Přejít na obsah

XIIVI

beeman

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 2,5tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Kruci já bych je snad koupil jen kvůli tomu balení - to je prostě dokonalé 😍 @beeman se s tím nesere a má to dokonale dosažený až do konce. Hodinky pecka, darková krabice bomba, že by jeden nevěřil v jakých "polních podmínkách" vznikají. Bych se nedivil kdyby někdo začal brzy googlit Beeman watches manufacture Prague. Fakt skvěle odvedena práce 👍 Nejlepší vlákno tady. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Beemane, je to super pecka. Ač hodinky nejsou úplně můj šálek kávy, ale nejsou ani daleko od toho co bych nosil, tak musím smeknout před nasazením, krásným výsledkem strojařiny a hodinařiny. Prostě super. Čtu to od začátku a ten vývoj je bomba a líbí se mi jak jsi schopný spojovat různé materiály, bronz, stříbro, nerez, keramika.....

Odkaz ke komentáři

A víte co kluci? Naživo je to ještě stokrát lepší než na těch parádních fotkách. Balení dokonalé, hodinky s převlékacími oblečky neskutečná pecka, cifr z říše snů, vše krásně lícuje, funguje, prostě bomba jako prase. A co teprve, až ten bronz začne patinovat.

Jako podstatný vidím také neskutečně vstřícný přístup Beemana, chuť povídat o jakémkoliv detailu hodinek, náhled do výrobního procesu, krásné plány do budoucna, možnost customizovat snad cokoliv. Je to prostě týpek, se kterým chcete jít na chrono pivo a ještě dlouho z té pozitivní energie žijete.

Co dodat, s troškou nadsázky se vyprdněte na rolády, kde čekáte roky, pak vám oškubou fólie, nechají vás vytisknout si doma fakturu z mailu a ještě vás budou sledovat, jestli je náhodou neprodáte. Nákup first blood byl naprostá chrono nirvána, kdy se člověk cítí být středem vesmíru a stručně řečeno, to byl zážitek, který mi sebere až Alzheimer. Jak už jsem psal včera Beemanovi, moc děkuji za  navrácení víry v to, že zajímavé a originální hodinky v nejkrásnějším balení, jaké jsem kdy viděl, nemusí stát raketu a ještě člověk stojí majiteli a strůjci vší té krásy za ten čas, že mu je osobně doveze.

Moc držím palce, ať se výroba a prodej rozjedou a splní se jeden chronosen zdejšího pacienta.

Odkaz ke komentáři

zlatá slova...

k hodinkám patří emoce (pokud si jich opravdu užíváš) a tady jsou jich celé vagóny ;o)
připomíná mi to jiný, ale překvapivě podobný zážitek, a to houslařskou dílnu, kdy přijdeš, promluvíš s mistrem co a jak o houslích a někdy i o životě a necháš si pro sebe postavit nástroj (nebo violu pro nás větší). Tělo houslí postaví houslař, garnitura bývá kupovaná ze seriové výroby (podbradek, kolíky, struník) a struny samozřejmě také. Ale samotné housle, tělo které tvoří zvuk, ty jsou originál.
Tak i zde, strojek je seriová výroba z dobré stáje (a dílensky nevyrobitelné věci - sklíčko a stěžejky a šroubečky...), ale všecko ostatní (tedy VŠECKO OSTATNÍ) opět ruka Mistra a výsledek stojí za to.

Odkaz ke komentáři

před 1 minutou, Datel napsal:

zlatá slova...

k hodinkám patří emoce (pokud si jich opravdu užíváš) a tady jsou jich celé vagóny ;o)
připomíná mi to jiný, ale překvapivě podobný zážitek, a to houslařskou dílnu, kdy přijdeš, promluvíš s mistrem co a jak o houslích a někdy i o životě a necháš si pro sebe postavit nástroj (nebo violu pro nás větší). Tělo houslí postaví houslař, garnitura bývá kupovaná ze seriové výroby (podbradek, kolíky, struník) a struny samozřejmě také. Ale samotné housle, tělo které tvoří zvuk, ty jsou originál.
Tak i zde, strojek je seriová výroba z dobré stáje (a dílensky nevyrobitelné věci - sklíčko a stěžejky a šroubečky...), ale všecko ostatní (tedy VŠECKO OSTATNÍ) opět ruka Mistra a výsledek stojí za to.

Úplně stačilo napsat, že Beemanovo hodinky jsou jako Stradivárky mezi houslemi.😄

Odkaz ke komentáři

To víš, a mistr Guarneri se bude zlobit ;o)
Každý to může mit jinak, někdo k dílenským dovednostem (byť na převysoké úrovni) nemá tu důvěru,

někomu se udělá šoufl z mléka, když poprvé zjistí, že primárně nevytéká z krabice, ale vlastně z mléčné žlázy naší vzdálené příbuzné (dosti vzdálené, uznávám)

já to ale všecko žeru ;o) (i ty živočichy, po tepelné úpravě)

Odkaz ke komentáři

Kostro, kdyz jsi podepisoval zavazek na kazdem kroku hodinky chvalit, tak jsem prece zduraznoval - hlavne to neprehanet!!! 🤣

uz tva SZ me rozsekala a rozhodila sandal a ty to zopakujes a jeste verejne 😄

budi to pak v lidech ocekavani, ktera se budu muset snazit vyplnit a to je vazne narocne, hlavne pro stezi pouceneho amatera 🤓

ale dekuji, posune me to jeste dal, nejspis az tam, kam jsem puvodne vubec nechtel, vlastne v tech vodach se uz chvilku ucim plavat 🤣

a Datle, tombasi, a vsichni co si tady platim, hlavne nenapadne!!! 🤣

abych jenom nekecal, rozhodl jsem se rozsirit serii FirstBlood na 20 kusu, to uz je cislo konecne, je to z toho duvodu, ze nejsem schopen vymyslet nazev nove serie, nez tech 20 vyrobim, povede se to

mezi tim planuji vyrobit jeden kousek, specialni, bude se jmenovat Angel, pujde zde do drazby, snad to s Bertem domluvim, na nejakou dobrou vec, vim, ze je to hodne sprofanovany, ale to je mi fuk, karmu si nezaskodi obcas vylepsit 😉

akrualni info? 
pracuji na VII, teoreticky by mohly byt do konce tydne, ale vsak to znate 😎

to ale budu muset neco delat, ne jako dnes, vytahl, natahl jsem dedovo Zenith a ...

397379DD-D8E4-4954-8CDD-25DE5D07509F.jpeg

Odkaz ke komentáři

asi bych mel odpovedet ja, myslel jsem, ze je to zrejme 😄

ano, hodinky maji pouzdro/jadro z nerezu, na ktere lze nasadit libovolne vrchni pouzdro (nozicky/luneta) ktere dokazu vyrobit, vyhledove mozna budu davat k dispozici  soubory, ktere umozni majitelum vytisteni vrchniho pouzdra na 3d tiskarne z k tomu vhodnych materialu, technologie hodne pokrocila, sam s timto delsi dobu koketuju, ale jeste jsem se k tomu nedostal, treba z tvrde gumy z nich udela echt potapky ala Gshocky 🙂

Odkaz ke komentáři

ty vole tak to v podstate predavas niekolko hodiniek v jednom a cele je to modularne. Cenu som vnimal uz i tak ako dost lacnu ale toto cele mi otvorilo oci. Aj ak by bola cena 2x takato tak sa oplati ved to mas niekolko hodiniek a brutal balenie. Kam sa hrabe Swiss Made :D

Dakujem za vysvetlenie hned to vnimam cele ako next next level oproti tomu ako som to bral doteraz.

Odkaz ke komentáři

na to mozem povedat len: dobre rano stara mama 😄

a rovno si ta pisem na waiting list na prve miesto, do Kosic sa za tie peniaze peso presmyknem cez stare paseracke chodniky, ktorymi nasi predkovia kedysi pasovali kone 😄

Odkaz ke komentáři

před 11 hodinami, beeman napsal:

na to mozem povedat len: dobre rano stara mama 😄

a rovno si ta pisem na waiting list na prve miesto, do Kosic sa za tie peniaze peso presmyknem cez stare paseracke chodniky, ktorymi nasi predkovia kedysi pasovali kone 😄

pis pis :) i ked ja by som si prial skor ocel ako bronz kvoli alergii :)  ale is tak perfektne

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...