DavidLC Odesláno 1. března 2017 Nahlásit Odesláno 1. března 2017 jaky pan, takovy pes Jj, nebožtík výmarák měl malý ocásek a byl šedivý, tak to vlastně sedí
kuncák7 Odesláno 1. března 2017 Nahlásit Odesláno 1. března 2017 Hlavne ze ses neurazil, kdyz jsem ti to napsal :-), tak rozmazlena neni :-).
ivan_989 Odesláno 1. března 2017 Nahlásit Odesláno 1. března 2017 Vlastne keď tak nad tým rozmýšľam, v niektorých veciach je dosť rozmazlena. Toto je napr jej apartmán Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
instant Odesláno 2. března 2017 Nahlásit Odesláno 2. března 2017 Tvl sak byva lepsie jak harry potter
instant Odesláno 2. března 2017 Nahlásit Odesláno 2. března 2017 No akoze nema sa u nas jak v koncentraku ani jak na vojne, ale zeby bola rozmazlena ze sa jej secko dovoli tak to urcite ne. Pamatam si ze ked raz bol problem s kliestom (vydrzala asi 2-3 sekundy v klude a potom sa zacala metat a tak dokola) tak ju zena zobrala normalne "do zveraka" aby ju co najviac znehybnela a nejako extra ohladuplne sa k nej nepristupovalo. Akurat ze potom sa normalne urazi a ide trucovat (zaleze do brlohu). Napriklad aj teraz. Sedim na gauci a pisem, ona chcela vyskocit ku mne (ma povolene), len to bolo take tarbave, skoro sa zosmykla (este neni uplne ok) a rozosmial som sa. A ten tvor na mna divne pozrel, vzapati zoskocil a odkracal do brlohu ... berem to tak ze sa urazila Suka jedna.. no len to pekne povedz nahlas :-D
Návštěvník Kamil Odesláno 2. března 2017 Nahlásit Odesláno 2. března 2017 Toto je napr jej apartmán To by mi taky stačilo.
ivan_989 Odesláno 2. března 2017 Nahlásit Odesláno 2. března 2017 Kamil- dalsi fanda Harry Pottera Pod schodmi sú este vlavo aj vpravo ulozne priestory ale túto časť sme jej venovali. Tam spí,rozjíma, trucuje.. Lepšie ako búda uprostred obývačky. A každý pes má rád nejaké miesto ktoré je len jeho
kuncák7 Odesláno 2. března 2017 Nahlásit Odesláno 2. března 2017 Ok, tak ma trucovnu vetsi nez ja ( protoze predpokladam, ze hlavne spi v posteli ci na gauci ). Nebo se pletu:-)?
ivan_989 Odesláno 2. března 2017 Nahlásit Odesláno 2. března 2017 Pohybovať sa smie len na prízemí. Hore kde je spálňa v živote nebola. Vie ze na schody nesmie. V hentom apartmáne normálne spáva, každý večer tam sama po venceni zaleze. Na gauči ju nájdem ráno sem-tam v lete, ale vacsinou celú noc prespi v pelechu.
kuncák7 Odesláno 2. března 2017 Nahlásit Odesláno 2. března 2017 Aha, dobry. Ja jednou knirace pustil na postel a uz spim na gauci ja :-)). Hrozne se roztahuje a je nevrlej, kdyz ho odtlacuju.
Návštěvník km.kmk Odesláno 2. března 2017 Nahlásit Odesláno 2. března 2017 Mám v posteli dva psy a manželku. Ráno to vypadá tak ze psi jsou na našich místech a my kolem nich jak paragrafy. Ale jinak jsme šťastný. ..
DavidLC Odesláno 2. března 2017 Nahlásit Odesláno 2. března 2017 Tak pes mi do baráku nesmí !! Nebo já jemu ? Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
monika1910 Odesláno 3. března 2017 Nahlásit Odesláno 3. března 2017 Vyberali nam kamene z mechura, takze teraz sa pomaly zotavujeme z operacie... Odoslané z môjho iPhone cez Tapatalk
jankoxxx Odesláno 5. března 2017 Nahlásit Odesláno 5. března 2017 Nasa najde blato vsade Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
African Odesláno 5. března 2017 Nahlásit Odesláno 5. března 2017 :-) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
gerhard Odesláno 5. března 2017 Nahlásit Odesláno 5. března 2017 Sme krásny, okúpaný. Jedna voňafka. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
instant Odesláno 5. března 2017 Nahlásit Odesláno 5. března 2017 Sorry ale nemozem nespomenut: Preco tolki rozpravate v prvej osobe mnozneho cisla? Pride mi to divne, uz ked to robia zenske na modrom konikovi (mame kiahne, ideme k doktorke, pocikali sme sa) - ale tie su pod vplyvom hormonov, takze nie su uplne svojpravne. Ale u psov? No je to na zvazenie. Predpokladam, ze mocove kamene vyberali len tomu malemu yorksirovi a ze sa kupal len ten bulldog.. Len pre istotu - nie ste ich rodicia. Ak si to nahodou myslite, alebo sa pri tom pristihnete, treba vyhladat odbornu konzultaciu
gerhard Odesláno 5. března 2017 Nahlásit Odesláno 5. března 2017 Máš pravdu heh . Budem sa kontrolovať, keď ale počúvam milú ako ho kupala. No nalepí sa to ...
kuncák7 Odesláno 5. března 2017 Nahlásit Odesláno 5. března 2017 Malej odpociva Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
kuncák7 Odesláno 5. března 2017 Nahlásit Odesláno 5. března 2017 A velkej tez Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se