dave24 Odesláno 19. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. května 2021 beeman nový pán hodinář a ještě by jsi v té skříni mohl mít zabudovavané světlo ať je to full profi ...jinak ten červený nebo rezavý ciferník s černou lunetou bude nářez...musím moc popřemýšlet Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mAra_ Odesláno 19. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. května 2021 To já už mám rozmyšlené číselník červený. A pouzdro z Damašku... To byla moje specifikace a lunety si domluvím, až budu na řadě... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beeman Odesláno 19. května 2021 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 19. května 2021 s tim damaskem zatim klidek jo jeste mi ani poradne nefunguje pec, nechce zhavit do bela, to uz jsme skouseli kde co, ruzne prumery trisky od 0.4 po 0.8, pridavat kyslik a co ja vim co jeste a porad blby jsem prave konecne dokoncil ty reminky, to se nezda, to je tak pracny, ze bych se tim zivit nechtel kuze ale fajnova, pevna, mekounka, ted vonici po vcelim vosku, mam ji rad, jeste nejakou mam, ale budu muset prikoupit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mAra_ Odesláno 19. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. května 2021 Šak jak jsme si řekli. Jedno pouzdro z bronzu a až bude damašek, tak bude... Je teda pravda, že na lunety jsme úplně zapomněli. To pak pořešíme separe... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beeman Odesláno 19. května 2021 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 19. května 2021 jj ale hlavne jeste je tady porad moznost, ze se mi ta barva nepovede, ono totiz malokdy se mi povede neco cokoliv zopakovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kostra Odesláno 19. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. května 2021 Beemane, ten řemen chci, je parádní;-) je někde na straně 150 kupní smlouvy, že kupující má přednostní právo na produkty prodejce po dobu svého života?:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beeman Odesláno 19. května 2021 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 19. května 2021 je to tak, u tebe je to na strane 258, hned za "chvali kudy chodi, na vecne casy a nikdy jinak" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JoyStick Odesláno 19. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. května 2021 s tim damaskem zatim klidek jo jeste mi ani poradne nefunguje pec, nechce zhavit do bela, to uz jsme skouseli kde co, ruzne prumery trisky od 0.4 po 0.8, pridavat kyslik a co ja vim co jeste a porad blby jsem prave konecne dokoncil ty reminky, to se nezda, to je tak pracny, ze bych se tim zivit nechtel kuze ale fajnova, pevna, mekounka, ted vonici po vcelim vosku, mam ji rad, jeste nejakou mam, ale budu muset prikoupit A co teprve ty moje vejmysle Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beeman Odesláno 19. května 2021 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 19. května 2021 tak urcite abych to uvedl pro jistotu na pravou miru, nedelam na miru, vse co kluci chteji mam v planu vyrabet, nekdy, je jenom dobre, ze na me tlaci, alespon se to urychli a me to bavi, nicmene nejakou dobu to potrva, vse nove je pro me nove a musim se s tim poprat, coz neni tak jednoduche Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JoyStick Odesláno 19. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. května 2021 šak si s tim ňák poradíme. a jesi to bude za měsíc nebo za rok je úplně klobása Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beeman Odesláno 20. května 2021 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 20. května 2021 dnrs jsem si fakt maknul, zitra opet, pomahal jsem klukum z dilny na montazi megapristresku, jelikoz jim je o dost vic nez me, tak jsem jim to tam sice na pozadani dovezl, ale nemel jsem to srdce je v tom nechat, no byl to pro me zahul, pro ne normalka o hodinkach to ale nakonec dnes bylo taky, mizejicich, cislo sedm je fuc, tak ted bud oplakavam nebo oslavuju, jeste nevim co me urcite mrzi, ze to byl takovej fofr, ze jsem nestihl aktivovat prischeru, nemam tak profifotky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mAra_ Odesláno 26. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. května 2021 Tady je nějak podezřele dlouho ticho... Že by se něco peklo? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mAra_ Odesláno 29. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. května 2021 To ticho tady mě dost děsí... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kostra Odesláno 29. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. května 2021 Snad si jel maestro jen odfrknout do Amstru, nasbírat síly a inspiraci;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tobi Odesláno 29. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. května 2021 A proč do Amstru-.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beeman Odesláno 30. května 2021 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 30. května 2021 zdravim vespolek opet to vypadalo, ze nic nedelam, ale opet je opak pravdou, delal jsem toho spoustu, ale vicemene vsechno mimo hodinek, jako par montazi nejakejch pojezdovejch vrat a tak, klukum musim obcas pomoct, hlavne kdyz to neco vazi a to osmimetrovy vrata neco vazej dnes jsem konecne i dokoncil pracovni stul, pred chvilkou, cely vikend byl z toho byt vzhuru nohama, protoze bylo potreba reorganizovat dve mistnosti a hlavne ja si musel udelat poradek ve vsech vecech, ktere pouzivam neni to jeste uplne hotove, chybi mi poradne svetlo a umisteni nastroju a vsech serepeticek si musim casem sednout, ale uz uplne citim, jak mi pujde prace od ruky, konecne nebudu muset porad neco hledat, vse je nadosah samozrejme vyroba stolu se, jak je u me u vseho zvykem, neobesla bez komplikaci, privni byla, kdyz se mi v patek pri stehovani z dilny nevesla konstrukce o 2 milimetry do vytahu a po schodech ani nahodou, druha, kdyz jsem to zpatky v dilne urizl, zkratil a nove privaril, ze jsem to privaril opacne a chtelo to dost pak zaimprovizovat, ale nakonec vse super, neni to etalon krasy, ale taky se za to nestydim takze od zitra se vrham na dalsi hodinky, Amstr nekdy priste, jestli me tam nekdy draha pusti Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beeman Odesláno 30. května 2021 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 30. května 2021 jeste jsem se zapomel pochlubit, do ted jsem svaroval jenom tak obcas neco, ted jsem si delal celou konstrikci sam, jenomze jak uz mi to slo, tak jsem nedbal varovani a svaroval bez kukly, vsak naco, oci zavirat umim jako koleu jsem obcas videl svarovat bez, tak jsem myslel, ze je to v poho a ono nebylo, na konci dne jsem byl cernej jako bota a vecer jsem pak myslel, ze chcipnu, tvar me zacalo totalne palit a bodat, rudej jak Zemanovo trencle, natesti za par dni to preslo, ale kuze jde na ksichte pomalu dolu a pouceni? kukla neni jenom na ochranu oci, jak jsem se mylne domnival Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beeman Odesláno 31. května 2021 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 31. května 2021 dnes kolicky, zacinam zlehka, tak ve tri hrajem, ze ano Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beeman Odesláno 31. května 2021 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 31. května 2021 jeste zavity a rucne pobrousit a vyhladit a par jich bude ok Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ismit Odesláno 31. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. května 2021 "ale kuze jde na ksichte pomalu dolu" teda ty do toho dáváš opravdu všechno. Já k tomu mám respekt, bez kukly ani náhodou. Skříň - stůl naprosto perfektní! Jaká je výška desky? nechtělo by to trochu více místa na nohy? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se