gunman Odesláno 26. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. srpna 2019 Někomu to nevadí a někdo to má i rád. Ta fena kavkazáka bude mít s tou malou úžasnej, pro spoustu lidí až nepochopitelnej vztah. Do novýho domu jsme si k dětem 6 a 3, pořídili kočku a 14 dní po kočce fenu bordeauxské dogy a po půl roce další dítě. Doga je všechny milovala a když jsme tu nejmenší přinesli domů, tak se od ní nehla. Spala u postýlky, hlídala kočárek na zahradě(jak jsme tam to malý dítě mohli nechat samotný). Trochu byl problém v tom, že pouštěla hrůzu na všechno a všechny, kdo se jen k dětem přiblížili a mohli znamenat nějakou hrozbu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Murphy97 Odesláno 26. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. srpna 2019 Ja vztah ditete a psa opravdu chapu. Jsem dlouholety pejskar, zejmena vetsich plemen. Deti mame take. Jen to olizovani obliceje, no... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 26. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. srpna 2019 Co bych za to olizovani dal. Můj NO skákal k neterim do kočárku a chtěl tam s nima spát, to byl větší problém. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mAra_ Odesláno 26. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. srpna 2019 (upraveno) Potřebuju, aby si Bára zvykla na malou a brala ji jako naši. Přece jen, je to kavkazák , tedy velký potenciálně nebezpečný pes (pro cizí). Tedy očuchat, olíznout (samozřejmě když vím, že je to z její strany bezpečné). A to psi prostě projevují takhle.Poslední co bych chtěl je abych ji trestal/zakazoval se k Elvíře "mít".Edit: ale samozřejmě chápu, že každý přistupuje k výchově psa trošku jinak. Tedy určitě to neberu špatně. Upraveno 26. srpna 2019 uživatelem mAra_ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DavidLC Odesláno 26. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. srpna 2019 Ja vztah ditete a psa opravdu chapu. Jsem dlouholety pejskar, zejmena vetsich plemen. Deti mame take. Jen to olizovani obliceje, no...Já to chápu, ať ten pes něco nechytí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Murphy97 Odesláno 26. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. srpna 2019 (upraveno) DavidLC - Jedna nula pro Tebe mAro, OK, tak at se dari cele rodine! Upraveno 26. srpna 2019 uživatelem Murphy97 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mAra_ Odesláno 2. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. září 2019 Tak už je kluk doma :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobi Odesláno 2. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. září 2019 Tak už je kluk doma :-)Zuper - yes Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mAra_ Odesláno 2. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. září 2019 Koukám jednu tam mám dvakrát a jinou jsem vynechal :-D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MR1990 Odesláno 3. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. září 2019 nejaka granulka by sa nenasla? Odoslané z môjho iPhone cez Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 3. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. září 2019 Koukám jednu tam mám dvakrát a jinou jsem vynechal :-DKrásnej :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P11 Odesláno 3. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. září 2019 Taký spoločenský plyšák. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 4. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. září 2019 Hlídač jak má být :-). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stando Odesláno 5. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. září 2019 ...tak sme sa rozlucili s nasou Hladkosrstou PRT-Lízou...aj nam bolo smutno, aj sme si poplakali, ale mala skoro šestnásť rokov a tak si hovorím, ze sa dožila pekného veku. Prežili sme spolu krasne obdobie.<br />Manželka ju nechala spopolnit a tak nam robi spolocnost v obyvacke na polici .<br />Uz mame noveho člena...Hrubosrstu PRT-Zoe. Je to Satan prezlečený za anjela. Ma 7kg a zatial zabila: dva velke polne škrecky, velkeho ježka a nespocetne vela myší. Problem je, že ich zabije, trhá a všetko chce zožrat....ide ma jebnut a nestíham ani odčervovat <br /> Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobi Odesláno 5. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. září 2019 Náš hajzlík vyvaluje koule Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dali Odesláno 5. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. září 2019 Tak už je kluk doma :-)Z toho bude pěknej nekompromisní hlídač, Už teď má drsnej kukuč.BTW co Wrangler, Dělá radost? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mAra_ Odesláno 5. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. září 2019 Maximální! :-) zjistil jsem, že se s tím dá jet i za 9,3 l/100 km. Ale podařilo se mi to jen jednou. Jinak třináct půl .Jinak schválně jsem pořídil stredoasiata, byl to náš první pes a ten byl ostrý teda dost. Takže na hlídání k baráku si mysl, že ideální. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 5. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. září 2019 Náš hajzlík vyvaluje koule 20190905_1028.jpegUž mám trochu naloženo a chvilku jsem upřímně přemýšlel, kde má ten fešák hlavu :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobi Odesláno 5. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. září 2019 Už mám trochu naloženo a chvilku jsem upřímně přemýšlel, kde má ten fešák hlavu :-)Njn,je tam spíš jak nějaký chameleon Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mAra_ Odesláno 6. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. září 2019 Malý bude ostrý... Úplně to tam vidím :-DNo mám z něho radost... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se