stosi Odesláno 22. května 2016 Nahlásit Odesláno 22. května 2016 Tihle Einsteinové s placatým nosem jsou mí nejoblíbenější psi. Díky za fotky.
ToMa Odesláno 22. května 2016 Nahlásit Odesláno 22. května 2016 (upraveno) To Sphinxx: my chodíme jen a pouze na veterinu do Jinonic (Santar a Sedlář). Máme radši Santara a dobrá je i doktroka Rochová. Náš pes taky trpí na alegii (trávy/pyl) a jejich léčba funguje. Ať to dobře dopadne! Edit: www.veterinajin.cz Upraveno 22. května 2016 uživatelem ToMa
Sphinxx Odesláno 23. května 2016 Nahlásit Odesláno 23. května 2016 ToMa: Děkuji, už to řeším a vypadá to zatím zdárně ... ve čtvrtek jdeme na kontrolu, tak snad . Přesto děkuji, takový kontakt se nikdy neztratí.
ToMa Odesláno 23. května 2016 Nahlásit Odesláno 23. května 2016 (upraveno) Sphinxx: velmi držím palce, ať má pejsek pohodu!Ten náš má období, kdy se může udrbat a uškrábat, k tomu ještě líná a tak luxujeme prakticky každý den. Máme pro něj takové mazání a když už mu neúčinkuje, tak nasadíme prášky a hned je to lepší - zrovna teď jsme prášky nasadili a hned je to lepší. Ten náš pes je střeďák (tibetský španěl), furt někde v trávě čmuchá a k tomu má alergii na trávy - nic moc kombinace... Edit: s tou veterinou v Jinonicích máme dlouholetou dobrou zkušenost - manželka tam chodila ještě s předchozím psem... Upraveno 23. května 2016 uživatelem ToMa
Sphinxx Odesláno 23. května 2016 Nahlásit Odesláno 23. května 2016 ToMa: Děkuji, to je opravdu děs ty alergie a další problémy, místo radosti, více starostí ... no uvidíme, kde se to podaří zastavit.
Tatiana Suchá Odesláno 14. června 2016 Nahlásit Odesláno 14. června 2016 Dobrý večer , potrebujem od Vás pomoc ,bola som oklamana s predajom psa zo zahranicia , som zo Slovenska a samozrejme pes mal byt letecky prepraveny z Belgicka , mam otazku kde mam poslat trestne oznamenie, mali ste s tym niekto skusenost ak ano prosim vas napiste mi aky je postup. Ďakujem
instant Odesláno 14. června 2016 Nahlásit Odesláno 14. června 2016 Mozno to bude pre vas sok, ale treba ist na policiu.
instant Odesláno 15. června 2016 Nahlásit Odesláno 15. června 2016 na najblizsiu. vas niekde specialne trenuju?
Marfael Odesláno 15. června 2016 Nahlásit Odesláno 15. června 2016 Myslim minuly týden byl takový případ v poradu Na stope na ČT1. Jsem si říkal, ze neni možný, ze si nechá někdo takto poslat psa, kurva, dyť to nejsou hodinky, nebo mikrovlnka, abych si psa nechával poslat postou!!!! Sorry, ale tohle je proste debilita první kategorie.
Sphinxx Odesláno 15. června 2016 Nahlásit Odesláno 15. června 2016 V 15. 6. 2016 v 7:54, Marfael napsal: Myslim minuly týden byl takový případ v poradu Na stope na ČT1. Jsem si říkal, ze neni možný, ze si nechá někdo takto poslat psa, kurva, dyť to nejsou hodinky, nebo mikrovlnka, abych si psa nechával poslat postou!!!! Sorry, ale tohle je proste debilita první kategorie.Naprostý souhlas, jo bylo to ve zmíněném pořadu.
instant Odesláno 15. června 2016 Nahlásit Odesláno 15. června 2016 No, a co je najhorsie, taki ludia tu maju napr. aj volebne pravo..
SCIFI Odesláno 15. června 2016 Nahlásit Odesláno 15. června 2016 Můj nový zabiják ještě čůrá do plinek
Bells Odesláno 15. června 2016 Nahlásit Odesláno 15. června 2016 Je skvělej, kolik už mu vlastně je? cca půl roku? Jo kde jsou ty doby, kdy ten náš byl ještě hodné malé štěňátko
lac1 Odesláno 15. června 2016 Nahlásit Odesláno 15. června 2016 V 14. 6. 2016 v 21:38, Tatiana Suchá napsal: Dobrý večer , potrebujem od Vás pomoc ,bola som oklamana s predajom psa zo zahranicia , som zo Slovenska a samozrejme pes mal byt letecky prepraveny z Belgicka , mam otazku kde mam poslat trestne oznamenie, mali ste s tym niekto skusenost ak ano prosim vas napiste mi aky je postup. Ďakujem Chargeback cez banku na prevod podlozeny zapisom z policie, ak bolo platene prevodom.
Bells Odesláno 15. června 2016 Nahlásit Odesláno 15. června 2016 V 15. 6. 2016 v 12:38, SCIFI napsal: řekl bych 5 měsícu asi. Tak to jsem se moc nesekl, počkej kolik si s ním užiješ srandy a nervů, až to s ním začne mlátit a než se pak zase začne zklidňovat, vím o čem mluvím
gerhard Odesláno 15. června 2016 Nahlásit Odesláno 15. června 2016 Najradšej mám veľké spadnuté konáre.
MR1990 Odesláno 15. června 2016 Nahlásit Odesláno 15. června 2016 rozdiel jeden rok Odoslané z môjho iPhone cez Tapatalk
CEGY Odesláno 15. června 2016 Nahlásit Odesláno 15. června 2016 V 15. 6. 2016 v 18:47, MR1990 napsal: rozdiel jeden rok Odoslané z môjho iPhone cez TapatalkHm, pěkně jsi přibral, čoveče..
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se