory a bavili se o hodinkach. Jakmile se začaly řešit ostatní věci, tak se ukázalo, ze většina jsou kokoti, akorát sdílí stejného zájmu. O hodinkách se tu už nebaví, akorát ty samé opakované kecy dokola Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hardslimer Odesláno 7. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. listopadu 2019 Tomíku, tak si v tomhle flame vlákně svůj názor nechej pro sebe .............mě vůbec nezajímá.Mě zajímá, kde vzal Zmizík na Rolexky, bo já mám jenom Primky a Seika.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Franta Dobrota Odesláno 7. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. listopadu 2019 ...Tissot - McD employer of the month... celou noc mě to hlodalo: dovoluji si pro verzi 2.0 zdvořile upozornit veleváženého wizarda na faktický rozdíl mezi slovy employer a employee Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 7. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. listopadu 2019 Kdysi tu bylo fajn, když si členové nechali své názory a bavili se o hodinkach. Jakmile se začaly řešit ostatní věci, tak se ukázalo, ze většina jsou kokoti, akorát sdílí stejného zájmu. O hodinkách se tu už nebaví, akorát ty samé opakované kecy dokola jako ze vacsina.. vsetci. A priznaj si, ze ty nemas (rad) Vianoce? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se