Ace84 Odesláno 22. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. září 2020 Zajímavý kousek. Gratulace. Ať vydrží aspoň 14 dní. :))) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pivas Odesláno 22. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. září 2020 Gratulace, moc pěkný, ty bych někdy rád viděl na živo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
neumann Odesláno 23. září 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 23. září 2020 Zacina se to tu hemzit zajimavymi kousky to uz si rika snad o Squale sraz @Shewcza i Ty Brute, jsem zvedav co na ne reknesSent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
neumann Odesláno 23. září 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 23. září 2020 Furt jedu zakladni modelSent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 23. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. září 2020 Po tomhle pouzdru se mi stýská, hned bych tam fiknul origo tropic, který si s tou rovnou hranou pouzdra velice rozumí... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 25. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. září 2020 Jo to pouzdro je fakt skvělý. Korunka jak krásně chytá závit, to je taky požitek i to jak se krásně uklidí po zašroubování. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 25. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. září 2020 Safír na lumibodu je taky bezva detail. Squale nabízí dost muziky a hodně silný příběh prémiového dodavatele supr brandům ve své době. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DaveSty Odesláno 30. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. září 2020 @shewcza máš je fakt parádní. I se 44mm jsou díky pouzdru krásně pohodlné. Zkouším na “rally” gumě Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Postal80 Odesláno 2. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. října 2020 Je Squale vlakno?Sice ne na ruce, ale ve winderu doma.. Tak taky nejakou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 15. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. října 2020 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tmx Odesláno 19. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. prosince 2020 Squale Montauk - 38mm je paradni velikost Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krrtek Odesláno 20. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. prosince 2020 Pořád je mám a stále se mi líbí;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zmrzlinar Odesláno 24. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. ledna 2021 V 19. 12. 2020 v 21:15, tmx napsal: Squale Montauk - 38mm je paradni velikost A jsou někde k mání/vidění? Dle https://www.longislandwatch.com/Squale_MTK_02_300_Meter_Dive_Watch_p/mtk-02.htm exkluzivně pro americký trh a jinde jsem je nenašel... Škoda Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tmx Odesláno 24. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. ledna 2021 @ZmrzlinarNikde krom online jsem je nevidel. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marhi Odesláno 10. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. května 2021 Zdravím dotaz. Zkusil jste někdo, dát, či spíše nasadit na matné pouzdro mesh. Pískovaný povrch nikdo jen tak nedělá, ale stále mi to hlodá. Jinak záložní rezerva je tropic. Izofrane mám, ale to je tak na léto k vodě. Pod košili naprd. A jelikož mám modrou tak černá se stím dost tluče. Dokonalost spočivá v detailu. Dík. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pivas Odesláno 18. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. května 2021 Jo ,zkoušel jsem to a úplně v pohodě, ten mesh se moc neleskne,tak to k sobě jde. Když bys chtěl klidně se stav a můžu ti ho půjčit, ale nevím od kud si. Fotky nic moc, ale pro představu asi staci. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
El Nano Odesláno 19. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. ledna 2022 Squale Drass Galeazzi Limitka 500 kusů, která vznikla ve spolupráci s profíkama z Drass Galeazzi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
John_Lenon Odesláno 3. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. května 2022 Tohle jsem objevil dneska ráno, asi novinka. SW200 cosc, 48 hodin nátah, aplikované indexy, cena kolem 30k. Docela se nad tím zamýšlím. https://www.squale.ch/en/1521_classic_cosc_project Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KAL Odesláno 17. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. července 2022 Dva nové přírůstky.. Squale Master Marina Militare - 300 kusová edice vzdává hold historii značky. V roce 1952 Squale toto pouzdro, označované jako FF96 dodávalo pro Blancpain Fifty Fathoms - první profesionální divery ( jsou to tyto: https://www.awco.nl/shop/archive/a-blancpain/blancpain-fifty-fathoms-n-o-s/ ) Jsou to bestie s voděodolnosti 1200m ( odzkoušeno, mimo jiného, výrobcem mini ponorek Drass Galeazzi) - tomu pomáhá heliový ventil a 4mm safírové sklíčko. Squale Urban Shark - 50 kusová edice z Berlína. Klasické leštěné pouzdro 1521 s voděodolnosti 500m. A mají neskutečný retro šarm Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KAL Odesláno 17. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. července 2022 A foto na ruce.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se