Přejít na obsah

Kdo máte jakého psa?

Conrad

Doporučené příspěvky

Ahoj kluci.Nevím kde jinde se zeptat,než zde.Pejskař jsem od malička.Artík i Ben(jezevčík v nicku) spí klasicky v posteli a neřešíme to.Prostě to jsou naše čtyřnohé děti.

Ale k věci.Veterinářka do nás pořád hustí,abychom bišonkovi nechali vyčistit zoubky(kámen) pod narkózou.U žádného psa jsem to nikdy nedělal a vlastně nevím,jestli do toho jít,či nikoliv.Sice ten  zápach z tlamy je hnus,ale bojím se toho uspání.Co myslíte,jít do toho,či nikoliv?Říkala mi,že by časem mohl přijít třeba i o zuby.Díkes za ochotu odpovědi.

post-6190-0-31451800-1522084727_thumb.jpg

post-6190-0-92198100-1522085785_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

To Mlsoun1 : Měli jsme perskou kočku, nešla jí rozčesat srst, opravdu bez šance (rukavice, škrábance, prokousnutá ruka) a aby jí nezplstnatěla, párkrát jsme ji museli dát uspat a při tom oholit. Konzultace s veterináři proběhla. Za mě pokud to doporučí, asi bych to risknul.

Odkaz ke komentáři

2 Mlsoun: Přikládám fotku z webu našeho střediska (s orig. popiskem) coby ilustraci, kam by to nemělo dojít. - Ptej se, jak šetrnou anestézii používají, ale faktem je, že chronický zánět dásní je zátěž pro celý organismus - stejně jako u člověka.

post-5001-0-16183400-1522094791_thumb.jpg

Pokročilý stav neřešeného zubního kamene, zánětu dásní a rozsáhlé paradontózy. Neléčený a zanedbaný zánět dásní v psí tlamě je zdrojem infekce pro celé tělo.

Odkaz ke komentáři

Našej yorkšír pani dávame čistiť chrup každý rok. Oplatí sa to - má 8 a všetky zuby bez kazu. Poslednému čisteniu predchádzalo vyšetrenie krvi - v tomto veku je už narkóza nabezpečná. Všetko bolo OK

Odoslané z SM-G950F pomocou Tapatalku

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...