Fester Odesláno 7. května Nahlásit Odesláno 7. května Včera jsem jel na dvoudenní sluzebku, tak smutně hlídala kabelu a doufala, že pojede taky… 8 1
vzduch Odesláno 10. května Nahlásit Odesláno 10. května Synchronizovaná žebrota. Video WhatsApp, 2025-05-10 v 08.26.29_3adcdbfb.mp4 5 3 1
kuncák7 Odesláno 11. května Nahlásit Odesláno 11. května Dnes slaví 14, už mě stačil chytnout za ruku, když jsem ho chtěl dát na vodítko. 4
Fester Odesláno 11. května Nahlásit Odesláno 11. května Tak dneska se zadařilo, zvládli jsme první zkoušku. Včera začala hárat, takže ovladatelnost ve skupině, byla trochu obtížná A já byl nervóznější, než ona… Ale jsme spokojení. 5
Vortex-Tempus Odesláno 12. května Nahlásit Odesláno 12. května V 10. 5. 2025 v 11:07, vzduch napsal: Synchronizovaná žebrota. Video WhatsApp, 2025-05-10 v 08.26.29_3adcdbfb.mp4 Pozname… 6 4
McMarty Odesláno 13. května Nahlásit Odesláno 13. května Hele Víte (čistě ze zvědavosti), proč máš prosím vždy otočené hodinky? Díkec
Vit Odesláno 13. května Nahlásit Odesláno 13. května před 1 minutou, McMarty napsal: Hele Víte (čistě ze zvědavosti), proč máš prosím vždy otočené hodinky? Díkec Takto "nosím" jen tyto půjčené, které nasazuju vždy jen na chvilku a kochám se pohledem na strojek.
McMarty Odesláno 13. května Nahlásit Odesláno 13. května Před hodinou, Vit napsal: Takto "nosím" jen tyto půjčené, které nasazuju vždy jen na chvilku a kochám se pohledem na strojek. Děkuji za vysvětlení.
zacik Odesláno 13. května Nahlásit Odesláno 13. května (upraveno) otazka prosim: 13,5 rocna labradorka, cca 1,5roka "prikrmujem "Canvit CHONDRO MAXI", ale ta mobilita ide dole kopcom, hlavne posledny mesiac/dva. Mam ist rovno do Librely, ktoru tu viaceri odporucali, alebo mam este nejako experimentovat? Nie som uplne milionar, ale ak jej viem vyrazne zvysit kvalitu zivota tak 100E/mesacne nejako prezijeme. Upraveno 13. května uživatelem zacik
Zdenek1307 Odesláno 15. května Nahlásit Odesláno 15. května Ja su tak vypite, ze nevim kam to dat Zdravime z Kokorinska 1
Zdenek1307 Odesláno 15. května Nahlásit Odesláno 15. května V 13. 5. 2025 v 13:17, zacik napsal: otazka prosim: 13,5 rocna labradorka, cca 1,5roka "prikrmujem "Canvit CHONDRO MAXI", ale ta mobilita ide dole kopcom, hlavne posledny mesiac/dva. Mam ist rovno do Librely, ktoru tu viaceri odporucali, alebo mam este nejako experimentovat? Nie som uplne milionar, ale ak jej viem vyrazne zvysit kvalitu zivota tak 100E/mesacne nejako prezijeme. Vr 13,5 letech uz chces zazraky... prejdi na modleni
Zdenek1307 Odesláno 16. května Nahlásit Odesláno 16. května před 18 hodinami, Zdenek1307 napsal: Vr 13,5 letech uz chces zazraky... prejdi na modleni @zacik omlouvám se za svůj nevhodný příspěvek. Asi jsem si to blbě přečetl a pak napsal takovou tupou odpověď.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se