Martin_S Odesláno 14. února 2017 Nahlásit Odesláno 14. února 2017 (upraveno) Jezevčík když se vzbudí, není radno ho provokovat Sent from my iPhone using Tapatalk Upraveno 14. února 2017 uživatelem Martin_S
Hasňa Odesláno 14. února 2017 Nahlásit Odesláno 14. února 2017 Jak říkám je to trhač... Sent from my iPhone using TapatalkNádherný. Ach.
Martin_S Odesláno 14. února 2017 Nahlásit Odesláno 14. února 2017 Nádherný. Ach.To jsem rád že se líbí...ono moc lidí nemá rádo jezevčíky Sent from my iPhone using Tapatalk
Martin_S Odesláno 14. února 2017 Nahlásit Odesláno 14. února 2017 Dnes si má sestra pořídila psa...lépe řečeno fenku Americký Staford...kvalita fotky hrozná, fotila sestra...ale mě se nepovedla žádná fotka, neposedný štěně... Sent from my iPhone using Tapatalk
Hasňa Odesláno 14. února 2017 Nahlásit Odesláno 14. února 2017 To jsem rád že se líbí...ono moc lidí nemá rádo jezevčíky Sent from my iPhone using TapatalkVšak jsem psal, drsňáky jsme měli dva. Teda drsňačky. A u bráchy je teď třetí, co zůstal po tátovi.
gerhard Odesláno 15. února 2017 Nahlásit Odesláno 15. února 2017 U nás se teda po 20. hodině už fakt nevstává :-). Lola.jpgTen je super/pekný. Člen rodiny .
gerhard Odesláno 15. února 2017 Nahlásit Odesláno 15. února 2017 O chvíľku bude 1 rok čo pobehuje a rozfava radosť. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
KFL Odesláno 18. února 2017 Nahlásit Odesláno 18. února 2017 Bando, doporucte psa... Mama ma na chalupe dva nemecky ovcaky. Jeden dosluhuje a druhymu je rok, ale je extra bazlivej (resime). Chceme tretiho do party. Potrebujeme odolny plemeno (celej rok venku), stekaci hlidac, ale hodnej k detem a smecce. Historicky jsme meli uz patero NO a jednou kavkazaka, takze zkusenosti jsou. Napada me nejakej ovcak a rikam si, ze nejaka zmena by neskodila..aby porad nebyli na dvore NO. Napady? Doporuceni? Pozemek je velkej, mama je zvykla s nima chodit ven na dlouhy streky. Bude se mit dobre. Dik
stankoff Odesláno 18. února 2017 Nahlásit Odesláno 18. února 2017 A co moskevský strážný pes? Akorát je potřeba mít pořádný plot. Chlapíci mívají až 90 kg a holky 70kg
.Martin. Odesláno 18. února 2017 Nahlásit Odesláno 18. února 2017 Moskováka žena na prechádzke nezvládne, a navoľno vôbec. Je to dominantný pes bude mať problém s cudzími psami aj doma.
stankoff Odesláno 18. února 2017 Nahlásit Odesláno 18. února 2017 Když tam poroste od miminka, tak ne.
ivan_989 Odesláno 18. února 2017 Nahlásit Odesláno 18. února 2017 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
instant Odesláno 18. února 2017 Nahlásit Odesláno 18. února 2017 Vsetci dobri strazcovia na celorocny outdoor su velki psi. NO je z nich vlastne pomaly najmensi.. Ak to nema byt uplne 80kg bestia, Napada mi Beauceron (francuzsky ovciak), Bouvier, Briard - tie francuzske plemena maju vhodne povahy, vedia byt dost ostri, znesu akekolvek pocasie, akurat to nie su ziadni krasavci. Ale ked si rad pride po nasup a chuti mu, tiez z toho nevyrastie ziadna bantamova vaha, no..
KFL Odesláno 18. února 2017 Nahlásit Odesláno 18. února 2017 (upraveno) O velikost nejde - po kavkazákovi, co byl největší mazel, co jsme kdy měli, už asi snesem všechno . Spíš jen hledám varianty, koupě NO je bezpečná volba. Koukal jsem na svýcarskýho salašnickýho, bílýho ovčáka, slovenskýho čuvače... a nevim, hrozně moc možností . Jinak máma je na chalupě trvale, takže psi nebejvaj sami dýl, než pár dní, pokud náhodou někam jede. Nejde o žádnou opuštěnou salač . Upraveno 18. února 2017 uživatelem KFL
Conrad Odesláno 18. února 2017 Autor Nahlásit Odesláno 18. února 2017 (upraveno) Však jsem psal, drsňáky jsme měli dva. Teda drsňačky. A u bráchy je teď třetí, co zůstal po tátovi.Jo jo není nad ně.Vlčáka naučíš přinést telefon když zvoní. Když totéž naučíš jezevčíka napřed se podívá kdo volá a pak podle své úvahy buď zavěsí nebo ti ho přinese.A v atavaru mám toho prvního to byla dokonalost sama Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 18. února 2017 uživatelem Conrad
stosi Odesláno 18. února 2017 Nahlásit Odesláno 18. února 2017 To jsem rád že se líbí...ono moc lidí nemá rádo jezevčíky Sent from my iPhone using TapatalkA dobře ví proč Za dob mého dětství jsme v rodině měli takovou "školitelku". Během teplých dní lehávala pod smrkem u příjezdové cesty. Cizí příchozí jí obvykle ani neregistrovali, případně prostě viděli spícího psa. V klidu prošli kolem. A pak už jen utíkali - kdo zastavil, měl díru v nohavici.Měla to vyloženě jako letní relax - a já pak taky. Když jsem věděl, že někdo má přijít, tak jsem vydržel čekat stejně dlouho jako ona.
KFL Odesláno 20. února 2017 Nahlásit Odesláno 20. února 2017 Solved . Je sranda sledovat, jak reaguje psí duo na nováčka. Staroch (11 let) má všechno na háku a neřeší. Mlaďas (14 měsíců) provokuje, klape zubama, vrčí a štěká, bere štěněti hlavu do tlamy - prostě klasická provokace. Junior (10 týdnů) se oproti očekávání vůbec nestresuje. Jeden by čekal, že se otočí na záda a ukáže břicho, ale on ne. Mlaďase ignoruje a když míra provokace přesáhne limit, tak se po něm ožene, což vypadá dost legračně, ale funguje to. Po včerejších půtkách se zdá, že už budou v pohodě, ale uvidíme. První týden je nejdůležitější. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
kuncák7 Odesláno 20. února 2017 Nahlásit Odesláno 20. února 2017 KFL- tři? No potěš, měl jsem nejvíc dva a stačilo. Teď už jen jeden- 14 let a ten má naprosto vše na salámu ( mimo žrádla ).
KFL Odesláno 20. února 2017 Nahlásit Odesláno 20. února 2017 Bohužel se zdá, že stav 3 ks nebude mít delšího trvání . Stařík je špatnej, bolej ho záda, nohy. Je hodnej, naprosto klidnej, furt má hravou a lísá se, ale je vidět, že mu není hej. A třeštidlo v podobě 14měsíčního telete mu moc nepřidá, je od něj celej orvanej. Takhle se snad dva mlaďoši budou soustředit na sebe a nechají ho v klidu být, aby si aspoň trochu užil důchod. Jinak ano - tři psi už jsou masakr. Zvlášť když je na ně máma sama .
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se