Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 9,8tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Sousedi - namísto opravy plotu/omluvy/řešení - nám dali vodítko.

Úplně vidim jak se budou blbě tvářit když jim pudeš říct ať to nějak řešej. 

Odesláno

Ako kazde rano mam za sebou budicek. Odkedy mame psa tak mi proste netreba kupovat baterky do budika.. Vzdy presne o 6.00 sadne pri postel decentne mi lyze ksicht pokial rezignujem, vstanem a dam jej nazrat. Po splneni svojej psej povinnosti sa odoberie na lozko rozjima nad zmyslom zivota :)

post-8088-0-00630700-1426832317_thumb.jpg

Odesláno (upraveno)

Ako kazde rano mam za sebou budicek. Odkedy mame psa tak mi proste netreba kupovat baterky do budika.. Vzdy presne o 6.00 sadne pri postel decentne mi lyze ksicht pokial rezignujem, vstanem a dam jej nazrat. Po splneni svojej psej povinnosti sa odoberie na lozko rozjima nad zmyslom zivota :)

Ha, můj JRT je schopen spát třeba do 11 když po flámu nevstávám. Ve chvíli kdy zacinká pásek je ale vždycky venku z pelechu :D Edit: Nemlátim ho, je to signál že se jde ven :D

Sranda je potom opačný příklad - vycházka třeba v 6 hodin. Z pelechu ho nemůžu dostat a když už ho vynesu ale nic se neděje tak zas zaleze.

Upraveno uživatelem Trojan
Odesláno (upraveno)

Ha, můj JRT je schopen spát třeba do 11 když po flámu nevstávám. Ve chvíli kdy zacinká pásek je ale vždycky venku z pelechu :D Edit: Nemlátim ho, je to signál že se jde ven :D

Sranda je potom opačný příklad - vycházka třeba v 6 hodin. Z pelechu ho nemůžu dostat a když už ho vynesu ale nic se neděje tak zas zaleze.

To nas PRT je pekna mrcha. Od pondeli do patku (samozrejme pracovni cast tydne) chrape do 11 a kdyz vstavam do prace, tak bud ani neotevre oko, nebo mi dava ostentativne najevo ze ho rusim.

Ale jakmile prijde vikend, to vstava uz v 7 a samozrejme ze nas nenecha spat. Houpe po nas, lize nas, knuci, hlavne at uz se zacne neco dit. Neskutecne, jak ma v sobe nastaveny kalendar.

Upraveno uživatelem l.adamek
Odesláno (upraveno)

Sousedi - namísto opravy plotu/omluvy/řešení - nám dali vodítko. Ha! Aktuálně je fenka u našich dveří 4x denně, kňučí a chce dovnitř. Situace trvá 2 týdny a jak se to ze začátku zdálo vtipný, už mi dochází trpělivost :(. Psa je mi líto, ale takhle to fakt nejde :(.

Chúďa malá, niektorým ľuďom by mali odoberať deti, psy, autá, zbrane...pasy, občianky. To tá naša JRT, to je čistá žaba :-)

F.

post-16159-0-07358400-1426975465_thumb.jpg

Upraveno uživatelem F.B.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...