mlsoun1 Odesláno 26. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. března 2018 Ahoj kluci.Nevím kde jinde se zeptat,než zde.Pejskař jsem od malička.Artík i Ben(jezevčík v nicku) spí klasicky v posteli a neřešíme to.Prostě to jsou naše čtyřnohé děti.Ale k věci.Veterinářka do nás pořád hustí,abychom bišonkovi nechali vyčistit zoubky(kámen) pod narkózou.U žádného psa jsem to nikdy nedělal a vlastně nevím,jestli do toho jít,či nikoliv.Sice ten zápach z tlamy je hnus,ale bojím se toho uspání.Co myslíte,jít do toho,či nikoliv?Říkala mi,že by časem mohl přijít třeba i o zuby.Díkes za ochotu odpovědi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Veneria Odesláno 26. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. března 2018 Ja takto nechaval cistit zuby westikovi (lepsi nez aby o ne prisela nebo pak skoncila s nejakym zanetem). Napoprve jsem mel mozna taky obavy. Nakonec byla uspana minimalne petkrat pri ruznych operacich a vse v pohode Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
EpsteinBarr Odesláno 26. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. března 2018 minule sa u nas zastavili znami s malym steniatkom Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobi Odesláno 26. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. března 2018 Já myslel,že medvídě . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 26. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. března 2018 Ja takto nechaval cistit zuby westikovi (lepsi nez aby o ne prisela nebo pak skoncila s nejakym zanetem).Napoprve jsem mel mozna taky obavy. Nakonec byla uspana minimalne petkrat pri ruznych operacich a vse v pohode Díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Veneria Odesláno 26. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. března 2018 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Veneria Odesláno 26. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. března 2018 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DavidLC Odesláno 26. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. března 2018 To Mlsoun1 : Měli jsme perskou kočku, nešla jí rozčesat srst, opravdu bez šance (rukavice, škrábance, prokousnutá ruka) a aby jí nezplstnatěla, párkrát jsme ji museli dát uspat a při tom oholit. Konzultace s veterináři proběhla. Za mě pokud to doporučí, asi bych to risknul. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mAra_ Odesláno 26. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. března 2018 Kousek zpět tu byla debata o psech v posteli...Tak teď jsme si šli lehnout a našli jsme tam tohle... Omlouvám se za velmi špatné světlo, je to jen pro ilustrativní účely :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sery.vlk Odesláno 26. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. března 2018 2 Mlsoun: Přikládám fotku z webu našeho střediska (s orig. popiskem) coby ilustraci, kam by to nemělo dojít. - Ptej se, jak šetrnou anestézii používají, ale faktem je, že chronický zánět dásní je zátěž pro celý organismus - stejně jako u člověka. Pokročilý stav neřešeného zubního kamene, zánětu dásní a rozsáhlé paradontózy. Neléčený a zanedbaný zánět dásní v psí tlamě je zdrojem infekce pro celé tělo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DavidLC Odesláno 26. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. března 2018 To MAra_ : Vypadá to že jdeš do obýváku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 27. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. března 2018 Tak díky kluci,půjdu tedy do toho. To:sery.vlk-to je hrůza.Kdo by řekl,že to může dojít až tak daleko Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobi Odesláno 27. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. března 2018 Náš bývalý York (2,5kg) taky dvakrát absolvoval čištění zubů s uspáním - yes. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marfael Odesláno 27. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. března 2018 Taky ten maly byl uz myslim 2x na cisteni a zadny problem. Ono nejen, ze pomuze ten smrad, ale hlavne jde o to zdravi.Riziko je pouze u starych psiku, kde uz je narkoza riskantnejsi, ale pokud doktor doporucil, neni duvod mit obavy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 27. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. března 2018 Tak díky kluci Uklidnili jste mne.Objednal jsem ho na příští úterý. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pepescom Odesláno 27. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. března 2018 Našej yorkšír pani dávame čistiť chrup každý rok. Oplatí sa to - má 8 a všetky zuby bez kazu. Poslednému čisteniu predchádzalo vyšetrenie krvi - v tomto veku je už narkóza nabezpečná. Všetko bolo OK Odoslané z SM-G950F pomocou Tapatalku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Berbatow Odesláno 28. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. března 2018 Po dnešní operaci (kastrace). Museli jsme, měla opakující se falešnou březost a už jí úplně hrabalo.Hormony jsou svinstvo, manželky můžou potvrdit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ivan_989 Odesláno 30. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. března 2018 Hromadné aportovanie Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
didi986 Odesláno 31. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. března 2018 Od malého drobca ako sme vyrástli. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr.S Odesláno 4. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. dubna 2018 Dneska jsme museli nechat uspat naší 16 ti letou kokršpanělku. Do pr... nevěřil bych, že mě to tak rozseká. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se