Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Návštěvník Kamil
Odesláno

... mam v rebricku inteligentnych psov 77.plemeno.

Zase je nejhezčí. A z těch všech, co jsem zatím poznal a měl je nejvíc nad věcí a v pohodě.

Odesláno

Ja som niekde cital, ze bulldog je najvhodnejsi pes pre single chlapa, lebo ked ho rano nechas na gauci cumet na telku a po praci prides domov, jemu to vobec nevadi. Ze za ten cas ani nezaregistruje, ze si niekde bol. Je to proste normalny chlap, ako kazdy z nas :)

Odesláno

To ste dali.. Hej ma strašne v paži. Zato by vyklátil nasho chudaka kocura,ktory ho drape kuse a syci nanho a nevie mu vysvetlit ze on nechce l. No nic je este mlady.

Odesláno (upraveno)

Chudák malá ... ,zřejmě se je pokoušela dostat na očička,no :lol2:

Ještě jsem se vracel jak blbec zkontrolovat zdali jsem ji na chodbě něco nenechal a říkám, ty vole brejle na skříňce, ještě že jsem se vrátil a dal jsem je do šuplíku. No jenomže to zahlédla a šuplík si otevřela :-) Naštvala mě....

Upraveno uživatelem African
Odesláno

V noci je vždy plno radosti, keď sa dovalim domovz práce.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...