Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 9,8tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno
  V 14. 3. 2016 v 14:49, azeppelin napsal:

To je ta týrací?

:D jj, presne.

Inak, ozvali sa mi z Loving Hut, že ten mladý vege-fašista bol nejaký záskok, a že s ním "pravdepodobne" ukončia spoluprácu...no k tomu, že jedlo tam je horšie (i podľa recenzii na FB) ako vo všetkých ostatných pobočkách, sa klasicky vôbec nevyjadrili.

F.

Odesláno (upraveno)

Zadnej figl ani podvod v tom neni.

Uz jako stene jsme ho ucili udrzet piskot na nose. Vi, ze kdyz vydrzi, bude odmena.

Muzu vzit kus sunky, rict "Nesmis" a i kdyz se mu ji budu snazit nacpat do tlamy, tak to nedovoli (tohle jsme ucili hlavne kvuli venceni, aby nesnedl neco nevhodneho nebo otraveneho).

Jinak podobnych kousku umi hafo, ale porad tak nejak bojujeme, kdyz reknu "Nesmis" nebo "Zustan" a vidi fenku. Obcas je proste volani prirody silnejsi.

Upraveno uživatelem l.adamek
Odesláno

l.adamek: Tak my dva bychom si, co se výchovy psů týče, asi rozuměli. :)

Každopádně tenhle setup jsem kdysi zkoušel taky - a problém je to osázení hlavy. Nesežrat mi to na povel zvládne, ale nehejbat hlavou se mi ho naučit nezdařilo. Resp. jo, ale jen na krátkou dobu. Furt čumí, kde co lítá, resp. kam co kladu. :)

Odesláno

Já mám stěně krátkosrstýho foxteriéra, to je myslím dost podobné. A zatím mi přijde že nelíná vůbec. I když nevím jestli nemám posunutý práh vnímavosti, naše kočky, britky, totiž línají jako prase :-)

Odesláno

Aj my máme JRT, je to už druhý kus, a ďalší pes bude znov JRT. Čo sa týka tej línavosti, určite sú plemená, či púšťajú chlp oveľa viacej. Máš 3 druhy: hladký, broken a hrubý, najmenej lína hladky...tá naša psica je broken, a je to v pohode.

F.

Odesláno
  V 20. 3. 2016 v 14:58, SCIFI napsal:

Kluci hledám novyho člena rodiny a zatím to vypadá na Jack Russella. Máte ho někdo? Jak moc linaji?

Galileo (PRT, viz fotka vyse) je broken a lina tak nejak normalne.

Problem je spise to, ze chlupy uz jsou docela tvrde, takze se rady zapichuji.

Kazdopadne, jestli muzu radit, urcite papiraka.

Spousta prodavanych nepapirovych JRT nema s JRT nic spolecneho (vetsinou smeska teriera, civavy a buhvicehojeste) a jsou problemy jak se zdravim, tak s povahou.

Pokud chces vice info, klidne napis.

Odesláno

"Jsem připraven" a odpolední siesta (samozřejmě na mojí posteli - ještě že si řekne a počká až mu tam dáme jeho deky)...

post-10957-0-86504300-1458579003_thumb.jpg

post-10957-0-91357900-1458579015_thumb.jpg

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...