diddi Odesláno 27. listopadu 2019 Nahlásit Odesláno 27. listopadu 2019 Měl jsem na mysli perleťový cifernik, aby výběr byl co nejpestřejší. Ale vypadá to na jednoznačně vítězství Bering. Alergická není a v tomhle minimalistickém designu je perleť spíš na škodu. Asi i počet indexů je v tomhle případě méně více
ondra_v Odesláno 27. listopadu 2019 Nahlásit Odesláno 27. listopadu 2019 Doporučil bych se ženy zeptat, jaký tvar velikost, pokud nevyžaduje překvapení, tak bych je raději šel koupit s ní.
odjinud Odesláno 29. listopadu 2019 Nahlásit Odesláno 29. listopadu 2019 S zenou neco nakupovat je porod. Vcera jsme zase byli u Bechyneho, mrknout na dvoje zamluveny Balmainy. Fajn hodinky, 50% sleva v ramci BF, ale jedny moc tmavy, druhymoc velky, dalsim se moc leskl cifernik, pak se nelibil pasek... takze bude asi Boccia, no co usetrim...
Mr_Ropotamo Odesláno 29. listopadu 2019 Nahlásit Odesláno 29. listopadu 2019 Moje přítelkyně je koňařka, lítá na kole stejně rychle jako já autem, chodí se mnou na vandry pod širák. Taky jsem koketoval s myšlenkou, že jí pořídím hodinky. Jak by řekl klasik "leda gumový". Takže nějaké pogumované Casia za pár šušní, bo je rozfláká za cca 14 dní :-D. To bych ale na její ruce zase nesnesl já = má milá, stačí ti mobil (Mimochodem to je pogumované evolveo, které by zabilo slona kdyby ho po něm hodila).
vareka Odesláno 29. listopadu 2019 Nahlásit Odesláno 29. listopadu 2019 Přestože ženy řeší především, aby hodinky ladily ke zbytku oblečení, kabelce a botám, moc se mi na nich líbí ženské Bondovky Seamastery... Má žena o ně ale nestojí :-)
KatkaB Odesláno 30. listopadu 2019 Nahlásit Odesláno 30. listopadu 2019 No tak ale z té bleděmodré strany je to stejné... hodinky jsou velkéhodinky jsou malénožičky jsou moc vyštíhlenéručičky moc krátkéručičky divnébílý datový věnec k černému cifrumají vteřinovkunemají vteřinovkumají datumovkunemají datumovkumoc tlustémoc blýskavý ciferníkmoc fádní ciferníkzahnutý ciferníkbarva cifru nesedítitan náramek chlupodravec... nemám těch příspěvků tolik, ale přeci jenom už tady chvilku jsem, a za celou dobu jsem nenarazila na příspěvek typu: "Fádní ciferník s vyblitou barvou na nic, indexy divný, ručičky jsou špatně vidět, lug width taky na nic, protože do toho neseženu řemen, chtěl jsem potápky a jsou to pilotky, ke všemu moc malý - ale koupil jsem si je, protože jsou to kvalitní hodinky s dobrým kalibrem, které vydrží". Všichni tady řeší, že se musí hodinky líbit. Nejenom že musí být kvalitní, ale že se musí i líbit. Ty ženský mají jenom trošku jiná měřítka pro to, co je hezké a co JIM sluší.
odjinud Odesláno 1. prosince 2019 Nahlásit Odesláno 1. prosince 2019 No jo, ale potřeba brát v potaz, že já se na ty její hodinky budu občas dívat taky! :-)
Gustaf Odesláno 6. prosince 2019 Nahlásit Odesláno 6. prosince 2019 já manželce koupil tyto a docela jsem se trefil do vkusu....Ty Victorinox mám teda v plánu pořídit...
ondra_v Odesláno 6. prosince 2019 Nahlásit Odesláno 6. prosince 2019 (upraveno) S partnerkou jsme se již před časem domluvili, jaké obecné parametry kdo má. Ona má: přehledné, menší, kulaté pouzdro (hranaté nesnese) safírové sklíčko, pokud jsou bateriové aby vteřinka neskákala po jednotlivých vteřinách (tak má i Quartz bez vteřinové ručičky), automaty max. dvoje má svůj watchwinder na dvoje hodinky, ruční nátah ji nebere. Upraveno 6. prosince 2019 uživatelem ondra_v
Bonder Odesláno 7. prosince 2019 Nahlásit Odesláno 7. prosince 2019 výběr hodinek pro ženu je těžký já letos řešil to stejný a šel jsem na to takto: zjistil jsem plus mínus co se jí líbí na netuzměřili jsme společně rukuozkoušeli nějaké hodiny na živovysvětlil jsem rozdíl mezi Hilfingrama, Armanima a spol. a tradičními hodinářskými značkami odpověděl jsem na otázku: "A jaké teda můžu mít hodinky když ve většině zlatnictví mají šroty?" Výsledná je tato: https://www.helveti.cz/seiko-srp855j1 V mojí cenové hladině jsem vybíral jen mezi Citizeny a Seikem a v ceně kolem 10k je z čeho vybírat
jeza Odesláno 10. prosince 2019 Nahlásit Odesláno 10. prosince 2019 Má přítelkyně se po několikatýdenním vybírání a zkoušení rozhodla také pro SRP855. Je z nich nadšená a já mám radost, že ona má radost. V užším výběru byly i Tissoty Ballade či Certiny DS-8. Vše s Powermatic 80. V případě zájmu, můžu v SZ poslat foto na ruce i těchto zbylých.
JosefNovak1 Odesláno 13. srpna 2020 Nahlásit Odesláno 13. srpna 2020 Zdravím všechny milovníky hodinek. Hledám teď pro ženu k narozeninám hodinky https://yeshodinky.cz/emporio-armani/21820-emporio-armani-sport-ar-6035.html a narazil jsem na tyto. Chtěl bych se zeptat, jestli je to pro ženskou dobrý nebo jestli jsou typy hodinek nebo značky určené ženám? Má ráda černou a cena si myslím, že také není moc přepal. Jaké hodinky jste koupili vy vaší ženě, kamarádkám nebo podobně?
Pepino777 Odesláno 13. srpna 2020 Nahlásit Odesláno 13. srpna 2020 (upraveno) Vykasli se na prelepenou cinskou ...... a kup za ty prachy neco co ma smysl. Bejt tebou, neco prihodim a koukam treba po seiko, tissot, certina, citizen, atd. Informaci je tady vic nez dost, staci jen poradne hledat. Ale o "znackach" jako je armani, festina, TH (ne nemyslim heuer), atd. tady asi nic pozitivniho nenajdes, protoze neni moc duvodu o nich psat neco pozitivniho. Upraveno 13. srpna 2020 uživatelem Pepino777
bandicoot Odesláno 13. srpna 2020 Nahlásit Odesláno 13. srpna 2020 Je to módní shit. Asi to na ní bude i velký. Obecně ani nemaj moc rády kožený řemínky. Jestli má ráda EA, tak to možná ocení, ale mohl bys mít ambici ji trochu hodinkově vzdělat. Černých hodinek do šesti tisíc bude dost i od hodinářských značek. Tyhle EA jsou hodinky max za trojku, kde další trojka je tam napálená za tu jakože značku.
Spongebob Odesláno 13. srpna 2020 Nahlásit Odesláno 13. srpna 2020 škoda že Gustaf neuvedl i názvy popř. přímo linky... ty Viktorinoxy s fází měsíce se mi fakt líbí.. teď to budu sáhodlouze hledat
Spongebob Odesláno 13. srpna 2020 Nahlásit Odesláno 13. srpna 2020 dobře... tak to nebylo až tak složité ten řemen je tedy trošku úlet... jinak jsou moc pěkný.
Gustaf Odesláno 13. srpna 2020 Nahlásit Odesláno 13. srpna 2020 V 13. 8. 2020 v 9:45, Spongebob napsal: dobře... tak to nebylo až tak složité ten řemen je tedy trošku úlet... jinak jsou moc pěkný. Rozšířit https://www.helveti.cz/victorinox-alliance-small-241752
mmattonni Odesláno 18. srpna 2020 Nahlásit Odesláno 18. srpna 2020 Zdravím všechny místní, vybírali jste někdy pro manželku/přítelkyni něco od Tag Heuer? Přijde mi, že pokud člověk nechce kamínky nebo perleť nebo ultra malé, nevybere Přitom v jednoduchosti je síla...
Murphy97 Odesláno 18. srpna 2020 Nahlásit Odesláno 18. srpna 2020 (upraveno) Vybirali. Respektive pani si pred deviti lety vybrala sama a od te doby je spokojena. Kdyz resime u mistnich mistru novy remen, take si vybira sama... Upraveno 18. srpna 2020 uživatelem Murphy97
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se