Přejít na obsah

Kdo máte jakého psa?

Conrad

Doporučené příspěvky

podle mýho vyspává opici po oslavě, už mu bylo osum.............. :happybday:

Instatne, uz dlouho tu nebyl, jsem nejaky nervozni. Spi?

On asi chytil druhu krv alebo ja neviem. kazdy den super davka pohybu, ale namiesto toho aby sa unavil, hajzel chyta kondicku  :) ale asi to budu jarne feromony.. teta ide s princeznou kokrspanielkou na volno, henten zavyja uz z tristo metrov bauuuuuu.. bauuuuuuu (v preklade "by som jebauuuuu") no mam aj ja co robit aby som ho spacifikoval tak za nim tych tristo metrov surfujem uputany o opasok, proste laska je mocny carodej, a ked sa teda stretneme s tetou tak ju poprosim ze nech si ju chyti (jako tu fenu) tak na mna zazrie a hovorim ze naco chodi s fenou vencit ked hara, ci nema rozum, tak mi hovori ze "ved ona nehara". Psovi sa z nosa valia potoky vody, ftakom sucha o zem, cely sa trasie, zavyja, ja ho drzim za obojok aj za ucho. Hovorim ze "to snad nemyslite vazne".. no prisaham, keby to bola vlciacka alebo keby bola cica majitelka aspon trochu k svetu, tak ho necham nech si zablbne. Takeho nadrzaneho som ho este nevidel, a ze osemrocny dedek. Howno. Jeho fotra plemennika museli zatvarat v pivnici, ten 12 rocny utekal a skrasloval genofond v celej obci. Psi zivot, chlapi, psi zivot.

post-4112-0-27298800-1517846086_thumb.jpg

post-4112-0-14446000-1517846092_thumb.jpg

post-4112-0-99492700-1517846096_thumb.jpg

post-4112-0-85222700-1517846101_thumb.jpg

Upraveno uživatelem instant
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Předevčírem Státní veterinární správa a PČR zasahovali v množírně, kde našli 212 psů. Pejsky si rozebraly různé spolky a záchranné stanice a myslím, že teď budou rádi za jakoukoli finanční nebo materiální pomoc. Já osobně dlouhodobě podporuji OS Buldočí naděje, kteří si těch psů vzali 17, ale ten seznam spolků je dlouhý. Pokud budete chtít třeba pomoct, seznam přikládám.

Celá zpráva: http://www.rozhlas.cz/vysocina/zpravy/_zprava/212-zanedbanych-psu-v-jedinem-dome-v-kamenici-nad-lipou-policie-s-veterinari-tomu-udelali-pritrz--1783983

attachicon.gifScreenshot 2018-02-02 14.07.37.png

A ať nejsem úplně OT, tady je naše Mia a Pepi.

attachicon.gifIMG_4847.JPG

Sorry všiml jsme si toho teprve teď.

Pojďme se složit.

Dáme soudci na pivko ať dostane majitel množírny nepodmíněný trest a velikou finanční pokutu.

Ty tresty typu: Finanční trest pokuta ve výši 5t. kč a podmíněný trest 6 měsíců na dobu  1 roku mně serou

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...