Snekofon Odesláno 16. května 2021 Nahlásit Odesláno 16. května 2021 Ja teda číselník bez minutových indexů akceptuji jen u oblekovek, nebo pokud jsou indexy na vnitřní vložce (jako SKX). Ale jinak mně ty indexy chybí abych se zorientoval hned jstli je 37, nebo 38 minut, mohl měřit přesnost, atd... ono to jde i bez indexů, ale už je to na můj vkus hrana mezi designovým řešením a funkčností / praktičností.
Willie McBride Odesláno 16. května 2021 Nahlásit Odesláno 16. května 2021 Před hodinou, beeman napsal: mas recht, ty hranaty mi prisli taky uz od zacatku divny jsem si dnes to ranni kafe malinko prodlouzil (psychycka priprava na dokonceni reminku), tak si sem odlozim par variant - uplne nahore je aktualni cifr, ktery je v IV,V,VI A ciferník niečo medzi prvým v spodnom rade a tým nad ním? Myslím podlhovasté indexy každých 5 minút a medzi nimi 4 bodky, ako minutové indexy? K skrútenej krabičke? Treba sa tváriť, že to tak má byť a ponúknuť to ako limitku už aj tak limitovanej edície
tombas Odesláno 16. května 2021 Nahlásit Odesláno 16. května 2021 před 7 hodinami, beeman napsal: co bych pro tebe neudelal Chvíli tady nejsem a taková smršť novinek! Beemane, tyhle verze musíš určitě zkusit vyrobit, ve skutečnosti to bude vypadat trochu jinak, ale u té varianty vlevo bych určitě obětoval těch pár minutových indexů kolem XII a VI a posunul ty číslice do kružnice, kam patří.
Datel Odesláno 16. května 2021 Nahlásit Odesláno 16. května 2021 před 45 minutami, tombas napsal: Chvíli tady nejsem a taková smršť novinek! Beemane, tyhle verze musíš určitě zkusit vyrobit, ve skutečnosti to bude vypadat trochu jinak, ale u té varianty vlevo bych určitě obětoval těch pár minutových indexů kolem XII a VI a posunul ty číslice do kružnice, kam patří. a to bude mít dvojí užitek - jednak to bude vypadat daleko lépe (takhle tam šestka a dvanáctka stojí jak chudáci v obklíčení) a hlavně - čím míň dírek, tím víc zůstane vrtáků ;o)
beeman Odesláno 16. května 2021 Autor Nahlásit Odesláno 16. května 2021 reminky jsem nedokoncil, neplanovane zavolal kamos, ze otevira a ze kde jako jsem, tak jsem sel driv nez jsem planoval, plzen nadmiru lahodna, tak jsem se zdrzel, ze ano, 8km tam, 8 km zpatky, elektrokolobezka to jistila neco malo jsem jeste ted zvladl, jako osetrit vcelim voskem a zahladit hrany, zitra zafinishuju jeste rychle vyslysim volani lidu co se tyce cifru a jdu odpocivat
tombas Odesláno 16. května 2021 Nahlásit Odesláno 16. května 2021 teď je to ono! Teda ten cifr. Řemeny opět naprosto originální.
Datel Odesláno 17. května 2021 Nahlásit Odesláno 17. května 2021 Lid jásá. Duch Staré Prahy blahodárně ovlivněn spirit(us)em uleželé Plzně, dokonalá kombinace...
beeman Odesláno 18. května 2021 Autor Nahlásit Odesláno 18. května 2021 od cinanu zpatky do Cech panove, ja vas videl reminky jsou malem hotove, uz jenom poutka, pohladir spony a nasadit a hotovson povedlo se mi i slozit numero VII, konecne, cifernik jsem malinko jeste upravil, nova barva lumi, jsem hodne spatny fotograf, tak alespon ochutnavka myslim, ze zitra bude komplet hotovo a pripraveno na vylet
Kostra Odesláno 18. května 2021 Nahlásit Odesláno 18. května 2021 Vypadají výborně, gratulace budoucímu majiteli;-)
nickolas Odesláno 18. května 2021 Nahlásit Odesláno 18. května 2021 Ja chci videt co budes chrlit za deset let!
DarylVanHorne Odesláno 18. května 2021 Nahlásit Odesláno 18. května 2021 Ten nový typ číselníku je fakt MŇAMka
Datel Odesláno 18. května 2021 Nahlásit Odesláno 18. května 2021 no právě, teď by si to koupil akorát blázen, když vidí že je to týden o týdne o tolik lepší ;o) to je jak kurs bitcoinu
tombas Odesláno 18. května 2021 Nahlásit Odesláno 18. května 2021 Je to pěkné, ale já jsem moc zvědavý na ten nový ciferník.
dave24 Odesláno 18. května 2021 Nahlásit Odesláno 18. května 2021 jsem tu chvilku a už jsem zralý na léčení, ale to co předvedl beeman je naprosto neuvěřitelné a ten kluk se už ani léčit nedá....tohle je jasný důkaz co dokáže silná svobodná vůle, když se k něčemu odhodlá... nenechá se odradit nějakým tím neúspěchem ... pročetl jsem část vlákna tohle je naprosto šílený příběh a čistá nádhera .Klobouček chlape PS jo jasně jsem v tom a samozřejmě po nich toužím
mAra_ Odesláno 18. května 2021 Nahlásit Odesláno 18. května 2021 Bude mít osmička červený číselník? Mrk mrk...
beeman Odesláno 19. května 2021 Autor Nahlásit Odesláno 19. května 2021 simte, osmicka jeste nejspis ne, devitka ale uz urcite ale zeptam zajemce pred tebou, jestli to plati dnes jsem se konecne vehl na vyrobu pracovni skrine do bytu, dorazil material a to je z pulky hotovo zatim jenom kostra, jeste tedy dost prace, ale uz se neskutecne tesim, jak budu mit vsechno pro kompletaci hodinek i praci s kuzi pekne pohromade a na svem miste, dalsi vyhodou bude, ze kdyz dopracuju, jenom zavru skrin a bude uklizeno
michalval Odesláno 19. května 2021 Nahlásit Odesláno 19. května 2021 Cece, ty mas zaber Jak to vsechno stihas? Hodinky, remeny, krabicky - obcas spony pro nejaky otravy a ted jeste skrin Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
beeman Odesláno 19. května 2021 Autor Nahlásit Odesláno 19. května 2021 kdyz ono vsechno se vsim souvisi a nekdo to vyrobit musi takhle by to melo vypadat, nakresleno s presnymi rozmery, ale stejne dnes pri vyrobe improvizoval, takze centak sem - centak tam ty svetle plochy bude mrizka na zavesny system s ta trcici deska bude sundavaci/zastamdaci pro rozsireni pracovni plochy jo a cele to bude oblozeno drevem, aby to souznelo s ostatnim nabytkem
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se