Návštěvník Kamil Odesláno 28. února 2017 Nahlásit Odesláno 28. února 2017 ..pes a placebo, to mi dost nejde dokopy sak on vobec netusi ci dostal pochutku alebo nieco z coho by mal zaspat alebo nieco co by mu malo zmiernit bolest alebo vyvolat kakanie Právě, ono by ten stres zřejmě přešel sám, i bez homeopatik.
ivan_989 Odesláno 28. února 2017 Nahlásit Odesláno 28. února 2017 Právě, ono by ten stres zřejmě přešel sám, i bez homeopatik. No hlavne ze sa uz neklepe
instant Odesláno 28. února 2017 Nahlásit Odesláno 28. února 2017 Vyberanie kliesta? U molossa krizeneho s terierom? Cim jej to vyberas - letlampou?
ivan_989 Odesláno 28. února 2017 Nahlásit Odesláno 28. února 2017 No normálne, rukou. A takým sprejom to streknem predtým. Fakt mi nejde do hlavy čo je dôvod na stres. Máme ten sprej v takej skrinke kde sú aj selijake iné veci. A keď tu skrinku otvorím lebo z tade chcem niečo zobrať tak krpata sa ide hneď schovat. Vypestovala si reflex. Nechápem.
jankoxxx Odesláno 1. března 2017 Nahlásit Odesláno 1. března 2017 dovod na stres je ten sprej pred tym.. skus to niekedy bez neho
ivan_989 Odesláno 1. března 2017 Nahlásit Odesláno 1. března 2017 No skusali sme to aj olejom samozrejme, indulonou a neviemcim. Secko jedno. Dokonca ked po prechadzke poviem "pod, pozreme ci nemas kliesta" tak utece. Ma negativne asociacie na slovo "kliest". Ale nema dovod. Nikdy sa nic zle neudialo.
mondeo2 Odesláno 1. března 2017 Nahlásit Odesláno 1. března 2017 (upraveno) No normálne, rukou. A takým sprejom to streknem predtým. Fakt mi nejde do hlavy čo je dôvod na stres. Máme ten sprej v takej skrinke kde sú aj selijake iné veci. A keď tu skrinku otvorím lebo z tade chcem niečo zobrať tak krpata sa ide hneď schovat. Vypestovala si reflex. Nechápem.to není tou skříňkou, To je stres z toho, že Tě vidí................. Upraveno 1. března 2017 uživatelem mondeo2
instant Odesláno 1. března 2017 Nahlásit Odesláno 1. března 2017 (upraveno) Vidiet ta ako vyberas indulonu, aj ja by som sa bezal schovat... Klieste sa psovi vyberaju pinzetou - normalne chytis kliesta a vyberies ho, tri sekundy. Pes o tom ani nevie.. ziadne oleje ani spreje. pinzeta stoji euro. Kliest je zadarmo. Upraveno 1. března 2017 uživatelem instant
sery.vlk Odesláno 1. března 2017 Nahlásit Odesláno 1. března 2017 OT: prosím o překlad, co to je ta krpata?Děkuju.
MR1990 Odesláno 1. března 2017 Nahlásit Odesláno 1. března 2017 krpata = maláOT: prosím o překlad, co to je ta krpata?Děkuju.
ivan_989 Odesláno 1. března 2017 Nahlásit Odesláno 1. března 2017 Vidiet ta ako vyberas indulonu, aj ja by som sa bezal schovat... Klieste sa psovi vyberaju pinzetou - normalne chytis kliesta a vyberies ho, tri sekundy. Pes o tom ani nevie.. ziadne oleje ani spreje. pinzeta stoji euro. Kliest je zadarmo.No mame aj pinzety, aj manikurne aj take co su akoze special na vyberanie kliestov. Pravdupovediac ja som to uz davnejsie vzdal. Kliestov vybera zena, ale je to program na cely vecer. Ked je na blbom mieste ( ucho a pod) tak ani pinzeta nepomoze. A navyse je obava ze sa mykne (opodstatnena) a kliest sa odtrhne (hlavicka ostane). Treba skratka klast zvyseny doraz na prevenciu, no.
kuncák7 Odesláno 1. března 2017 Nahlásit Odesláno 1. března 2017 Tak ji kup antiparazitni obojek a cast klistat mas z krku ( u nas to zabira ). A pinzetu pouzivam specialni, psi, je z umele hmoty a neporani, ani kdyz sebou pes skube.
ivan_989 Odesláno 1. března 2017 Nahlásit Odesláno 1. března 2017 Ano, obojok skutočne zaberá a aj taký ochranný spraj čo ich odpudzuje . Aspoň že tak.
DavidLC Odesláno 1. března 2017 Nahlásit Odesláno 1. března 2017 Jj,pinzeta,spíš kleštičky s "čudlikem" nahoŕe,zmačkneš palcem, chytíš kliště (pustíš čudlik) a už točíš. Druhou rukou se ho snažím udržet :-)
kuncák7 Odesláno 1. března 2017 Nahlásit Odesláno 1. března 2017 Hele Ivane, mně přijde, že je spíš trochu ( hodně ) rozmazlená a vy se bojíte jí pořádně dotknout. Co je na tom pravdy?Nic ve zlém, mně má můj knírač obmotanýho kolem paže taky, ale,......
ivan_989 Odesláno 1. března 2017 Nahlásit Odesláno 1. března 2017 No akoze nema sa u nas jak v koncentraku ani jak na vojne, ale zeby bola rozmazlena ze sa jej secko dovoli tak to urcite ne. Pamatam si ze ked raz bol problem s kliestom (vydrzala asi 2-3 sekundy v klude a potom sa zacala metat a tak dokola) tak ju zena zobrala normalne "do zveraka" aby ju co najviac znehybnela a nejako extra ohladuplne sa k nej nepristupovalo. Akurat ze potom sa normalne urazi a ide trucovat (zaleze do brlohu). Napriklad aj teraz. Sedim na gauci a pisem, ona chcela vyskocit ku mne (ma povolene), len to bolo take tarbave, skoro sa zosmykla (este neni uplne ok) a rozosmial som sa. A ten tvor na mna divne pozrel, vzapati zoskocil a odkracal do brlohu ... berem to tak ze sa urazila
ivan_989 Odesláno 1. března 2017 Nahlásit Odesláno 1. března 2017 jaky pan, takovy pes krpec tak ja urcite neni som krpec, mam svoj vek aj 192cm k tomu...a ked sa urazim (aj to len obcas) nikam neutekam
cali Odesláno 1. března 2017 Nahlásit Odesláno 1. března 2017 ja proti kliestom davam tabletku, co mi pripomina, ze musim ist zase jednu kupit
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se