Jero Odesláno 23. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. února 2018 Z focení "miminek". Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobi Odesláno 23. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. února 2018 Jejej , ten je krásnej . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gerhard Odesláno 23. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. února 2018 Ta to tak, ked celý deň siesta. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mAra_ Odesláno 25. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. února 2018 Nedělní válení se... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 25. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. února 2018 Maj jeden dotaz, nevíte někdo, kde by se dal sehnat Krašský ovčák. Klidně do SZ. Díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mAra_ Odesláno 25. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. února 2018 (upraveno) Já jsem se byl podívat v této chovné stanici, když naši sháněli psa...http://www.appafarm.cz/chovna-stanice-krassky-ovcak/18--a-unca.htmlMoc se mi tam líbilo, ale nakonec si vybrali podhalanskeho ovcaka...Zkus jim zavolat, kdy budou mít štěňata... Upraveno 25. února 2018 uživatelem mAra_ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 25. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. února 2018 Díky, zkusím Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 26. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února 2018 vcera bolo -6°C a manekyn sa vykupal - asi mu bolo teplo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobi Odesláno 26. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února 2018 Asi dal studenou koupel,aby se na chvíli probudil . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 26. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února 2018 Asi dal studenou koupel,aby se na chvíli probudil .to je fakt, nic tak neprobere jako koupel nohou ve studený vodě................. při pečlivém zkoumání fotografie vyšlo najevo, že ten pes spí a nas víčkách má nakreslený zornice aby se zdálo, že kouká.Taky je to poznat podle stínu postav na břehu které mají zvedlé ruce jako loutkoherci když vodí loutku............... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 26. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února 2018 Instante, tohle udelal muj starrj ovcak poprve v pul roce ( ja pak stahoval vse co jsem mel na sobe a snazil se ho osusit ) a pak to delal pravidelne az do 12 let. Velice rad chodil/plaval v pulce Berounky, honil kachny a ja zatim mrtvej strachy behal po brehu ( byl dobre vychovanej, poslouchal, ale jak videl vodu, klacek a micek, tak to bylo jedno ). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sery.vlk Odesláno 26. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února 2018 Mně tohle párkrát udělal náš boxer - ale možná ta krátká srst rychleji schne, nikdy nebyl takovej mráz, že by z něj visely rampouchy .-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 26. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února 2018 no, tento je rovnaky pripad ako ten kuncakov domov isiel jak reklama na jablonecku bizuteriu. prvykrat to bol sok aj pre mna, ale on v skutocnosti vobec nepremokne, pokial v tej vode nie je hodiny. Ked mu clovek roztiahne srst tak vnutri na kozi je uplne suchy. Ako vydra alebo ladovy medved - i ked ti su prisposobeni na omnoho dlhsi pobyt vo vode. Ked uz som spomenul polarneho macka - k tomuto chlapikovi asi vela zlodejov nechodi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobi Odesláno 26. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února 2018 Ked uz som spomenul polarneho macka - k tomuto chlapikovi asi vela zlodejov nechodi Tak to máš asi pravdu ) . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
busdriver Odesláno 26. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února 2018 Přítelkyně má pitbula kříženýho s bernskym salašnickym.. teda aspoň tak si ten čoklík připadá... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 26. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února 2018 Instant, to ja vedel, ale kdyz to udelal v tom pul roce a zacinal skoro primrzat k zemi, tak jsem to nechtel moc zkouset :-)). Tak rychle jsem nikdy tech 5 km od reky do kopce se zatezi nebezel ( dostal mou bundu, mikinu a ja v triku s nim v naruci metelil domu ). Pak uz jsem to tolik neprozival.Ted mam opacnej pripad, malej knirac a voda, to nejde vubec k sobe, jak vidi reku ci potok, tak ho nedostanu ani na most :-)). Louze obchazi obloukem, bazen tez a u more je nestastnej, sama voda. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 26. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února 2018 Přítelkyně má pitbula kříženýho s bernskym salašnickym.. teda aspoň tak si ten čoklík připadá... obleceneho bernasa som este nevidel.. teda teraz prvykrat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
.Martin. Odesláno 28. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. února 2018 vcera bolo -6°C a manekyn sa vykupal - asi mu bolo teplo.môj dostal pred rokom zapal pluc..pozor na to... ale sa kupal celý no... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza Č. Odesláno 28. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. února 2018 Přítelkyně má pitbula kříženýho s bernskym salašnickym.. teda aspoň tak si ten čoklík připadá...Tak to je krasavec :-) Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gunman Odesláno 1. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. března 2018 sice vypadá jako boston, ale ten popis sedí :-) náš boston si o sobě myslí, že je kavkazák. Ostatní psi mu pak bolestně vysvětlují, že fakt není Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se