Návštěvník Kamil Odesláno 5. února 2017 Nahlásit Odesláno 5. února 2017 ... mam v rebricku inteligentnych psov 77.plemeno. Zase je nejhezčí. A z těch všech, co jsem zatím poznal a měl je nejvíc nad věcí a v pohodě.
instant Odesláno 5. února 2017 Nahlásit Odesláno 5. února 2017 Ja som niekde cital, ze bulldog je najvhodnejsi pes pre single chlapa, lebo ked ho rano nechas na gauci cumet na telku a po praci prides domov, jemu to vobec nevadi. Ze za ten cas ani nezaregistruje, ze si niekde bol. Je to proste normalny chlap, ako kazdy z nas
gerhard Odesláno 6. února 2017 Nahlásit Odesláno 6. února 2017 To ste dali.. Hej ma strašne v paži. Zato by vyklátil nasho chudaka kocura,ktory ho drape kuse a syci nanho a nevie mu vysvetlit ze on nechce l. No nic je este mlady.
African Odesláno 11. února 2017 Nahlásit Odesláno 11. února 2017 Zlobivého, rozkousala mě Raybany :-) Dneska už ale dostala přes rypák rebelka...
bobi Odesláno 11. února 2017 Nahlásit Odesláno 11. února 2017 Chudák malá ... ,zřejmě se je pokoušela dostat na očička,no
African Odesláno 11. února 2017 Nahlásit Odesláno 11. února 2017 (upraveno) Chudák malá ... ,zřejmě se je pokoušela dostat na očička,no Ještě jsem se vracel jak blbec zkontrolovat zdali jsem ji na chodbě něco nenechal a říkám, ty vole brejle na skříňce, ještě že jsem se vrátil a dal jsem je do šuplíku. No jenomže to zahlédla a šuplík si otevřela :-) Naštvala mě.... Upraveno 11. února 2017 uživatelem African
Nick06 Odesláno 11. února 2017 Nahlásit Odesláno 11. února 2017 Jack Russel snowier Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
gerhard Odesláno 11. února 2017 Nahlásit Odesláno 11. února 2017 V noci je vždy plno radosti, keď sa dovalim domovz práce. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Wrch Odesláno 11. února 2017 Nahlásit Odesláno 11. února 2017 Vyběhni z města! Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
instant Odesláno 11. února 2017 Nahlásit Odesláno 11. února 2017 (upraveno) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 11. února 2017 uživatelem instant
mondeo2 Odesláno 11. února 2017 Nahlásit Odesláno 11. února 2017 no nekecej, nechrápe....................to oboči je drsný......................
bobi Odesláno 11. února 2017 Nahlásit Odesláno 11. února 2017 Jsou ty plesy a bály ,tak jsem to tipoval na maškarní
papen Odesláno 12. února 2017 Nahlásit Odesláno 12. února 2017 Nas trhac. Sofaboss :-) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Martin_S Odesláno 14. února 2017 Nahlásit Odesláno 14. února 2017 Náš krvežívnivý jezevčík... Sent from my iPhone using Tapatalk
jacob Odesláno 14. února 2017 Nahlásit Odesláno 14. února 2017 V noci je vždy plno radosti, keď sa dovalim domovz práce. U nás se teda po 20. hodině už fakt nevstává :-). Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Hasňa Odesláno 14. února 2017 Nahlásit Odesláno 14. února 2017 (upraveno) Ad. jezevec, miluju drsňáky. Měli jsme dva. Neskuteční psi. Upraveno 14. února 2017 uživatelem Hasňa
Martin_S Odesláno 14. února 2017 Nahlásit Odesláno 14. února 2017 Jak říkám je to trhač... Sent from my iPhone using Tapatalk
MR1990 Odesláno 14. února 2017 Nahlásit Odesláno 14. února 2017 u mna to je trhac a strazca v jednej osobe Odoslané z môjho iPhone cez Tapatalk
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se