Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Návštěvník Kamil
Odesláno

..pes a placebo, to mi dost nejde dokopy :) sak on vobec netusi ci dostal pochutku alebo nieco z coho by mal zaspat alebo nieco co by mu malo zmiernit bolest alebo vyvolat kakanie :D

Právě, ono by ten stres zřejmě přešel sám, i bez homeopatik. ;)

Odesláno

No normálne, rukou. A takým sprejom to streknem predtým. Fakt mi nejde do hlavy čo je dôvod na stres. Máme ten sprej v takej skrinke kde sú aj selijake iné veci. A keď tu skrinku otvorím lebo z tade chcem niečo zobrať tak krpata sa ide hneď schovat. Vypestovala si reflex. Nechápem.

Odesláno

No skusali sme to aj olejom samozrejme, indulonou a neviemcim. Secko jedno. Dokonca ked po prechadzke poviem "pod, pozreme ci nemas kliesta" tak utece. Ma negativne asociacie na slovo "kliest". Ale nema dovod. Nikdy sa nic zle neudialo.

Odesláno (upraveno)

No normálne, rukou. A takým sprejom to streknem predtým. Fakt mi nejde do hlavy čo je dôvod na stres. Máme ten sprej v takej skrinke kde sú aj selijake iné veci. A keď tu skrinku otvorím lebo z tade chcem niečo zobrať tak krpata sa ide hneď schovat. Vypestovala si reflex. Nechápem.

to není tou skříňkou, To je stres z toho, že Tě vidí................. :D

Upraveno uživatelem mondeo2
Odesláno (upraveno)

Vidiet ta ako vyberas indulonu, aj ja by som sa bezal schovat... :)

Klieste sa psovi vyberaju pinzetou - normalne chytis kliesta a vyberies ho, tri sekundy. Pes o tom ani nevie.. ziadne oleje ani spreje. pinzeta stoji euro. Kliest je zadarmo.

Upraveno uživatelem instant
Odesláno

Vidiet ta ako vyberas indulonu, aj ja by som sa bezal schovat... :)

Klieste sa psovi vyberaju pinzetou - normalne chytis kliesta a vyberies ho, tri sekundy. Pes o tom ani nevie.. ziadne oleje ani spreje. pinzeta stoji euro. Kliest je zadarmo.

No mame aj pinzety, aj manikurne aj take co su akoze special na vyberanie kliestov. Pravdupovediac ja som to uz davnejsie vzdal. Kliestov vybera zena, ale je to program na cely vecer. Ked je na blbom mieste ( ucho a pod) tak ani pinzeta nepomoze. A navyse je obava ze sa mykne (opodstatnena) a kliest sa odtrhne (hlavicka ostane). Treba skratka klast zvyseny doraz na prevenciu, no.
Odesláno

Tak ji kup antiparazitni obojek a cast klistat mas z krku ( u nas to zabira ). A pinzetu pouzivam specialni, psi, je z umele hmoty a neporani, ani kdyz sebou pes skube.

Odesláno

Jj,pinzeta,spíš kleštičky s "čudlikem" nahoŕe,zmačkneš palcem, chytíš kliště (pustíš čudlik) a už točíš. Druhou rukou se ho snažím udržet :-)

Odesláno

Hele Ivane, mně přijde, že je spíš trochu ( hodně ) rozmazlená :lol2: a vy se bojíte jí pořádně dotknout. Co je na tom pravdy?

Nic ve zlém, mně má můj knírač obmotanýho kolem paže taky, ale,......

Odesláno

No akoze nema sa u nas jak v koncentraku ani jak na vojne, ale zeby bola rozmazlena ze sa jej secko dovoli tak to urcite ne. Pamatam si ze ked raz bol problem s kliestom (vydrzala asi 2-3 sekundy v klude a potom sa zacala metat a tak dokola) tak ju zena zobrala normalne "do zveraka" aby ju co najviac znehybnela a nejako extra ohladuplne sa k nej nepristupovalo. Akurat ze potom sa normalne urazi a ide trucovat (zaleze do brlohu).

Napriklad aj teraz. Sedim na gauci a pisem, ona chcela vyskocit ku mne (ma povolene), len to bolo take tarbave, skoro sa zosmykla (este neni uplne ok) a rozosmial som sa. A ten tvor na mna divne pozrel, vzapati zoskocil a odkracal do brlohu ... berem to tak ze sa urazila :)

Odesláno

jaky pan, takovy pes :) krpec :D

tak ja urcite neni som krpec, mam svoj vek aj 192cm k tomu...a ked sa urazim (aj to len obcas) nikam neutekam :D

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...