Přejít na obsah

Kdo máte jakého psa?

Conrad

Doporučené příspěvky

A joo. Máte k stejný polštáře a deku z Jysku. Totální maskovaný pro ty flekaty

Jj, jak jsem psal, koupím černou deku a o psech nevím celý večer :)

Ale ve dne jsou ve střehu, někdy  :)

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Dnes som lovil psa z potoka. Pol hodka je tomu. 2 x som s nim bol vonku pekne pochodil, urobil co treba a 3x som Ho pustil ze reku zalejem si caj a idem za nim. No nemame plot zatial tak puk sa odtulal 300m do miestneho sa potoka suchol 2m zrazom po snehu. Ešteže je tam vody tak 10cm . Siel som za stopami , panensky napadany sneh a siel som trasou ktoru dávam na prechadzke. Cez mostik uz stopy nesli tak som zišiel dole. Pekne spolpracoval jak som ho zdrapil za postroj a tisol hore brehom . Uz je vysuseny kľudný . Tak teraz ja som z toho nekludny .

Jasne moja chyba. 100x to bolo bez incidentu 101x takto. Najhorsie je ze takto v noci ani nomozno kricat meno psa lebo vsetko naokolo spi.

Opatrnost nado vsetko : heslo pre dalsie obdobie.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Odkaz ke komentáři

Hehe, chceš říct, že si ten zimní potok jako neužíval?

Náš chlupáč o víkendu na chalupě tuneloval ve sněhu (už napadlo dost prašanu), a bral to taky směrem k potůčku. Než se k němu páníček probrodil, už rejdil v té vodě. Když byl vyzdvihnut, teklo z něj jak z mokré hadry. Házel silně udivené pohledy, co to je za povyk.

(Srry, že se montuju do psího vlákna s naším freťákem .-)

Odkaz ke komentáři

Sice říjnové blejsknutí ale nejaktuálnější .

Jinak kluci... chlupáč mi začal padat na zadní, respektivne i na přední a co se tyče schodů na jeho nejoblíbenější místo ani nemluvě .... sice mu bude příští rok 10, ale furt je to duchem stěně ... Ale znáte to klouby, jsou sv*ně.... Tak sem prolítal všemožných veterináře v blízkém i širokém okolí s otázkou co by pomohlo ... A v 70% sem se potýkal s odpovědi ( viz 2 post ) - máte s tím někdo zkušenosti ...

Ten náš má cca 35 kg a na podzim měl jedenáct let. Kulhat začal vloni na jaře. Co se osvědčilo mně tak je klasický sulc. Nakoupím u řezníka za pár korun několik kilo prasečích nožiček a dám do pomalého hrnce vařit třeba i 24 hodin. Lze i na sporáku nebo v troubě, ale žádná velká teplota. Ty kosti, i když se už rozpouští samy, vyberu a sulc ještě většinou smíchám s hovězím srdcem, napytlíkuji a dám zamrazit, takže má na každý týden tak dvě dávky. Když dojde, na novo. Sežere to většinou  během dvou minut. Ty nožičky mají nejvíce koleganu a nejsou tak mastné jako např. samotné kůže: a tu mastnotu po vychladnutí ještě většinou seberu. Co jsem začal "aplikovat", tak je jako za mlada, bez známek nějakých problémů.

Odkaz ke komentáři

Bohužel řeším to taky, ale čubě je teprve necelých 6 let. V podstate může jít o dyslplazii, zánět nervů nebo zánět okostice. Doporučují právě hodně chrupavek (já teda doma sulc nevarim, to by bylo smradu v paneláku ) ale dávám kolagen v tabletách pro lidi. A nebo doporučují přejít na BARF stravu a omezit granule....

Odesláno z mého HUAWEI VNS-L21 pomocí Tapatalk

Odkaz ke komentáři

Bohužel řeším to taky, ale čubě je teprve necelých 6 let. V podstate může jít o dyslplazii, zánět nervů nebo zánět okostice. Doporučují právě hodně chrupavek (já teda doma sulc nevarim, to by bylo smradu v paneláku ) ale dávám kolagen v tabletách pro lidi. A nebo doporučují přejít na BARF stravu a omezit granule....

Odesláno z mého HUAWEI VNS-L21 pomocí Tapatalk

No, smrad ... asi jako když se dělá zabíjačka, samozřejmě bez vůně toho česneku a majoránky :) Já naštěstí mám barák, tak to nikomu nevadí, tedy pouze tomu psovi, protože ten dobře ví, že je to pro něj, tak je ochotný 24 hodin ležet v kuchyni  pod hrncem a kňučet kdy už to bude :D

Odkaz ke komentáři

Tak pasak ma za sebou snad posledni operaci a zotavuje se skvele. Je neuveritelne, jak pes, ktery celej zivot nekde hlida bez jakekoliv socializace a pohlazeni je tak neskutecne dobracke povahy. S nasi holkou si sedli, s malym dedkem (ano, pozorni si vsimli, ze ten neni na fotce :-) taky, takze vsechno dobre!

Mame doma veselo a tak to ma byt....

Odkaz ke komentáři

Po vykoupani, je urazenej a unavenej ( jako vzdy to byla rvacka, dostat ho do vany ).

Odkaz ke komentáři

Po vykoupani, je urazenej a unavenej ( jako vzdy to byla rvacka, dostat ho do vany ).

Hele Kuncáku, nechceš se dát na focení. Ty Tvoje fotky mají vždycky takovou zajímavou auru. Tady jsem měl třeba problém identifikovat kde končí a začíná pes, to je podle mě už moderní umění :-D

Prosím neber to zle, jsem u našich na Vánoce a jednotlivě je mám snad i rád ale dohromady s bratrem už je to fakt moc. Připomíná mi to the big bang theory a řvoucí pani wolowitzovou, akorát ve 3 hlasech :-D tak jsem rýpavý.

Ať nejsem ot, tak tady naše předchozí tele:

42746c2a5a5b4436dc3eda6e0edbf15d.jpg

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...