Berbatow Odesláno 12. května 2017 Nahlásit Odesláno 12. května 2017 no já si před sekáním zahradu vžd preventivně projdu, protože ten náš pes byl v minulosti asi dřevorubec..............furt něco někam tahá, je schopnej mi čórnout i polínka na táhorák a roztahat je po celý zahraděPřesně, krade mi dřevo od krbu, ačkoliv má jiných větví dost a dost.
luciasek Odesláno 13. května 2017 Nahlásit Odesláno 13. května 2017 Náš gaučáček před a po. Jakmile na něj ale omylem šlápneme (strašně rád si sedá před pohovku či vedle křesla k nohám, změní se v bojového psa
grga_pitic Odesláno 13. května 2017 Nahlásit Odesláno 13. května 2017 (upraveno) pes Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 13. května 2017 uživatelem grga_pitic
Mil.haus Odesláno 13. května 2017 Nahlásit Odesláno 13. května 2017 Tak novej prirustek do rodiny otec si poridil tuhle krasavici :-)Rotvajler?
kupko Odesláno 13. května 2017 Nahlásit Odesláno 13. května 2017 Rotvajler?Ano rotvajlerka :-) Odesláno z mého GT-I9195I pomocí Tapatalk
kupko Odesláno 13. května 2017 Nahlásit Odesláno 13. května 2017 Odesláno z mého GT-I9195I pomocí Tapatalk
Mil.haus Odesláno 13. května 2017 Nahlásit Odesláno 13. května 2017 Odesláno z mého GT-I9195I pomocí TapatalkRodiče jí také měli. Miláček, ale potřebuje pevnou ruku.
instant Odesláno 14. května 2017 Nahlásit Odesláno 14. května 2017 uz je starsi ako ja.. je nespravodlive ako to u psov rychlo uteka. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
laskajefajn Odesláno 14. května 2017 Nahlásit Odesláno 14. května 2017 Máte někdo zkušeností s touto rasou? http://americka-akita.hafici.cz/
mondeo2 Odesláno 14. května 2017 Nahlásit Odesláno 14. května 2017 typický gaučový pes................. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
instant Odesláno 14. května 2017 Nahlásit Odesláno 14. května 2017 a zase v leže................... no, ked sa nikto nediva, on chodi po zadnych, znudene kope do kamienkov a pluje na zem.. ale hned jak zacuje cloveka, hodi sa na styri, nahodi psi voblicej a robi veseleho bieleho blbecka Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
mlsoun1 Odesláno 15. května 2017 Nahlásit Odesláno 15. května 2017 Nazdar hafani,dnes je mi konečně šest,tak se po dlouhé době nechám vyfotit,když jsem dostal takovou baštu. Jen by mě zajímalo, jestli páníček fotí mě, nebo to tíkající co na procházkach pořád fotí, místo aby se věnoval jen mě Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
gunman Odesláno 21. května 2017 Nahlásit Odesláno 21. května 2017 Náš Pomeranian je dost vysmátej Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
DavidLC Odesláno 21. května 2017 Nahlásit Odesláno 21. května 2017 Chladím se... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
DavidLC Odesláno 21. května 2017 Nahlásit Odesláno 21. května 2017 Dobré to bylo..... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
instant Odesláno 21. května 2017 Nahlásit Odesláno 21. května 2017 Náš Pomeranian je dost vysmátejDSC_0047 - kopie.JPG ten vyraz v tvari, to je ako z prirucky mladeho svista, kapitola: "Ako príroda hovorí "nepožičiavaj mi peniaze"..
Murphy97 Odesláno 22. května 2017 Nahlásit Odesláno 22. května 2017 Na prochazce... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Baldic Odesláno 22. května 2017 Nahlásit Odesláno 22. května 2017 Náš Pomeranian je dost vysmátejDSC_0047 - kopie.JPGTen Cesky zrzavy pes vam hezky roste
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se